BEAVATKOZÁSOK

BIOLIFTING

Mezoterápia homeopátiás hatóanyaggal, Arcfiatalítás műtét nélkül

Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 6 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

 1. Dr. Szendrődi Rita • Fül-orr-gégész, audiológus főorvos
  Kedvezmény: INGYENES konzúltáció és az 5. kezelés ingyenes / értéke 20.000 Ft/, vagy PELLEVE bőrfeszesítő eljárással kombinálva alkalmanként 1 környék 40e+20e=60e helyett 45000 Ft, így a kupon értéke:15.000 Ft; Teljes arc esetén . 70e+20e=90e helyett 65.000 Ft, a kupon értéke:25.000 Ft
 2. Ivanics Adrienn/ CUTTING CLUB Szépségszalon • kozmetikus
  Kedvezmény: Az első kezelés 20% engedménnyel (kupon értéke 3.000 Ft); vagy 6 alkalmas bérletvásárlás esetén a 6. alkalom ingyenes (kupon értéke: 15.000 Ft)
 3. Dr. Sólyom Katalin • bőrgyógyász-kozmetológus
  Kedvezmény: 15% engedmény
 4. Dr. Kolat Zsuzsanna • bőrgyógyász kozmetológus, lézerspecialista
  Kedvezmény: A 8. alkalom INGYENES (kupon értéke: 25 000 Ft)

BIOLIFTING 1.kep
2000-től számos technológiai megoldás tette hatékonyabbá az esztétikai gyógyászat szakembereinek munkáját, mialatt a GUNA (Italian leader of Homeopathy) összegezte 20 év tapasztalatát, s kidolgozta a Fiziológiás Szabályzó Gyógyászat elméletét és gyakorlatát. Speciális metódusa során homeopátiás készítményeket alkalmaz helyi, illetve környéki szövethatással rendelkező mezoterápiával (tűs vagy tű nélküli, elektroporézises megoldással), valamint kombinálja ezt az egész szervezetre, szájon keresztül bevihető „anti-aging” vagy lúgosító (detoxikáló) homeopátiás készítmények alkalmazásával.


Biolifting arc-tokafeszesítés előtt és a 6. alkalom után/ Dr. Kolat Zsuzsanna
Biolifting arc-tokafeszesítés előtt és a 6. alkalom után/ Dr. Kolat Zsuzsanna

BIOLIFTING, mint a Biológiai Esztétikai Gyógyászat alapköve


 • „Biolifting” - „Bio-mezoterápiás bőrfiatalítás” (mezoterápiás bőrfiatalítás és a sejtöregedést lassítás GUNA homeopátiás készítmények kombinációjával)
 • „Bioshaping” - „Bio-mezoterápia” (mezoterápiás zsírbontás, bőrfeszesítés és cellulit kezelés a szervezet méregtelenítésével kombinálva a GUNA homeopátiás hatóanyagainak felhasználásával)

A mezoterápiás kezelések injekciós beadási helyei megfelelnek az adott régió akupunktúrás pontjainak és/vagy a ránc vonalának, ill. lokális zsír területének, így ez a módszer szakorvosi (bőrgyógyász - kozmetológus, plasztikai sebész) végzettséghez kötött. Míg az injekció nélküli mezoterápiás kezeléseket elektroporátor segítségével nagy biztonsággal és hatékonysággal végezhetik kozmetikusok is.

A Biológiai Esztétikai Gyógyászat a külsőleges „bio” megoldásokon kívül az egész szervezetre próbál hatással lenni.A BIOLIFTING eljárás teljes mértékben megfelel ennek az elvárásnak, hisz ez egy komplex megoldást rejt magában. Az öregedését is képes lelassítani, illetve visszafordítani. A kritikus bőrterületre (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) egy speciális homeopátiás GUNA-hatóanyag koktélt juttatnak be mezoterápiás módszerrel (injekciós vagy elektroporézises eljárással), s ezzel párhuzamosan otthoni homeopátiás sejtregeneráló „anti-aging” kúrát javasolnak a szakemberek. Így nem csak látványosabb helyi eredményre lehet számítani, hanem az egész szervezetre hatást gyakorolva felébreszti és támogatja az immunrendszert.
A „BIOLIFTING” kúra végén így nem csak szépnek, hanem energetikusabbnak, egészségesebbnek érezheti magát a saját bőrében!

BIOLIFTING videó-bemutatója:


Biolifting arcfiatalítás előtt és a 6. kezelés után/ Dr. Lechner Beáta
Biolifting arcfiatalítás előtt és a 6. kezelés után/ Dr. Lechner Beáta
Biolifting folyamata:

 • helyi keringés fokozása
 • sejtregeneráló folyamatok katalizálása
 • mikroérhálózat stimulálása
 • szöveti építő folyamatok stimulálása
 • drenázs (méreganyagok elvezetése)
 • környéki szövet regenerálódása

Biolifting kezelés a gyakorlatban:

 • Mikrodermabrázió
 • Biolifting hatóanyag (homeopátiás) bevitele tűs vagy tű nélküli mezoterápiával (elektroporátorral)- a beviteli módot a páciens választhatja meg!
 • Javasolt egy "GUNA-method" szépség kúra(szájon keresztüli homeopátiás sejtregeneráló kúra) Biolifting kezelési területei: arc, nyak, dekoltázs, kézfej
A megfelelő hatáshoz minimum 5, de legföljebb 10 alkalom szükséges.

KÉPGALÉRIA


A BIOLIFTING eljárással szerzett tapasztalatokról értekeztek a szakmeberek...

Időtartam:Egy-egy biolifting kezelés 30-45 percet vesz igénybe. A szükséges kezelések számát (5-10) az Ön aktuális állapota és az elvárásai határozzák meg.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:A ráncok száma és mélysége csökkenbőr , a bőr állaga, feszessége jelentősen javul és a bőrfelszín fitalosan ragyogóvá válik. Ha a BIOLIFTING kezeléseket sejtregeneráló kúrával együtt alkalmazzák, akkor a páciens összességében fiatalabbnak, energetikusabbnak fogja magát érezni.
Érzéstelenítés:Egyáltalán nem igényel
Ellátás:Ambulánsan.
Bőrgyógyászok, kozmetikusok Biolifting képzése! Lépjen kapcsolatba velünk ITT!

© 2010 szepsegbroker.hu | BIOLIFTING
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Esztétikai kezelések

Partnereink