BEAVATKOZÁSOK

Mini TRINITI ránctalanító program

Ránctalanítás két lépésben


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna • Anti-aging specialista szakgyógyszerész, orvos-esztétikai asszisztens
    Kedvezmény: A 4 alkalmas kezelési csomagot 20% engedménnyel vásárolhatja meg (200.000 Ft helyett 160.000 Ft-ért, fizetési könnyítés: 2 alkalommal 80.000 Ft!) Az engedmény érvényesítéséhez töltse az alábbi Szépség Kupont MÁRCIUS 31-ig!

Mini TRINITI ránctalanító program 1.kep
Ez egy igen összetett és hatásos kezelés, amelyet 40 év feletti több felületi és kezdődő mély ráncú hölgyeknek, és akár férfiaknak is igazán ajánlunk!

A Mini Triniti ránctalanító program során hialuronsavat, ránctalanító peptideket (matrikineket) juttatnak a bőr kötőszöveti rétegébe igen fejlett technológiával rendelkező elektrokozmetikai eszközökkel. A hatóanyagok bevitelét ReFirme (ELOS, Triniti program) bőrfeszesítő készülékkel és az LDM ultrahanggal fokozzák.

Ránctalanító program elektrokozmetikai elemei:1. A Refirme™ bőrfeszesítő kezelés radiofrekvenciát és infravörös fényt használva (ELOS) beindítja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal azonnali feszesítő hatással van a kötőszövetre.

2. Az LDM ultrahang eljárás során pedig a különböző frekvenciájú, nagy sebességgel váltakozó ultrahanghullámok hatására a szövetben lüktető nyomásváltakozás jön létre. Ezek elősegítik a szövetekben a jobb vízeloszlást, valamint serkentik a kollagén- és elasztin termelést. Ezen túlmenően megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket.
Az LDM ultrahang technológia az erős mikromasszázs hatásával plusz mechanikus erőket von be, melyek a molekulák közötti keresztkötéseket még erősebben rezegtetik a kollagén molekulákban, sőt szét is szakíthatják azokat. Ebből adódik az LDM technológia erősebb feszesítő (lifting) hatása a hagyományos ultrahanghatáshoz képest. A technológia alkalmazása 10 MHz frekvenciás kombinációval azt eredményezi, hogy ezek az erők sokkal inkább a bőrben koncentrálódnak.

Ránctalanító program hatóanyag komponensei:1. Ránctalanítás az izmok relaxálásával, a ránctalanító peptidekkel.
Az izom összehúzódást, ezáltal pedig a bőrmozgást az ún. SNARE komplex befolyásolja. A Mini Triniti programban használt nemrégiben felfedezett, és szintetikusan előállított ránctalanító peptidek (matrikinek) gátolják a SNARE komplexen belül található idegsejtek ingerületátadását, így a botox-hatást utánozva, a kezelt terület izmait lazítják, de egyben fokozzák a kollagén, valamint az elasztin termelődését is. Mindezekkel jelentős mértékben csökkentik a ráncokat, javítják a bőr minőségét, feszesebbé és rugalmasabbá teszik azt.
Ezt a botox-szerű hatást két peptid kombinációja váltja ki: az Argireline (acetyl hexapeptid-3) és a Leuphasyl, amelyek egyike sem mérgező toxin, hanem egy biztonságosabb és gyengédebb alternatívája a botulinum toxinnak.
Ezek kombinációja ugyanarra a ráncképződési mechanizmusra hat, mint a botox, de az izom összehúzódásokat kétszeresen is gyengítik. Mérséklik a meglévő ráncok mélységét, másrészt bizonyítottan hatásosak azok kialakulása ellen is, ugyanis a kétkomponensű Argireline a mimikai izmok összehúzódását az ingerületátvivő anyag blokkolásával meggátolja. Így az arc ellágyul, az izmok ellazulnak, sokkal kevesebbszer húzódnak össze, ezáltal pedig jelentősen csökken a ráncképződés.
A kezelésre szolgáló szérumban a ránctalanító peptidek olyan formában vannak jelen, hogy a bőrön keresztüli felszívódásuk teljes mértékben adott.

2. A Mini Triniti program másik kulcseleme, a már jól ismert ráncfeltöltő anyag, a hialuronsav. A hialuronsav bőrön keresztüli felszívódását az LDM ultrahang nagy mértékben fokozza (tehát nem injekciós volumenpótlás történik a Mini-Triniti kezelés során!).

Mini -Triniti kezelés ára: 1 alakalom ára 50 000 Ft (havonta 1x ajánlott)
A 4 alkalmas kezelési csomagot, melyet engedményesen vásárolhat meg! Az engedmény érvényesítéséhez töltse az alábbi Szépség Kupont!


Időtartam:A mini TRINITI bőrfiatalítás a kezelendő területtől függően 30-45 perc
havonta 1x ajánlott, legalább 4 hónapon át
Mellékhatás, szövődmény:A mini TRINITI program alatt a kezelőfej és a bőr találkozásánál enyhe melegséget és csípő érzést észlel a vendég, amely kellemetlenséget a kezelés előtt felhelyezett hűtőzselével lehet elkerülni. A program után a kezelt bőrfelület nyugodt, fájdalmatlan és nem jelentkezik bőrpír, a vendég folytathatja napi tevékenységeit.
Ellenjavallat, kockázat:A legtöbb bőrtípus esetén elvégezhető a TRINTI bőrfiatalítás.
Eredmény:3-4 hónap után a páciens arcbőre olyan bőrterületéhez lesz hasonlatos, mely nem kapott az élete folyamán környezeti sugárzást. A mini Triniti program hatására az elasztikus rostok újra termelődése kb. 4-6 hónap után teljesedik ki, amikorra is a kisimult arc látványosan feltelődik. A kúra alatt nyugodtan használhat sminket, járhat kozmetikába, használhat hidratáló készítményeket is.


© 2010 szepsegbroker.hu | Mini TRINITI ránctalanító program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink