KIPRÓBÁLTAM A BIOLIFTING-ET, A HOMEO-MEZOTERAPIÁT

Címkék: biolifting
Egy negyvenéves nő, Crazy Forty hihetetlen vállalkozása:

Az idő kerekének megállítása



Hogy miért pont a homeo-mezoterápia (Biolifting) választottam az összes arcfiatalító megoldás közül?

Mert fontos volt számomra, hogy semmilyen rizikót ne vállaljak fel az arcomon történő változtatással kapcsolatosan, tehát maradjanak meg az eredeti vonásaim, és ne álljon fenn a foltosodás (hyperpigmentatio) veszélye sem. De fiatalosabb, teltebb, feszesebb és egészségesebb legyen az arcbőröm. Mert bármennyire is hihetetlen számomra, már betöltöttem a 40-et, és engem sem kímélt meg a városi „biznisz csajokra” különösen nagy erővel lesújtó mentális és környezeti oxidatív stressz. Az arcbőröm hónapról-hónapra egyre ráncosabb lett, különösen a szemem körül, sőt, a szemem alatti rész lett elviselhetetlenül táskás, plusz az orcám is kezdett besüppedni, no és a nazolabiálisomról (az orr és a száj közötti ráncvonal) ne is beszéljünk, az egyre kifejezőbbé vált. Teljes csőd, gondoltam magamban. Most rohanjak egy plasztikai sebészhez? Nem, azért az még korai lenne. Töltessem fel a ráncaimat? Az viszont a beesett szemeimre nem jelentene megoldást. Ezeken töprengtem, miközben a vészjósló tükörképem árnyékolta be mindennapjaimat. Majd belevetettem magamat a „szépség boszorkánykonyhájának” tanulmányozásába, vagyis a szépségbróker portálon való kutakodásba. A hosszas olvasgatás után mégis a választásom a homeo-mezoterápiára (Biolifting) esett.

Számomra igen szimpatikus volt a homeo-mezoterápia (Biolifting) mögött álló elmélet is, a PRM ( Physological Regulating Medicine = Fiziológiás státust Szabályozó Medicina), amely ötvözi a nyugati orvoslás és a klasszikus homeopátiás medicina tudományos bizonyítékait, gyakorlati tapasztalatait.
PRM olyan kezelési eljárás, amely homeopátiás hatóanyagok (neuropeptidek, interleukinok növényi eredetű hormonok, és nagyon nagy hígítású, a szervezetben találhatóval megegyező koncentrációjú növekedési faktorok) alkalmazásával, a fiziológiás állapotot helyreállítva fejti ki jótékony hatását. A homeo-mezoterapia tehát a bőr természetes egyensúlyi állapotát állítja helyre, a lebontó és felépítő folyamatokat korrigálja a legoptimálisabb szintig.

Mivel a mezoterápiás eljárás már bizonyított a bőrfiatalítás planétáján, már csak a doktornő Biolifting-es előtte-utána fotóira voltam kíváncsi.
A képgaléria megtekintése után már sem szakmai, sem szubjektív ellenérvem nem maradt a homeo-mezoterápia, vagyis a Biolifting kipróbálása ellen.

1. Kezelés: rövid arctisztítás után a problematikus területeken lévő szisztémás és akupunktúrás pontok megszúrása rövid és vékony mezoterápiás tűvel, a homeopátiás hatóanyagok megfelelő mélységbe juttatásával. A tűszúrás a szúnyogcsípéshez hasonlóan éles, de pillanatok alatt elmúló, a cél érdekében könnyen elviselhető fájdalommal járt. Kb. 20 percet vett igénybe az egész procedúra, és az arcomon minimális, de igen gyorsan megszűnő, a szúrási pontok körül kialakuló halványpirosas elszíneződés, valamint enyhe duzzanat volt észlelhető. Ez a természetes szöveti reakció mindössze 15 percig volt látható. Igaz, a kezelést követően néhány óráig észleltem az arcom teltségét, majd ez is visszaállt majdnem az eredeti állapotához. Azonban kb. a 3-4. napon kezdtem felfedezni az arcomon a homeo-mezoterápia hosszantartó pozitív hatásait. Az eredetileg irritatív, stressz indukálta pattanások visszahúzódtak, a bőrfelszín sokkal nyugodtabbá, egyenletesebbé és halványabbá vált. A szemem alatti terület kezdett kisimulni és az arcom kipihentebb összhatást nyújtott. Ez a pozitív hatás kb. 2 hétig tartott.

2. Ezért a második kezelést gyorsan be is iktattam. Igaz, az időpontot nehéz volt megkapnom, mert már nagyon sok sorstársam jár vissza Kolat doktornőhöz. Mivel ez az időpont a menstruációs ciklusomra esett, így az apróbb tűszúrásokra is érzékenyebben reagáltam. Talán akkor jobb lett volna a tű nélküli mezoterápiát, vagyis az elektroporátoros megoldást kérnem. Mégis a tűs dolog mellett maradtam, mert a biztos hatóanyag bevitel fontosabb volt számomra, mint az a kis kellemetlenség.

3. A harmadik kezelésre csak az előző után 3 héttel tudtam időt szakítani, pedig már 2 hét múlva jól jött volna az újabb elixír csomag. A 3. homeo-mezoterápia eredménye már több napig látványos maradt, és kezdett állandósulni az arcbőr teltségének javulása, a ráncok mélységének csökkenése. Közben az egyik kedves barátnőmtől ajándékba kaptam egy 22%-os hyaluronsavat tartalmazó gyógyszertárakban elérhető készítményt, amely elméletileg és gyakorlatilag is kiegészítette a homeopátiás hatóanyagok által elindított regenerációs folyamatot. Miután elfogyott a próbaadag, a DM-ben találtam rá egy igen jól felszívódó hyaluronsavas oldatra.

4.
A negyedik kezelés után megnyugodtam, hisz az arcbőröm nagyon szépen kisimult, a szem körüli szarkalábaim száma jelentősen csökkent, és a szem alatti táskám és gödröm is enyhült. Végeredményben a teljes arcom, tehát az egész megjelenésem fiatalosabb összhatást kelt. Most, 1,5 hónappal a homeo-mezoterápia kezeléssor után meglepődve realizáltam, hogy az utóbbi 4 hétben egyáltalán nem jött elő semmilyen pattanás az arcomon, még a menstruáció előtt sem. Ez a nem elvárt hatás különös boldogsággal tölt el, hisz kb. 20 éve küszködöm ezzel a bőrproblémával. (DE! A homeo-mezoterápiás hatóanyagot forgalmazó cég még nem végzett az aknéval kapcsolatos vizsgálatot, ez csak az én saját, egyéni tapasztalatom volt.)

Összességében azt mondhatom, hogy a homeo-mezoterápia (Biolifting) beváltotta a hozzá fűzött reményeimet anélkül, hogy bármilyen mellékhatásról, szövődményről számolhatnék be, vagy az eredeti arcvonásaim torzultak volna. Ez egy valóban természetes arcfiatalító eljárás, amelyet bátran kipróbálhat minden 40-60 év körüli nő és férfi is.

Crazy Forty


Bemutatkozása
Leánykori neve: Csini Baba
Férjezett neve: Gáz Gézáné
Álneve: Crazy Forty
Születési dátum: 1970 előtt
Végzettség: egészségügyi felsőfokú
Lakóhely: az oxidatív és mentális stresszben gazdag Budapest
Telefon: se vele-se nélküle-phone
Email: info@ugysemvalaszolok.hu (ide írhatsz a megjegyzés rovatba!)
Kedvenc oldal: www.szepsegbroker.hu ;-)
Hobbi:„Mens sano in corpore sane”

Kipróbáltam a Biolifting-et, a homeo-mezoterapiát! 1.kep Kipróbáltam a Biolifting-et, a homeo-mezoterapiát! 2.kep

Hozzászólások: 2, szólj hozzá te is...
keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink