SZÉPSÉG BRÓKER FÓRUM

MellplasztikaMellplasztika előtti hezitálásom



Fórum használatához új látogatóknak regisztráció, régieknek belépés szükséges.
Hozzászólás előtt olvasd el fórum szabályzatunkat!



Nyitó hozzászólás


szja 2009.04.23 00:40:32
Eleve azon hezitálok, hogy nekivágjak-e, vagy sem. S ha igen, akkor mekkorát, s milyet. Tény, hogy kicsik a melleim, de sokat sportolok és ez a méret ilyenkor kényelmes. Azonban az utóbbi két évben többen megkérdezték, hogy mikor csináltatom meg a cickóimat? Persze nem miattuk szabatnám át magamat, de ha a szerelmem rajong a nagy cickókért, akkor mit is csinálhatnék? Rákérdeztem, hogy ő mit szólna hozzá, s kiderült, hogy ő tényleg örülne neki. Tehát akkor inkább igen, mint nem. De nagyon nem szeretnék egy bögyös cicalánnyá válni, az nagyon nem én lennék. Ti hogyan döntenétek a helyemben?

be kell jelentkezned hogy hozzászólhass


Hozzászólások


mmm.16 2009.11.01 17:37     #11
Kedves Melinda01!

Hát azt hiszem, én remekül tudlak bátorítani, ugyanis három gyermeke után nov.16-án megyek mellfelvarrásra + nagyobbításra :). Én már nagyon várom, mert úgy érzem, ezzel most sok jó dolog indul el az életemben! Ha gondolod, csináljuk együtt, én lépésről-lépésre leirkálom majd neked a történteket! És hidd el, nagyon jó lesz az eredmény!
Csak gondolj arra, milyen könnyű lesz utána, és büszkén viselheted a cicidet!

puszi

mmm

Vani 2010.02.17 20:34     #12
Sziasztok!

Én is mell műtét előtt állok, én is nagyon félek tőle, a kockázatoktól, de tudom h nagyon szép lesz a mellem. Pár bnőm mgcsináltatta és egyiksem bánt meg!Ti se hezitáljatok biztos szép lesz eredmény!
Sok sikert nektek!

sisi112 2010.05.07 11:39     #13
Sziasztokl!

Én a cicijeimet szeretném megnagyobbítani, tudnátok valakit ajánlani hogy hova menjek?

Előre is köszi!

Pussycat 2010.05.07 16:16     #14
Hellóka!

Eldöntöttem, hogy végre megcsináltatom a melleimet, de eléggé tanácstalan vagyok, hogy ezt hol lenne érdemes. Tudnátok olyan helyet mondani ahol nem valami giga drága, és a doki is normális?


Melinda01 2010.06.06 12:33     #15
Kedves mmm!
Most olvastam az üzidet, mert én mindig a másik topikban kerestem a válaszokat, na mindegy, érdekelne, hogy túl vagy -e a mütéten, és minden rendben van -e veled,jól vagy??szerintetek melyik plasztikai sebész megbizható , és árban is kedvező, köszike

lány0101 2010.06.20 17:20     #16
Sziasztok!

Szerintetek lehet segíteni a szétálló és lógó melleken?(A lógás véleményem szerint hanyag testtartás miatt alakulhatott ki, de lehet, hogy a fogyás miatt is /bár sztem fogyás előtt is lógtak)). Elsősorban az zavar a legjobban, hogy szétállnak. Nem tudom, hogy erre mi lehetne a megoldás: mellfelvarrás, vagy mellkisebbítés, vagy a kettő együtt, mert nagyobbat semmiképpen sem szeretnék. Pedig kettő plasztikai sebésznél is jártam, és mindketten felvetették az implantátum behelyezésének lehetőségét is! (az egyik sebész orvos azt mondta, hogy azért állnak szét, mert széles a szegycsontom /így túl nagy a hézag a két mellem között/. Nos, biztosan igaza van, én nem tudom megállapítani. De biztosan van rá megoldás, MUSZÁJ, HOGY LEGYEN! Annyira nincsen önbizalmam...A melleim miatt rettentően gátlásos vagyok. MÁR NEM TUDOM, HOGY MIT TEGYEK!

Tud valaki segíteni nekem ebben, aki esetleg hasonló problémákkal már túl esett egy plasztikai műtéten? Vagy aki tudna tanácsot adni ebben?

Nagyon nagyon hálás lennék, és megköszönném, aki tud segíteni nekem.

EGY KÉTSÉGBEESETT LÁNY

heninina 2010.06.30 20:10     #17
Sziasztok!

Én tudom ajánlani Dr. Ferenczy Józsefet, nagyon szépen dolgozik és kedves is. Nagyon korrekt, én elégedett voltam vele!

picur 2010.11.19 10:23     #18
Sziasztok!

Sok levelet olvastam arról, hogy merje-e vagy ne merje vállalni a műtétet és az is egy nehéz döntés, hogy hol. Én most estem át a műtéten és megmondom őszintén és is sokat gondolkoztam azon hogy hová is kéne menni. 3 dokinál voltam konzultáción és hála az égnek az utolsó nekirugaszkodásom bizonyult a legjobb választásnak. Nagyon szimpatikus és már rögtön a legelső alkalommal nagyon megnyerő volt a doki. Nagyon örülök a választásomnak és az eredménynek is. teljes mértékben megbíztam a döntésében és nem bántam meg. A legelső helyen jóval kisebbet raktak volna be és azt igencsak megbántam volna. A műtétet követő első hét után is nagyon tetszik a végeredmény. Tehát én tiszta szívből merem ajánlani az Istenhegyi Klinikán Gáspár Levente doktort nagyon profi.

babucica 2011.03.17 13:28     #19
Hozzászólás tartalma moderálva.

lilaaa 2011.04.04 14:03     #20
Sziasztok!

Egy érdekes oldal a mellplasztikai árakkal kapcsolatban, minden amit tudni kell róla, mellplasztikai árak átlagosan, járulékos költségek, tb, mi tartozik bele, stb. Minden ami mellplasztika:

http://mellplasztikaarak.hu/

1  2  3 
Új hozzászólás


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink