SZÉPSÉG BRÓKER FÓRUM

MellplasztikaMellplasztika előtti hezitálásom



Fórum használatához új látogatóknak regisztráció, régieknek belépés szükséges.
Hozzászólás előtt olvasd el fórum szabályzatunkat!



Nyitó hozzászólás


szja 2009.04.23 00:40:32
Eleve azon hezitálok, hogy nekivágjak-e, vagy sem. S ha igen, akkor mekkorát, s milyet. Tény, hogy kicsik a melleim, de sokat sportolok és ez a méret ilyenkor kényelmes. Azonban az utóbbi két évben többen megkérdezték, hogy mikor csináltatom meg a cickóimat? Persze nem miattuk szabatnám át magamat, de ha a szerelmem rajong a nagy cickókért, akkor mit is csinálhatnék? Rákérdeztem, hogy ő mit szólna hozzá, s kiderült, hogy ő tényleg örülne neki. Tehát akkor inkább igen, mint nem. De nagyon nem szeretnék egy bögyös cicalánnyá válni, az nagyon nem én lennék. Ti hogyan döntenétek a helyemben?

be kell jelentkezned hogy hozzászólhass


Hozzászólások


Binbique 2011.04.08 20:28     #21
Sziasztok!

Én már döntöttem, mert akarom, de nekem nem csak a nagyságával, inkább a kicsibységével vanproblémén, hanem azzal is, hogy a mellbimbóim eléggé masszívan befelé fordultak. legelőször is, vagy egyszerre kellene két problémát orvosolni. Elolvastam több klinika ajánlatát. Először is nem mindemhol végenek, vagy legalábbis nem írnak erről, ilyen műtétet, illetve ahol igen, több helyen leírják nem tökéletes végeredmény.

Valakinek volt már ilyen műtéte, ha igen hol és kivégzete milyenek a tapsztalataitok?

katka_erika 2012.12.10 23:49     #22
Sziasztok! Én is mellplasztika előtt állok, és igyekszem minden info-t begyűjteni, hogy dönthessek, hogy egyáltalán belevágjak-e vagy sem.. Hezitálok én is erősen.. Sokszor úgy vagyok vele, hogy nem így kellene hozzáálnom, hanem belevágni. Legutóbb pont olvastam egy csicsás cikket arról, hogy a mellplasztika után a nők 94%-a sokkal jobban érzik magát, ami rám is rám férne.. Ebben a cikkben volt: http://www.mellplasztika-blog.hu/post/jobb-szexualis-elet-mellplasztika-utan-infografika
Ti mit szóltok ehhez?
Üdv,
Katka Erika

kovatsklara 2013.03.09 12:04     #23
Szeretném megműteni a mellemet, de még mindig nagyon félek tőle. Több hónapon át győzködöm magam a műtétre, de még mindig félek belegondolni, hogy mi vár ott Rám.
Valaki tudna egy megbízható ügyes sebészt ajánlani ?

polgardiana 2013.03.10 10:52     #24
Én is sokáig töprengtem a műtét előtt, de belevágtam és azóta jobb lett az életem. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, újra van önbizalmam. A nagyobb melleknek köszönhetően fel tudom már venni a kivágott toppokat is :D

kovatsklara 2013.03.15 08:52     #25
Azt megkérdezhetem, hogy kinél csináltattad ? Manapság már annyi sebész van az interneten, hogy nehéz a választás...

1  2  3 
Új hozzászólás


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink