SZÉPSÉG BRÓKER FÓRUM

Plasztikai műtétekORRPLASZTIKA



Fórum használatához új látogatóknak regisztráció, régieknek belépés szükséges.
Hozzászólás előtt olvasd el fórum szabályzatunkat!



Nyitó hozzászólás


szja 2011.07.11 10:10:41
A statisztikai adatok szerint az első orrplasztika az esetek 50%-ban sikeres. Jó lenne, ha véleményetekkel ezt a szomorú statisztikai adatot megcáfolnátok. Ha pedig ennyire rossz a helyzet hazánkban, akkor írjátok le röviden a kudarcos orrplasztikátok rövid történetét. Szerintetek miért nem sikederedett olyanra, mint amilyenre számítottatok? Rosszul konzúltáltatok? Nem értette meg a plasztikai sebész, hogy mit szeretnétek? Nem az az orvos műtött, akivel konzúltáltál? Valamilyen komplikáció fellépett? Nem megfelelő megoldási utat választott? Ha nagyon elégedettlen vagy, kérünk, segítsd a többieket azzal, jelzed az orvos nevét, de véleményedért vállald a felelősséget (trágár, becsületsértő kifejezéseket ne használj, mert kizárunk a fórumból!- szerk.)!
be kell jelentkezned hogy hozzászólhass


Hozzászólások


rot 2011.07.24 18:58     #1
Kedves Szja,

Nagyon örülök, hogy elindítottad ezt a topicot itt, már éppen gondolkoztam rajta, hogy írnék valamit a tapasztalataimról – persze, csak ha valakit érdekel… És íme, itt a felhívásod a táncra
Hát én osztom Veled ezt az 50%- ot, ill. ha csak az orrcsúcs- korrekciómat nézzük akkor még ennyi sem jött össze abból… Eredetileg egy orrsövény plasztikám volt orrcsúcs kisebbítéssel – ez votl az első műtétem. Akkor az orvos arra hivatkozva, hogy rengeteg időt vett igénybe az orrhát operációja nem is nyúlt hozzá az orrcsúcshoz.
Második alkalommal egy másik orvos próbálta az orrcsúcsot kisebbíteni, itt konkrétan szemhéjplasztikával kombinálva. Hát, itt is kimaradt az orr… Pedig részletesen egyeztettük, fotóval is, hogy mekkora legyen, milyen formájú stb. Gyanakszom, hogy itt is az időhiány miatt nem babrálták meg eléggé. Mindenesetre felajánlotta, hogy egy helyi érzéstelenítéses ülés alatt egy későbbi alkalommal kiveszeget a porcból. Így is lett, minimális kicsinyítést végzett rajta, viszont egy kicsit megemelte az orrcsúcsot, ami azóta is szépen megmaradt. Nagy a gyanúm, hogy orrhoz igazán nem ért, csak azért vállalta el az orrcsúcs korrekcióját is, mert félt, hogy akkor a szemhéj miatt is majd más orvoshoz megyek el. Igazából nem tudom, hogy hogyan lehetne egy konkrét eredményt fixálni az orvossal, hiszen bármire hivatkozhat, hogy jaj, ezért meg azért nem lehetett megoldani. Nemrég konzultáltam egy orrspecialistával, ő érdekes módon, anélkül, hogy én elmondtam volna, hogy milyen orrcsúcsot szeretnék, csak rám nézett és azonnal letett egy javaslatot, mind a formát, mind a kicsinyítést illetően. Ami pont egybevágott az én elképzeléseimmel. És biztosított, hogy technikailag abszolút kivitelezhető, akár helyi érzéstelenítéssel is, csak az nekem kellemetlen lehet, mert azért „ vér fog folyni” és azt bizony nekem le kell nyelnem. Ha viszont altatásban végezzük akkor ezt a kellemetlenséget el tudják könnyen hárítani.
Na, majd meglátjuk. Mindenesetre most már szeretném, ha egy orvos végre azt végezné el az orromon, amit megbeszéltünk.
Most ennyit tudtam írni, ha kérdésed van csak írj.

reinold 2011.08.02 22:37     #2
Szia Rot!
Az orr specialista nevét ill. elérhetőségét megtudnád adni???
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:Reinold

Kitty66 2011.08.03 22:57     #3
Szja!
Én is örülnék, ha megadnád az orrspecialista hozzáférését, mert nagyon elszúrta az orrplasztikám egy orvos, egy hatalmas krumpli lett az orrcsúcsomból és egyáltalán nincs hozzá bizalmam, hogy a korrekciót vele végeztessem el.

Kitty66 2011.08.03 22:58     #4
Kedves rot!
A kérésem neked is szól. Köszi előre is. 10 hónapos most az orrplasztikám, de semmit nem apad az orrcsúcsom.

britta003 2012.02.04 17:24     #5
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Az orrcsúcsommal van a probléma de rettegek az érzéstelenítéstől.
Azt szeretném kérni aki már volt olyan helyzetbe hogy be merte vállalni írja le milyen is.
Csak ezért nem merek belevágni mert félek.Volt már orrműtétem de az altatásba volt.
Nem lehetne ezt is abba kérni?Mindenhol azt olvasom hogy orrcsúcs korrekciónál érzéstelenítés van!!!!

Köszönettel:Bri

ajx 2012.09.24 19:21     #6
Kedves rot,
Engem is erdekelne az orvos neve. Meg tudnad adni?
Koszonom!

Új hozzászólás


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink