SZÉPSÉG BRÓKER FÓRUM

Alakformálás+ 10 kg



Fórum használatához új látogatóknak regisztráció, régieknek belépés szükséges.
Hozzászólás előtt olvasd el fórum szabályzatunkat!



Nyitó hozzászólás


Lady Ann 2009.04.23 00:31:51
Sziasztok!
Ez a +10 kg már lassan 4 éve keseríti meg az életem, volt több is - 8 már lement:) De ebből a 10 kg-ból, kemény erőfeszítések árán ha sikerült is leadnom 3-4-et pár hónap múlva visszajött. Ismétlődő léböjtök, "mindennap sportolok"- időszakok... Most sportolok heti 3x, sok folyadékot iszom (víz, zöld&gyógyteák), zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű. gabona alapú étrend- mondjuk az édességeknek gyakran elcsábulok- de az alkoholfogyasztást is minimálisra csökkentettem. Szerintetek hol van a hiba a rendszerben?
be kell jelentkezned hogy hozzászólhass


Hozzászólások


szja 2009.05.03 11:07     #1
Talán nem csinálod elég hosszú ideig a kúrát. Ha csak 1-2 hétig bírod ezeket a megszorításokat, az tuti, hogy csak átmeneti eredményhez vezet. Szerintem csak kitartóbbnak kellene lenned:-)

lilja4ever 2010.06.15 11:37     #2
Sziasztok!

A fogyókúráknál fontos, hogy az agyadban is elhatározd, hogy le akarsz fogyni! Rengeteg kitartás és akaraterő szükséges hozzá. Az étrenden és rendszeres sporttoláson kívül nagyon fontos az is, hogy megőrizzük bőrünk feszességét, hiszen a testtömeg csökkenése után csúnya csíkok jelenhetnek meg. Erre szoktak különböző testkezelő masszázsokat ajánlani,amik ráadásul serkentik a vérkeringést, ezzel fokozva a fogyás intenzitását. Egy egyhónapos kezelés alkalmával látványos, akár 6-8 cm-t is lemasszíroznak a test körkerületéből. Valóban nem olcsó eljárás, de ha valaki már annyi energiát, pénzt, időt szán a változásra, akkor érdemes rendesen végig csinálnia. Ebben a szépségstúdióban személyre szabott programot dolgoznaki ki bőrtípusának megfelelően és életkorához mérten.

http://www.monalisastudio.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=132

nagyon szép napot kívánok és eredményes jövőbeni sikereket!

lilja4ever 2010.06.23 19:53     #3
Sziasztok,én már elkezdtem a testkezelést, és tényleg centikben mérhető az eredmény,ráadásul a bőröm is sokkal feszesebb,és még csak az első héten vagyok túl. Arról pedig nem is beszélek,hogy a párom el van ragadtatva. Nem tudom ennek köszönhető-e vagy a nyárnak,de mostanában többször bújunk együtt ágyba:)
Csak dicsérni tudom a Monalisa Stúdió kozmetikusait! Ezúton is köszönet,és megint csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kellemes estét!

hollyka 2010.08.24 17:44     #4
zumba az uj örület
1óra tánc 800cal

Új hozzászólás


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink