SZAKCIKKEK

Ajándékozz SIKERT Karácsonyra

Ajándékozz egészséget és szépséget Karácsonyra!

2017. december 15. 12:02
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna
Ajándékozz szépséget, egészséget és kényeztetést!
Akár 30% engedménnyel is!


Ajándékozz SIKERT Karácsonyra 1.kép

Ajándékozz SIKERT Karácsonyra!Hisz a

„A vonzó külsejű emberek sikeresebbek és társadalmilag elfogadottabbak.”


Dr. Karen Dion

Ajándékozd meg magad és Szeretteidet a SzépségBróker portál ENGEDMÉNYES SzépségKuponjaival AJÁNDÉKKÁRTYA formájában!Több, mint 200 ENGEDMÉNYES szépség-egészség kezelésből választhatsz!
Rendeld meg kényelmesen, ONLINE!
Mi a teendőd?


1. Válaszd ki a megfelelő kezelést, tanácsadást és szakembert


Több mint 200 Szépség-Egészség kupon ITT

!

2. Töltsd le a szépséges kupont és a az "ÜZENET" ablakba írd be, hogy AJÁNDÉKKÁRTYA formájában szeretnéd, személyes átvétel során VAGY online (átutalásos) fizetéssel! Ez az üzenet elmegy a konkrét szakemberhez, aki fel fog hívni az ajándékkártya fizetésével és átadásával kapcsán. Ezt a folyamatot felgyorsíthatod, ha Te felhívod fel az adott szakembert, klinikát és pontosítod a kifizetés módját és az ajándékkártya átvételét! (A klinika adatai a letöltött kuponon is rajta lesznek!).

3. Az online megrendelést, fizetés esetén kapsz egy online visszaigazolást a megrendelésről + pro formo számlát a bankszámlaszámmal, majd az átutalásod beérkezését követően megkapod online a megrendelt AJÁNDÉKKÁRTYÁT és a számlát.

4. Személyes átvétel, fizetés esetén egyszerűen felkeresve az adott szakember klinikáját felmutatod a letöltött kupont (nem kell kinyomtatni, csak a telefonodon megmutatni) és megkapod az exkluzív, adott engedményes kezelésre érvényes ajándékkártyát!
Az ajándékkártya érvényességéről az adott szakember rendelkezik!
Ajándékozz SIKERT Karácsonyra 2.kép

Ha letöltesz szépségkupont december 24-ig, akkor X% engedményes áron vásárolhatod meg a KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYÁIDAT!A Karácsonyi Ajándékkártyákat NÉVRE szólóan állítja ki a szolgáltató klinika, centrum, amelyek kifizetés után vehetők át és válthatók be 1 évig.


Dr. Szabó Judit Anna, anti-aging specialista szakgyógyszerész; a SzépségBróker.hu és az Anti-Aging Klub
Dr. Szabó Judit Anna, anti-aging specialista szakgyógyszerész; a SzépségBróker.hu és az Anti-Aging Klub

Vagy kérj tanácsot, SZEMÉLYRE SZABOTTAN- Ha lassítani szeretnéd az öregedési folyamataidat, és egészségesen, aktív életre vágysz szép, fiatalos bőrben, akkor NEKED az ANTI-AGING tanácsadásra van szükséged!
A 1,5 órás felméréseim és tanácsadásom tartalma:
Biometrikus állapotfelmérés + BIA testösszetétel mérés = Biológiai óra, fő aging faktorok (adott személy öregedését leginkább befolyásoló tényezők) meghatározása + anti-aging életmód tanácsadás (napirend, mozgás, táplálkozás, vitaminok, ásványi-nyomelemek javaslata; + hízási hajlam, jelen zsírtömeg (zsigeri zsír is), cellulit, vízretenció, izomtömeg meghatározása + szükség szerint táplálkozástudományi, orvosi diétás tanácsadás + a lappangó betegségek kiderítésére irányuló laborvizsgálatok és szakorvosi vizsgálatok javaslata, utóbbi 1 év laborvizsgálati eredményeinek kiértékelése, szükségszerű szűrővizsgálatokra irányítás.
Kíváncsi vagy a Te, saját Anti-Aging Receptedre?! Most engedményesen megtudhatod, ITT kérhetsz időpontot!

Élj hosszan, egészségesen, szép bőrben!- Ha elvesztél a sok, új, engedményes vagy drága arcfiatalító, alakformáló kezelések között, csak X összeget szeretnél ezekre költeni, de a legjobbat akarok megtalálni, akkor Neked MEDICAL AESTHETIC STYLIST-ra (= Medical Beauty Coaching) van szükséged.
ITT bejelentkezve 20% engedménnyel igénybe veheted!

- Ha viszont plasztikai beavatkozások előtt állsz, akkor Neked tisztában kell lenni az adott műtét előnyei mellett a valós egészségügyi és anyagi rizikóival, jogi határaiddal, a felhasznált, beültetett implantátumok, anyagok garanciális lehetőségeivel. Ha pártatlan,
minden részletre kiterjedő felvilágosításra van szükséged, erre a Medical Beauty Coaching szolgáltatásom alkalmas.
Karácsonyig ezzel a kuponnal veheted igénybe a részletes felvilágosítást, vagy ajándékba is adhatod!


Hogy kivel találkozol ezeken a tanácsadásokon?Dr. Szabó Judit Anna Anti-Aging-, és Dermaspecialista szakgyógyszerésszel, aki a SzépségBróker.hu és az Anti-Aging klubok „anyukája” is.

48 éves nő vagyok, aki már gyerekkorában imádott sportolni és ösztönösen változatosan táplálkozni (persze, az édességeket sem vetettem meg;-).
Majd a húszas éveimtől ezeket tudatosabban kezdtem művelni és elköteleződtem az egészséges életmód mellett, ami kihatott a szakmai érdeklődésemre.
Diplomamunkámat is ezzel kapcsolatosan írtam, amely fényt derített a mozgásszegény életmód kardiovaszkuláris (szív-érrendszeri) következményeire.
Természetesen az ilyen és egyéb krónikus betegségek kialakulásában a táplálkozásnak nagy szerepe van. Aki rossz időpontokban, rendszertelenül étkezik, nem megfelelő minőségű és összetételű táplálékot fogyaszt, nem mozog, keveset alszik, stresszes életet él, vagyis nem tudatos életmódot követ, azok számára az anti-aging krémek, a drága esztétikai kezelések csak átmeneti megoldást hozhatnak.
Persze, ezek korrekciós, regeneratív, aktiváló hatásuk révén nélkülözhetetlenek egy komplex anti-aging csomagnál.

Az "ANTI-AGING" kifejezés ugyanis többet jelent annál, mint a ránctalanító készítmények, lézeres bőrfiatalító kezelések alkalmazása.Inkább az oxidatív faktorok kikerülése, az immunitás fokozása, a krónikus betegségek megelőzése, a hormonhiányos állapotok mérséklése, és mindazon törekvésekre vonatkozik, amelyek a testi és lelki egyensúly megteremtésén keresztül egy hosszabb, minőségi életet tud biztosítani.
A tudatosan összeállított és folyamatosan művelt ANTI-AGING életmódnak lehet csak tartósan fiatalító, szépítő hatása.

Holisztikus szemléletem arra ösztönöz, hogy folyamatosan kövessen a legújabb orvostudományi technológiák és az allopátiás megoldások mellett a néhány évszázad óta bevált homeopátiás, alternatív frekvencia-, és fitoterápiás gyógymódokat.

Személyre szabottan állítom össze az anti-aging gyógymódokat, preventív megoldásokat, arcfiatalító-, alakformáló kezeléseket a hosszabb, egészségesebb, boldogabb életre vágyók számára. S mindezeket pártatlan módon teszem az egész magyar, európai anti-aging és orvos-esztétikai piacot átlátva, és követve az utóbbi 10 év trendjeit, innovatív megoldásait.
Kíváncsi vagy a Te személyes Anti-Aging Receptedre?
Kérj tanácsot most engedményesen!


Élj hosszan, egészségesen, szép bőrben!Dr. Szabó Judit Anna


anti-aging specialista szakgyógyszerész,
kinek gyermekei: SzépségBróker.hu és az Anti-Aging Klub.
© 2010 szepsegbroker.hu | Ajándékozz SIKERT Karácsonyra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink