BEAVATKOZÁSOK

3D tartós műszempilla

Szempilla hosszabbítás, tartós 3D-s műszempilla


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


3D tartós műszempilla természetes összhatást eredményez
3D tartós műszempilla természetes összhatást eredményez
A szempillák hosszabbítására is létezik már XXI. századi megoldás, amely nem csak tartósságával, de a természetes összhatásával is kiemelkedik a hagyományos alkalmi műszempilláktól.

A nő csábítás fő fegyvere a szem. A szem színe, nagysága mellett a szempillák hosszúsága is igen jelentős az összhatás tekintetében. A szempillák meghosszabbítására a kozmetikai ipar rendkívül sok fajta szempillaspirált kreált, de egyik sem volt képes 2-3x hosszabbításra, vastagításra, vagy a műszempillákat is háttérbe szorító több hetes megoldáshoz.

Ezért is jelent forradalmian új technikát a Jane Beauty Cosmetics legújabb fejlesztésű Volume Up 3D műszempilla kollekciója egyedülállóan súlytalanok. Amíg az általánosan elterjedt 3 dimeziós műszempillákból 3000 db 1-3,5 gramm, addig 3000db JANE BEAUTY műszempilla csak 0,3-0,5 grammot nyom. Ez a jelentős különbség nagyban megkönnyíti viseletét, és megnöveli tartósságát. Minőségének köszönhetően Hollywood kedvenc műszempillája.

Szépen ívelt, tartós forma valósítható meg a 3D-s műszempillákkal
Szépen ívelt, tartós forma valósítható meg a 3D-s műszempillákkal
A Jane Beauty COSMETICS 3D műszempilla felhelyezését a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik az erre kiképzett kozmetikusok. Ezen eljárás biztonságosságát az OÉTI is igazolta.

A Jane Beauty 3D-s tartós műszempilla előnyei:

• Dús, vastag szempillák
• Könnyűek, súlytalanok, viselésük kényelmes
• Természetes összhatást eredményeznek
• Extra tartós (akár 2 hónap)
• Ellenálló, vízálló
• Spirálozható
• Made in USA

Hazánkban a szempilla-hosszabbítást az elsők között kezdték Jane Beauty 3D-s műszempillákkal. Mára már közel 1000 hölgy hódíthat a 3D-s műszempillájával.
Jaen Beauty 3D tartós műszempilla felhelyzése előtt és után
Jaen Beauty 3D tartós műszempilla felhelyzése előtt és után

A tartós 3D műszempilla felhelyezésének folyamataA szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszélik a leendő műszempillák hosszát, vastagságát és formáját. Majd s szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyeznek fel a szem környékére. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztik az eredeti, saját szempillákhoz. Így elkerülhető a műszempillák összetapadása és a természetellenes megjelenésük. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre a legtermészetesebb pillasor elérése céljából. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja, illetve követi annak ívét. Szemenként kb. 30-30 szálat illesztenek be.

Választható 3 dimenziós műszempilla fajták:

- Fekete Premium Volume Up J-Curl normál szálas műszempilla
- Fekete Premium Volume Up J-Curl vastag szálas műszempilla
- Premium Volume Up J-Curl extra vastag szálas műszempilla
- Fekete Premium Volume Up C-Curl szálas műszempilla

A C-Curl műszempillákkal látványos, ívelt szempillák varázsolhatók. Íveltségét tekintve ívesebb, mint a J-Curl műszempilla. Felhelyezése azoknak ajánlott, akiknek a saját szempillájuk is ívesebb. Lehetőség van vegyes felhelyezésre, ezt is a természetes szempillák íve határozza meg.

- Színes Premium szálas műszempilla
Mindennapokra, különleges alkalmakra, esküvőre. Akár fekete szempillákkal keverve is impozáns látványt nyújtanak. Színek: Vörös, lila, kék, sárga, zöld, világos és sötét rózsaszín

- Könnyített Swarovski Kristályok
Különleges alkalmakra, esküvőre, fellépésre 12 különböző színben pompázó Swarovski kristály ad lehetőséget, hogy tekintetünkkel a társaság figyelmét magunkra irányítsuk.

3D tartós műszempilla felhelyezése: 15 000 Ft

Forrás: Muszempilla.hu

Időtartam:A tartós műszempilla felhelyezése kb. 45-60 percet vesz igénybe.


© 2010 szepsegbroker.hu | 3D tartós műszempilla
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. nanda   Június 01, 2011
Köszöntök mindenkit.Nekem nagyon tetszett ,mikor felrakattam.Mindenkinek ajánlom.
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink