BEAVATKOZÁSOK

Anti-Aging Arcfiatalítás Személyre Szabottam

Arcfiatalító kezelések és a bioazonos hormon-kozmetikumok kombinálása = komplex bőrfiatalító anti-aging kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Anti-Aging Arcfiatalítás Személyre Szabottam 1.kep

Komplex Anti-Aging Bőr- és ArcfiatalításTöbbféle gépi-, bioszálas, hatóanyagos arcfiatalító megoldás kombinálása és kiegészítése bio-azonos hormon-kozmetikumokkal a fiatalos arcbőrért és természetes arcvonásokért

Bőrünk helyzetéből adódóan itt szembesülünk először az öregedés jeleivel. A kor előrehaladtával arcunkon, nyakunkon, dekoltázsunkon, kezünkön a fő problémát általában a felszínesebb, mélyebb ráncok megjelenése, a pigmentfoltok, a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. A bőrünk vékonyabbá válik és veszít nedvességtartalmából, a haj vékonyabbá válik és megritkul.
Anti-Aging Arcfiatalítás Személyre Szabottam 2.kep

Az ÚJ arcfiatalító TREND szakít a ránctalanság mítoszával


Iinkább a fiatalos, a kor adta kereteken belül elérhető legjobb kondícióval rendelkező megjelenést részesíti előnyben. Általában az egyénre szabott, kombinált terápiák tudják meghozni a legideálisabb eredményt Elsősorban azok az arc- és bőrfiatalító kezelések népszerűek napjainkban, amelyek a szervezet természetes biológiai folyamatait aktiválják különböző irányított sérülésekkel beindított sebgyógyulási folyamat révén.
Anti-Aging Arcfiatalítás Személyre Szabottam 3.kep

Arcfiatalító és
Bőrmegújító kezelések kombinálásaA bőr regenerálásában, minőségjavításában, kollagén-termelésének fokozásában mikrofókuszált ultrahangos (HIFU) kezelésen túl a lézerekkel végzett megújítás: frakcionális CO2 és hosszan pulzáló Nd-YAG lézerekkel végzett kezeléseink biztonságosan és hatékonyan valósítják meg a kitűzött arcfiatalító célt.

Akár az említett kezelésekkel kombinálva, akár monoterápiában alkalmazva a biostimuláció terén különleges szerepet tölt be az orvoslás más területein már hosszú történelemre visszatekintő sajátvér kezelés (Drakula vagy PRP terápia), melynek egy különleges felhasználási lehetőségét adja a biofiller, amikor saját vérből tudunk térfogatpótlásra alkalmas töltőanyagot előállítani.

Amennyiben a minőségében megújított bőrnél még szeretnénk a regenerációt fokozni, illetve a bőrlazaságot sebészi beavatkozás nélkül szeretnénk ezzel egyidőben korrigálni alkalmazhatjuk a világ vezető esztétikai klinikáin is fénykorát élő vékonyszálas kontúrterápia (Thread Lifting, FTC, Cog-szálak, Shilhoutte-soft szálak) módszerét. Itt a szálak hosszának, vastagságának, illetve funkciójának sokszínűsége, valamint a bevezetési technikák variálása teremti meg az egyedi, személyre szabott arcfiataítás lehetőségét.

Statikus ráncok

kezelésében és a térfogatpótlásban a hagyományosan alkalmazott töltőanyagokon (hyaluronsav) túl lehetőségünk van biostimulációt is megvalósító saját, vagy laboratóriumi körülmények között előállított, speciális, kollagén-termelést fokozó anyagok alkalmazására.

Dinamikus ráncok

eltüntetésénél a hagyományos A típusú botulinum toxin terápiát alkalmazzuk nagy sikerrel.

Ne feledjük azt, hogy a bőrünk csak akkor marad szép és fiatalosan üde, ha egészséges és működése is optimális és szervezet szintjén is sikerül ezt az egyensúlyt megvalósítanunk. Az elért jó eredmény megőrzéséhez pedig megfelelő bőrápolásra és a szervezet belső egyensúlyának fenntartására van szükség.

Anti-Aging Arcfiatalítás Személyre Szabottam 4.kep

Bioazonos hormon-kozmetikumok az arcfiatalítás innovatív útjánA fiatalos, egészséges és jól működő bőr érdekében számos hatóanyagot tartalmaznak a kozmetikumok: vitaminokat, antioxidánsokat, növényi hatóanyagokat, növényi eredetű hormonokat, polyphenolt és zsírsavakat, melyek antioxidans hatásúak, védik a sejteket a káros környezeti hatásoktól és erősítik a bőr immunrendszerét.
Ezenkívül biomemetikus peptidek játszanak kulcsszerepet a bőrmegújításban és a bőrazonos kollagénképzés aktiválásában. Ezek a peptidek szerepet játszhatnak a homlok, a szemkörnyék és a száj körüli mimikai ráncok mérséklésében is.

A növényi eredetű, természetazonos hormonok azonos biokémiai szerkezettel rendelkeznek, mint a testazonos hormonok így hasonlóképpen fejtik ki a hatásukat a szervezetben. Ezért különösen jól tolerálhatók. A bioazonos hormonokat növényi hormonokból nyerik, a legfontosabb forrás a yamgyökér, amely diosgenint tartalmaz.

Hormonok bőrhatásaiA hormonális egyensúly zavarai felgyorsítják a bőr öregedését. A hormontartalmú kozmetikumok pont azt adják vissza a bőrnek, ami hiányzik. A hormonok a bőr biológiai korát határozzák meg. Számos fiziológiai folyamatot szabályoznak a bőrsejtekben, így a vérellátást, a kollagénképzést, a hidratáltságot és a sejtmegújulást is.

Már 25 éves korunktól csökken az endokrin mirigyek hormontermelése. Az ösztrogén vérátáramlást fokozó hatása mérséklődik, a csökkenő progeszteronszint hatással van a kollagénképzésre. A 30-as évek közepétől egyre szárazabbá válik a bőrünk , csökken a vérellátás és a bőrünk veszít rugalmasságából és feszességéből. Egyértelműen elindul a bőr korai öregedése. A hölgyeknél a menopauza alatt tovább csökkenő hormonszintek felgyorsítják a test és a bőr öregedési folyamatát.

Nézzük meg a legfontosabb anti-aging hatóanyagokat, melyek személyre szabott terápiában akár helyileg, akár belsőleg alkalmazva támogatják az egészség és szépség hosszú távú megőrzését...részletek ITT!

© 2010 szepsegbroker.hu | Anti-Aging Arcfiatalítás Személyre Szabottam
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink