BEAVATKOZÁSOK

Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel szike mentesen

Arclifting, arcemelés, arcfomálás, rejuvenálás, tokacsinosítás, nyakbőr feszesítés antiallergén szálakkal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel szike mentesen 1.kep

Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel szike mentesen40 éves kor felett az arc középső és alsó része ereszkedésnek indul, s e látvány miatt gyorsabbnak érezzük az idő múlását.
Az arc fiatalos megjelenésre jellemző csúcsára állított háromszög formáját már műtéti beavatkozás nélkül is visszaállíthatjuk az egyedülálló arcfiatalító hatással rendelkező Silhouette Soft kezelés innovatív technológiájával, mely eredeti helyére emeli a szöveteket, korrigálja az arc elveszett teltségét és a serkenti a kollagén rostok termelését, minőségi átalakulását- látható, de harmonikus, természetes csökkentve ezzel az öregedés jeleit anélkül, hogy eredeti arcvonásaink megváltoznának.
A Silhouette Soft férfiak és nők számára egyaránt alkalmazható új, innovatív, műtétmentes arcemelő eljárás, amely egy teljesen új korszakot nyit meg az esztétikai orvoslásban.

Gyors gyógyulás és látványos eredményA szálak behelyezése után már azonnal észlelhető az arcemelő, lifting hatás, majd a rejuvenáló effektusa révén néhány hét alatt a bőrfelszín is visszanyeri fiatalos ragyogását, feszességét, az arc az eredeti vonásait. A szálak 10-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, arcemelő és regeneráló hatásuk akár 3 évig is eltarthat.
A páciens 1-3 nap múlva visszatérhet mindennapi tevékenységéhez, 2 héttel később már a beavatkozás legapróbb jelei sem látszanak. Az arc elnyeri a kívánt természetes és fiatalos vonásait, megjelenését.
Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel szike mentesen 2.kep

Biokompatibilis, biostimuláló, fogazott, felszívódó bioszálakA Silhouette Soft felszívódó sebészi varróanyag, mely felszívódó, kétirányú kónuszokat (fogak) tartalmaz. Az arc és a nyak bármely területén sikerrel alkalmazható. A Silhouette Soft egy lépésben eredményez lifting hatást és indít el egy regenerációs folyamatot, mely friss, fiatalos kinézetet, feszesebb bőrt és szépen formázott arcot eredményez. A lifting hatást a szövetekre kifejtett nyomás és a bőr megemelése eredményezi, amely azonnal látható. Ezt követően az orvos a kezelt területre kifejtett gyengéd nyomással újraformázza és korrigálja a felület kontúrvesztését. A szál regeneráló hatását a poly L-tejsav adja, amely a a Silhouette Soft fő komponense. Ez egy jól ismert, évek óta használt polymer, amely az emberi szervezettel biokompatibilis és lebomló. A bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását és fokozza a szervezet saját- kollagéntermelését. Ez az időt igénylő folyamat segít az arc volumenizálásában is, visszaadva a bőr eredeti tömörségét.

Még több előtte-utána fotó ITT!

Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel szike mentesen 3.kep

A Silhouette Soft műtétmentes Arclifting menete1. A beavatkozást orvosi konzultáció előzi meg, mely során az orvos felméri az egészségügyi állapotot, a korábbi esztétikai beavatkozásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. A kezelés semmilyen speciális előkészítést nem igényel. A beavatkozás 30 percet vesz igénybe.

2. Helyi és vezetéses érzéstelenítést követően a bőr megfelelő mélységébe vezetjük egy finom tű segítségével a fonalat. A beavatkozás nem igényel bemetszést. Egyszerre több fonal bevezetése is megtörténhet.

3. A fonal behelyezését követően a területre kifejtett gyengéd kézi nyomással formáljuk újra a szöveteket és hozzuk létra a kívánt lifting hatást.


Rejuvenál, regenerál és volumenizál is a Silhouette SoftA szál regeneráló hatását a poly L-tejsav (PLLA) adja, amely a a Silhouette Soft fő komponense. Ez egy jól ismert, évek óta használt polymer, amely az emberi szervezettel biokompatibilis és lebomló. A bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását és fokozza a szervezet saját- kollagéntermelését. Ez az időt igénylő folyamat segít az arc volumenizálásában is, visszaadva a bőr eredeti tömörségét és feszességét.

A szálak 10-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, de arcemelő és regeneráló hatásuk akár 3 évig is eltarthat.


Mely ráncok tüntethetőek el a Silhouette-szálakkal?A módszer ideális az orr-szájzugi redő, a marionette (áll és alsó állkapocs) ráncok kezelésére, a középarc teltségének visszaadására, a toka csinosítására és a nyak bőrének kisimítására. Az eredmény meggyőző: az arc fáradt kinézete eltűnik, fiatalos és természetes megjelenést biztosít hosszú éveken át.

Tehát Silhouette Soft-tal kezelhető:
- a nyak,
- az orca és
- a középarc,
- valamint az arc alsó harmada,
- megemelhető a szemöldök
- és határozottabbá tehető arckontúr.

Silhouette Soft Arclifting elérhető a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán/ Dr. Kriston Renáta
Online bejelentkezés az ingyenes konzultációra ITT!

Időtartam:A beavatkozás kb. 30 percet vesz igénybe
Mellékhatás, szövődmény:Az érzéstelenítés megszűnésével enyhe fájdalom, minimális duzzanat érzékelhető, amely néhány óra után teljesen megszűnik. A kezelt területen ritkán kisebb bevérzés előfordulhat, de ez néhány napon belül felszívódik.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallatok
- terhesség és szoptatás
- nagyobb belgyógyászati betegségek, autoimmun folyamatok
- keloidra való hajlam
- aktív bőrt érintő fertőzések a kezelendő területen
- láz, acutan zajló megbetegedések
Gyógyulás:A reaktív oedema néhány óráig, de legfeljebb 1 napig, az esetleges haematoma 5-10 nap alatt teljesen felszívódik. Érdemes otthon néhány napig az alábbi készítmények egyikével a véraláfutást felszívódását gyorsítani: Arnigél, vagy Traumil krém. De csökkenthetjük is a rizikóját a bevérzésnek, ha a beavatkozás előtt és után 2-3 nappal 1x5 golyócska Arnica montana 9 CH homeopátiás készítményt használunk. Vagy ha úgy ítéljük meg, 5 napon keresztül alkalmazható napi 2 alkalommal antibiotikum tartalmú krém a bemeneti és kimeneti pontok helyén.
Eredmény:Azonnali bőrfeszesítő hatás és tartós arcfiatalító eredmény azonnal látható,2 héttel a beavatkozás után pedig már semmi jele nem látszik. Az eredmény 2-3 évig tart, attól függően, hogy milyen gyorsan változik a bőr struktúrája (genetikai tényezők, életmód, táplálkozás, stb).
Érzéstelenítés:helyi érzéstelenítés (Lidocain injekció vagy magas hatóanyag tartalmú érzéstelenítő krém)
Ellátás:Ambuláns


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel szike mentesen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink