BEAVATKOZÁSOK

Arcfiatalítás kombinált elektrokozmetikai kezeléssel: RF, Plasma, Mezoterápia

Rádiófrekvencia, Plasma-kisülés, Mezoterápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcfiatalítás kombinált elektrokozmetikai kezeléssel: RF, Plasma, Mezoterápia 1.kep

3 lépcsős, kombinált arcfiatalító kezelés céljaBőrfeszesítés, ránctalanítás, steril, bőrfeltöltő, hidratáló hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.
Ajánlott: 35 év feletti érett, vagy stresszes, problémás bőr esetén

1. Bipoláris RádiófrekvenciaA rádiófrekvenciás elektromágneses impulzusok hatására a szöveteket alkotó molekulák egymáshoz ütköznek, ami hőenergia keletkezésével jár (un. termikus hő), amely képes a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is felmelegíteni- , és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne, és égési sérüléseket szenvedne.
A bipoláris rádiófrekvencia alkalmas az arckontúrok emelésére, a laza vagy megereszkedett bőr feszesítésére, az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére, a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

Bipoláris RF előnyei:
- fájdalom- és sérülésmentes,
- a kollagén rostokat regenerálja, újak keletkezését indítja be
- a rejuvenáló hatása miatt a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,
a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak
- sokrétű használat: kezelhető vele az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is
- zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése (toka), relaxáló, nyugtató hatású

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, tokacsinosítás (komplex csomagon kívül, peeling-gel, hidroabrázióval, masszázzsal, zárókrémmel 70 perc alatt): 12.000 Ft/ alkalom
Arcfiatalítás kombinált elektrokozmetikai kezeléssel: RF, Plasma, Mezoterápia 2.kep

2. Plasma ionoizációs kezelésValójában a plazma ionizált gáz, amely egy elektromosan vezető közeg. A megfelelő elektromos feszültséggel és áramerősséggel indukált plazmakisülés során keletkező mikrovillámok elbontják a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét, amivel több mint 200 kémiai reakciót indít el a vezetőgéllel védett bőrön a plasma-kezelőfej.
Minden sejt rendelkezik elektromos membránpotenciállal (a membrán két oldalán mérhető töltéskülönbség= 0,7 mV), amely fenntartja a sejt aktív működését. A sejt öregedése során ez a petenciál lecsökkent, majd a depolarizálttá váló sejtmembrán ATP szintézise (energia termelése) lecsökken, a membrán elvékonyodik, a sejt-turnover a leépülés felé billen át, és ha a membranpotenciál a 0,3 mV alá esik bekövetkezik apoptózis, a sejthalál. Ez igyekezik megelőzni a plasma inonizációs kezelés az által, hogy az ionizált gáz mikrovillámainak energiája megnöveli a membrán potenciált és a sejtek anyagcseréjét, helyreállítva a sejtek energia szintjét és a sejt-turnovert a pozitív, tehát a felépülés irányába állítják vissza.

A plazma ionizáció hatásai:
- inaktiválja a vírusokat, baktériumokat, gombákat- ezáltal csökkenti a gyulladást, az aknét - a kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli
- aktiválja az immunrendszert így csökkent ia bőrön az allergiás reakciókat
- stimulálja a fibroblasztokat, kollagénképződést indít be
- élénkíti a vérkeringést, az artériákat, vénákat és hajszálereket „tisztítja”,
- erősíti az érfalakat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát az alkalmazott területen
- normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését
- regenerálja műtéti hegek és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét (6 hónapnál nem régebbi hegek esetén)

Ellenjavallatok:
epilepszia, terhesség, fémből készült implantátumok jelenléte, szívritmus-szabályzó, gyulladásos folyamat a szervezetben, bőrléziók, daganat, visszér, csontritkulás

Plasma ionizáló kezelés ára (komplex kezelésen kívül) : 3.000 Ft/ tenyérnyi terület/ alkalom
Arcfiatalítás kombinált elektrokozmetikai kezeléssel: RF, Plasma, Mezoterápia 3.kep

3. Tű nélküli Mezoterápia: ElektroporációAz elektroporáció a sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárás, a protein és aquagén (aquaporin-2) csatornák megnyitása. Így sejtszintű hatóanyag felszívódást hozhatunk létre nemcsak a hámban, hanem az irharétegben is.
A technológiát sokszor tű nélküli mezoterápiaként is emlegetik. A mezoterápiára való utalás oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok - az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) nyitott szúrt csatornákhoz hasonló - szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel.
A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag bevitelt. Nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, fájdalom, nincs gyógyulási idő. Az eljárás teljesen reverzibilisen kezeli a sejtmembránt, károsodást nem idéz elő, a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak.
Az elektroporáció alkalmazásával kész keverékek és egyénileg összeállított mezoterápiás koktélok is bevihetőek a bőr mély rétegeibe.
Elektroporációs kezelés javallatai:
- bőrfiatalítás, mély ráncok csökkentése (arc, nyak, dekoltázs)
- pigmentfoltok halványítása
- cellulit, stria kezelése
- aknék, hegek, tág pórusok kezelése
- hajhullás kezelése

Ellenjavallatai:
bőrgyulladás, bőrrák, műtét után min.40 napig, botox kezelés után 30 napig, illetve a kezelt felületen soha, fogkezelés idején, fertőzés, láz, autoimmun betegség, terhesség, epilepszia, pacemaker

Elektroporációs kezelés ára (komplex csomagon kívül, peeling-gel, hidroabrázióval, masszázzsal, zárókrémmel 60 perc alatt):
15.000 Ft/ alkalom

Kombinált ELEKTROKOZMETIKAI kezelés:
Rádiófrekvencia + Plasma + elektroporációA kombinált kezeléseknél a bőr feszesítését (rádiófrekvencia), esetleges bőrproblémák kezelését (plasma) és a sejtszintű hatóanyagbevitelt (elektroporáció) ötvözzük, fokozva ezzel a bőr fiatalítását. Az alkalmazott kezelés függ a kezelést igénybevevő bőr- és egészségi állapotától, így minden esetben a kezelést végző személy dönti el, hogy mely kombinációt alkalmazza.

Az elektrokozmetikai kombinált kezelés menete:
1. Letisztítás
2. Enzimes peeling
3. Hidroabrázió
4. Rádiófrekvenciás kezelés
4. Plasma kezelés
5. Elektroporáció
6. Zárókrém

Kombinált elektrokozmetikai kezelés ára: 25.000 Ft/ alkalom
 • AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLAT ITT! • Időtartam:90 perc
  Mellékhatás, szövődmény:Fájdalommentes, valamint bőrsérülés, pimentációs veszély nélküli kombinált arcfiatalító kezelés
  Ellenjavallat, kockázat:epilepszia, terhesség, fémből készült implantátumok jelenléte, szívritmus-szabályzó, gyulladásos folyamat a szervezetben, bőrléziók, daganat, visszér, csontritkulás, bőrgyulladás, bőrrák, műtét után min.40 napig, botox kezelés után 30 napig, illetve a kezelt felületen soha, fogkezelés idején, fertőzés, láz, autoimmun betegség, terhesség, epilepszia, pacemaker


  © 2010 szepsegbroker.hu | Arcfiatalítás kombinált elektrokozmetikai kezeléssel: RF, Plasma, Mezoterápia
  Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


  Hozzászólások:

  Nincs hozzászólás...
  Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

  Gyorslinkek

  Szakemberek

  Partnereink