BEAVATKOZÁSOK

Arcfiatalítás műtét nélkül - GIGI Quadro Time Machine

Arcfiatalító időgép a GIGI-től


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


arcfiatalítás közben / GIGI
arcfiatalítás közben / GIGI

Akár egy évtizedet is képes fiatalítani 4-6 kezelés után, ráadásul fájdalommentesen és gyógyulási idő nélkül!Mindenki vágya, hogy megállítsa az öregedés folyamatát és hogy fiatalabb legyen.
A négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgép, már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét.

Kinek és miért ajánlott a GIGI Quadro Time Machine (időgép) kezelések?

Önállóan vagy kúraszerűen javasolt arcfiatalító kezelések:

• Érzékeny, irritált bőrre bőrnyugtató: Anti-redness kezelés
• Plasztikai műtét utáni bőr rehabilitáció
• Pigmentfoltos bőrre: Halványító kezelés érett bőrre (mély ráncokra, nagyon laza kötőszövetre): Feszesítő, anti-aging kezelés
• Vízhiányos bőrre / mélyhámlasztás utáni rehabilitációra: Mélyhidratáló kezelés
• Sápadt, vitalitást vesztett bőrre: Vitamin feltöltő, szabadgyök semlegesítő kezelés
• Érett, zsírhiányos bőrre: Tápláló, regeneráló kezelés
• Gyors szépítő kezelés
• Hajhagyma stimuláló kezelés
• Hegeket csökkentő kezelés
GIGI QUADRO Time machine™
GIGI QUADRO Time machine™
Miben más a GIGI időgépe, mint a többi hasonló arcfiatalító gép?

A GIGI QUADRO Time machine™ a 4 legújabb és legkorszerűbb elektrokozmetikai technikákat ötvözi, köztük a dinamikus vízsugarú peelinget(1.), amit eddig csak bőrgyógyászok alkalmaztak. A szokásos tűnélküli mezoterápiával ellentétben egy tovább fejlesztett változatot (2.) használhatnak a gép tulajdonosai. A face-lifting funkciót ötvöztük az iontoforézissel (3.). A az időgép tartalmaz egy speciális spray funkciót (4.), ami segíti a hatóanyagok akadálymentes bejutását.

A GIGI Quadro Time machine™ (időgép) működési elve, funkciói:

1. Dinamikus vízsugár peeling
Egy apró, hűs gőzborotvához hasonló eszköz, mely szuperszonikus sebességgel permetezi a peeling oldatot a bőrre. A világon először a GIGI kozmetikákban választhatja ezt az újszerű, 6 szintű fiatalító technikát, hiszen eddig csak bőrgyógyászok alkalmazták az eljárást.
6 szintű fiatalítás:
- peeling
- mélytisztítás
- hidratáció
- oxigén feltöltés
- vér- és nyirokkeringés fokozás
- pigment halványítás

2. Továbbfejlesztett tűnélküli mezoterápia két kezelőfejjel
A tűnélküli mezoterápia egy 2003-ban Nobel-díjat nyert felfedezésnek köszönhető eljárás.
Lényege, hogy bizonyos rádiófrekvenciás hullámok által, ideiglenes pórusokat tudunk létrehozni a sejtek falán, melyeken keresztül, hatóanyagokat tudunk juttatni közvetlenül a sejtekbe. A készülékhez kozmetikusa az Ön bőrének megfelelő készítményt választja ki 8 féle szérumunkból, illetve személyre szabottan kombinálhatja azokat.
A GIGI Quadro Time Machine™ -nal nincs fájdalmas tűszúrás, bevérzés, gyógyulási idő, sem irritáció, bőre feltöltődik speciális fiatalító anyagokkal.

3. Y- iontolifting
Két kezelés egy időben. A kezelőfej izomstimulációt végez, miközben mélyre juttatja a hatóanyagokat. Az arckontúrok megemelkednek, a ráncok kisimulnak, a bőr visszanyeri fiatalos feszességét.

4. Spray funkció
Hidratálás, hűtés, nyugtatás.
A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja bőrét, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.
az arcfiatalító kezelés első 3 lépése
az arcfiatalító kezelés első 3 lépése

A Time machine™ (időgép) arcfiatalító kezelés menete:Step1:
A dinamikus vízsugár peeling eddig csak az orvos technikában alkalmazott eljárás volt. Szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt. Az időgép vízsugara természetes módon stimulálja a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat. A dinamikus vízsugár, mint egy peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusok mélyéről a szennyeződéseket. Fokozza a nyirokkeringést és felélénkíti a vérkeringést. A nagy sebességgel áramló folyadék oxigénnel és nedvességgel tölti fel a bőrt. A kezelés előtt feltétlenül alaposan tisztítsuk meg a bőrt!

Step 2:

A mezotoll használata előtt egy speciális, a készülékhez kifejlesztett zselét viszünk fel az arcra. A hidrogél magas elektrolit tartalmú, kitűnő vivő- és közvetítőanyag.

Step 3:
A következő két lépésben egy tovább fejlesztett elektroporációs eljárást végzünk a GIGI Quadro Time machine-nal. Tű nélküli mezoterápiás tollal leküzdjük a bőr és a sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását, átstrukturáljuk a sejteket és megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.
az arcfiatalító methódus következő 4 lépése
az arcfiatalító methódus következő 4 lépése
Step 4:
Speciálisan kizárólag a GIGI Quadro-hoz kifejlesztett nyolc szérumból kiválasztjuk páciensünk bőrének legmegfelelőbb terméket és a golyós mezoapplikátor segítségével a hatóanyagot bevisszük a bőrbe. A mezotoll által megfelelően előkészített bőrön keresztül hatékonyan és nagy mennyiségben tudnak a hatóanyagok egészen a sejtekig hatolni.

Step 5:

A kezelendő felületre ismét Hydra-gélt viszünk fel vékony rétegben. Kezelésünk következő lépése az ionto-facelifting. Az Y-elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt.

Step 6:

A kezelés utolsó lépése a spray funkció. A spray pisztoly hidratáló, nyugtató folyadékunkat páraszerű köddé alakítja. A gőzök és gázok akadálytalanul bejutnak az arcbőrbe, a speciális folyadék így mélyen fejtheti ki hatását és teheti teljessé az arcbőr komfort érzetét.

Step 7:
Befejezésként bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémet simítunk a bőrbe, és felhívjuk a figyelmet az otthoni ápolás fontosságára.

Alapár/ Királyerdei Szépségközpont:
30.000 Ft/ alkalom
120.000 Ft/ 5 alkalmas bérlet
Engedményes ajánlatot lásd alább!


Időtartam:35-50 perc/alkalom. Már az első GIGI-időgép kezelés rendkívül látványos, bőrtípustól függetlenül azonnali fiatalodást eredményez. A makacs bőrhibák (pigmentfoltok, mélyebb ráncok, hegek, rosacea, stb.) kezelésére 4-6 alkalmas Time machine kúrát javasolunk 7-10 naponta.
Mellékhatás, szövődmény:nem figyeltek meg eddig.
Ellenjavallat, kockázat:Akítv bőrgyulladás, bőrbetegség.
Eredmény:Quadro Time Machine (időgép) arcfiatalító hatása akár 5-10 évvel visszaforgathatja az idő kerekét. Az arc sima, feszes, telt, egyenletes színű, egészségesen ragyogó és ránctalanabb lesz.
A különböző termékkel plusz személyre szabott hatást is kiválthatunk.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfiatalítás műtét nélkül - GIGI Quadro Time Machine
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink