BEAVATKOZÁSOK

Arcfiatalítás oxigén terápiás "Red Carpet" kezeléssel

Oxigén Terápia, Oxynergy arcfiatalító kezelése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Madonna is oxigén terápiás kezeléssel fiatalítja arcát / forrás: Elle.com
Madonna is oxigén terápiás kezeléssel fiatalítja arcát / forrás: Elle.com
Mióta megnőtt a népszerűsége a nagy felbontású HD televízióknak, egyre több hírességnek okozott gondot, hogy milyen bőrrel jelenik meg a televízió képernyőjén, hiszen a HD TV minden apró kis részletet valósághűen megmutat. Emiatt, sok jól ismert személyiség - mint Madonna, Gwyneth Paltrow - fordult oxigén-terápiát végző kozmetikushoz, hogy arca azonnal feltöltődjön, bársonyos és sima legyen, kezelésről árulkodó vörös foltok nélkül.


Oxynergy Paris "Red Carpet" arcfiatalító kezelés meneteA "Red Carpet" kezelés során az anti-aging szérumot és a hidratáló hyaluron savat magas nyomású tiszta oxigén segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe. Az oxigénes terápia segíti a smink alkalmazását is, mert a bőr felületét simává és hidratáltá varázsolja anélkül, hogy bőrpírt vagy bármilyen negatív elváltozást okozna.
Oxynergy Paris
Oxynergy Paris

Az oxigén jelentősége az bőrfiatalításbanAz oxigén a létfenntartáshoz szükséges öt elem egyike. Az oxigén élettel és energiával lát el minden élő sejtet. Ahogy öregszünk, természetes módon csökken a bőr oxigén- és energiaszintje, a bőr veszít rugalmasságából, így kialakulnak a ráncok. Az Oxynergy Paris “Oxigén Terápia” kezelése az oxigénes bőrfiatalítás alapjául szolgál: újra feltölti az oxigén- és energiaháztartást. A szérumok olyan aktív összetevőket tartalmaznak, melyek segítenek megfiatalítani a bőrt, látványosan feltölteni az mélyebb arcvonásokat és ráncokat.

Az eredmény nem csupán AZONNALI és LÁTVÁNYOS. Az oxigénkezelés hatása az alkalmazás után még sokáig tart, előidézve a sejtregenerálódást a feszesebb, fiatalosabb bőr eléréséért.

Az Oxynergy Paris által kifejlesztett kezelések kiváló megoldást nyújtanak a bőr öregedésének késleltetésére. Az elhalt szarusejtek eltávolítása után hatásukat közvetlenül a bőrre alkalmazott tiszta oxigén és speciális koncentrátumok segítségével fejtik ki. A hatékony, legújabb generációs aktív összetevők és természetes kivonatok magas koncentrációja, a nanotechnológia biztosítja az Oxynergy fiatalító hatását. A titok a különleges arcápolók és a fejlett szépségápolási módszerek, gépek együttműködésében áll.

Arcfiatalítás az Oxynergy Paris-tólKiváló hatásfokú eljárás, melyet úgy írhatnánk le, mint a fiatalos külső visszanyerésének legtermészetesebb módja vegyszerek, lézer vagy műtéti beavatkozás nélkül. Teljes összhang a tűmentes eljárások és a különleges arcápoló termékek között.


A Red Carpet kezelés 2 órát vesz igénybe

, ára: 16500 Ft /alkalom

A látványos és tartós eredmény érdekében intenzív, minimum 5 alkalmas kezelést javaslunk, 10 napos időközönként. Az 5 alkalmas bérletet MOST 20% engedménnyel vásárolhatja meg JÚNIUS 30-ig (fizetendő: 66 000 Ft) , valamint AJÁNDÉK 120 ml-s Oxynergy Hyaluronsavas gélmaszkot is adunk, hogy a professzionális terápiát otthoni ápolással is kiegészíthesse. Az ajándék össz értéke: 26 100 Ft. Az akció CSAK 2011. junius 30-ig történő bérletvásárlás esetén érvényes. A bérletek érvényessége 90 nap.
Az Oxigénterápiás kezelés elérhető 2 rövidebb kezelés formájában is:

Oxygen Therapy Delux:

1óra 20 perces kezelés 15 500 Ft
Ez a másfél órás kezelés életre kelti a bőrt, tökéletes bőrtónust biztosítva. Az Oxygen Therapy kezelés befejezéseként relaxációs masszázs biztosíja a teljes élvezetet. Kúraszerű alkalmazása látványosan javítja az arckontúrt, feszesít, tonizál, eltünteti a fakó bőrszínt. Kiváló kezelés "Nagy Alkalmak" előtt, ha elismerő pillantásokra vágyik.


Oxygen Therapy Express

:50 perces 10 500 Ft
Mindössze egy óra alatt az arc bőre megemelkedik, simább és feszesebb lesz, egyenletesebb és ragyogóbb bőrfelszínt hagyva maga után. A kezelés első fele a tisztítás és gélpeeling, majd speciális szérumokat viszünk be a bőrbe magasnyomású tiszta oxigén segítségével. Csodálatos és népszerű terápia, mely feszesíti, tonizálja bőrét és javítja az arckonturt.Időtartam:120 perces kezelés, amelyet érdemes rendszeressé tenni.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfiatalítás oxigén terápiás "Red Carpet" kezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. Ölveczky Ágn   Június 01, 2011
T. CÍM!
Oxigén Therapy express kezelésről pár szót!
A tiszta oxigén, és speciális, természetes kivonatok magas koncentrációja biztosítja a bőr fiatalitó hatását! Életre kelti a bőrt, javítja az arckontúrt, tonizál, és nem utolsó sorban feszesíti a bőrt!!!
40-50év felett már feltétlenül igénybe kellene venni rendszeresen az ilyen kezeléseket......de sajnos, ezt NEM mindenki engedheti meg Magának!!!

Üdvözlettel és köszönettel a lehetőségért:

Ölveczky Ágnes
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink