BEAVATKOZÁSOK

Arcplasztika Serdev módszerrel

Fonalmódszerek az arcplasztikában


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcplasztika Serdev módszerrel 1.kep
Az utóbbi évtizedben megnőtt az igény a nagy, heroikus arcplasztikák helyett kisebb, de mégis hatékony beavatkozások elvégzésére. A mini invazív eljárások közt itt megemlíthető a lézeres arcfiatalítás, vagy a különböző kémiai és fizikai hámlasztás is.

A kevésbé invasív, úgy nevezett minimál invazív eljárások közé verekedte be magát a fonal módszer. Segítségével gyorsan, ambulánsan, helyi érzéstelenítésben lehet a beavatkozást elvégezni, kisebb megterhelés és rövidebb műtét utáni regenerációs időt igényel.

Az első fonal a Sulimanidze által felfedezett Aptos szál volt, melyet hamarosan az aranyszál követett. Mindkét módszer ma is használatos. Jellemzőjük, hogy a nem felszívódó fonal a bőrön hatol át, a mélyebb szöveteket keresztezi és ismét a bőrön keresztül hagyja el a szervezetet. Az áthúzás után a bőrből kiálló részeket a sebész levágja.
Hatása azonban nem váltotta be az elvárásokat, néhány hónaptól 1 évig terjed csupán. Az aranyszálról leírták, hogy környezetével kémiai reakcióba léphet, s aki erre érzékeny, azoknál gyulladást okozhat.
Dr. Serdev, bolgár plasztikai sebész továbbfejlesztette ezt a módszert. Az eltérés a korábbi módszerektől a következő: Serdev részben felszívódó fonalakat használ, s a fonalakat a mélybe viszi, s ezért csak az arc bizonyos pontjain használja. Ez a mélybe vitel azt is jelenti, hogy a fonalat a csonthártyához rögzíti, s a felette lévő SMAS réteget varrja le. Ezáltal nem csak a bőrt feszíti meg, hanem azt a réteget is, amelyet mi az arcplasztikánál szintén meghúzunk, hogy tartós eredményt kapjunk. Bár hosszú távú eredményekről nem lehet beszámolni, de a beavatkozás hatása a korábbi fonalmódszerekhez képest jóval hosszabb.

Serdev arcplasztika demonstrációja (Dr. Serdev)/ Videó:

Időtartam:30-60 perc.
Mellékhatás, szövődmény:A Serdev fonalas arcplasztika minimál invazív beavatkozás, ezért csupán helyi szöveti reakciót lehet megfigyelni a kezelés után. Az enyhe duzzanat néhány (10-20) után teljesen felszívódik, fájdalom, nyomásérzékenység is átmetileg észlelhető. A Serdev fonal beültetése után már aznap hazamehet a páciens.
Ellenjavallat, kockázat:Igen ritkán előfordul helyi gyulladás (eredetileg aknes bőr esetén), amely antibiotikus kezeléssel orvosolható.
Gyógyulás:Gyors, fájdalommentes. Műtét után 2 hónapig csak erős fényvédelem mellett napozzon! Amennyiben gyakran tartózkodik a szabadban, vagy autót vezet, úgy magas UVA védelemmel ellátott napkrémet is használjon!
Eredmény:10-20 nappal a Serdev fonalas arcplasztika után a duzzanat felszívódása után az arc feszesebb és "kipintebb" lesz. Az eredeti állapopottól függően 5-8 évet is fiatalodhat az arc. Tartóssága egyéni genetikai faktoroktól és életmódbeli tényezőktől függ.
Ellátás:A beavatkozás ambuláns, általában helyi érzéstelenítésben végezhető.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcplasztika Serdev módszerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink