BEAVATKOZÁSOK

Beauty Lifting kezelés - Mary Cohr

„Tökéletes megoldás a kor látható jelei ellen plasztikai beavatkozás nélkül”


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Beauty Lifting kezelés - Mary Cohr 1.kep

Beauty Lifting fiatalító kezelés- Mary CohrA kezelés egyik újdonsága a golyós ránckisimító stift. Az arc megtisztítását követően ugyanis a magas hatásfokú, koncentrált ránctalanító gélt ennek segítségével juttatják közvetlenül a ráncok mélyére, hogy ott fejtse ki intenzív hatását. A redők masszírozása során a golyós ránctalanító stift kisimítja a lazább tónusú részeket, miközben hatóanyagával feltölti a ráncokat, amik már a kezelést követően láthatóan simábbak lesznek.
Ezt egy revitalizáló, feszesítő masszázs követi. A kezelés harmadik lépése a tengeri kollagén maszk felhelyezése, amely 20 perces hatóideje alatt újraformálja, feszesíti az arc és a nyak bőrét.

A Beauty Lifting kezelés 3 fő lépése:1. Ránckisimító hatás
A hyaluronsavat és Induktin liftet® tartalmazó Mary Cohr golyós ránckisimítóval körkörös mozdulatokkal átdolgozzuk az arc és a dekoltázs bőrét. A kezelés végeztével a páciensünknek átadjuk otthoni használatra a megmaradt ránckisimító stiftet. Így otthon, a házi ápolás során folytathatja a kezelést, fokozva a már elért látványos eredményt.

2. Revitalizáló Lifting masszázs
Második lépésként speciális, 10 perces dinamikus lifting (feszesítő) masszázst végzünk, pro- kollagén és C-vitamin tartalmú Mary Cohr masszázskrémmel. Hatására csökkennek a fáradtság látható jelei, a bőr visszanyeri rugalmasságát, feszességét. A masszázs fokozza továbbá a vérkeringést is, ezáltal a krém aktív, tápláló összetevői hatékonyabban szívódnak fel.

3. Feszesítő Mary Cohr termálmaszk
A kezelés a nyomelemeket (réz, cink, magnézium) tartalmazó termálmaszk felhelyezésével végződik, amely kellemesen meleg érzetet keltve biztosítja a tökéletes ellazulást. A hő hatására fokozódik a sejtanyagcsere, így növekszik a kollagén regenerálódó képessége. Ennek köszönhetően a bőr azonnal kisimul, visszanyeri tónusát, az arcvonások megfiatalodnak.

Miért jobb a Mary Cohr Beauty Lifting eljárás?Számtalan ránctalanító kezelés létezik már, a Mary Cohr Beauty Lifting eljárás esetében azonban mindenképp nagy előny, hogy teljesen fájdalmatlan, sőt, a keringést stimuláló ránckisimító technikának, valamint a revitalizáló masszázsnak köszönhetően kifejezetten kellemes, élénkítő, frissítő hatású.

Időtartam:Kb. 50 perc
Mellékhatás, szövődmény:A Mary Cohr Beauty Lifting ránctalanító eljárás semmilyen mellékhatással nem jár.
Ellenjavallat, kockázat:A Mary Cohr Beauty Lifting ránctalanító eljárás ellenjavallt, amennyiben fennáll a bőr gyulladásos állapota, vagy friss seb található a kezelendő felületen,
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő.
Eredmény:A Mary Cohr Beauty Lifting ránckisimító kezelést követően máris áthatóan simábbak lesznek a kezelt területek, a csökkenek a ráncok.
Érzéstelenítés:Nem igényel.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Beauty Lifting kezelés - Mary Cohr
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink