BEAVATKOZÁSOK

BELKYRA ® lipolízis - tokacsinosítás műtét mentesen

Toka zsírfelesleg, megereszkedett toka (Duble chin) megoldása műtét mentesen


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Belkyra (Allergan) zsírbontó hatásossága (lipolízis)
Belkyra (Allergan) zsírbontó hatásossága (lipolízis)

ÚJDONSÁG!


Belkyra lipolízisA Belkyra biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó (lipolízis) hatóanyaga a deoxiklósav (deoxycolic acid /epesav). Ez természetesen is előfordul a szervezetünkben.
A Belkyrában lévő deoxikolsav zsírbontó hatását és biztonságosságát számos klinikai vizsgálattal igazolták (Allergan).

Az epesav hatóanyag lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak és kiürülnek a szervezetből. A kívánt eredmény eléréséhez legalább két kezelés szükséges, a kezelések között 4 hétnek kell eltelnie.

BELKYRA ® lipolízis - tokacsinosítás műtét mentesen 2.kep

Tudj meg több részletet a Belkyra lipolízisről Dr. Poroszkai Máriától a Fehérhajó Revital Center szakorvosától:
Műtét nélküli zsírbontás from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.A kezelések igazi eredményét 4 hét után észlelheti a páciens, de igazán látványos toka csökkenést a kúra végére lehet elérni vele.

Belkyra lipolízis ára / Fehérhajó Revital Center
1 amp alkalmazása esetén: 120.000 Ft
2 amp alkalmazása esetén: 220.000 Ft

ENGEDMÉNYES AJÁNLAT jobbra fent vagy ITT!
BELKYRA ® lipolízis - tokacsinosítás műtét mentesen 3.kepBelkyra a legnépszerűbb megoldás most a toka csinosítására EurópábanAllergan Receives Positive Opinion Through European Decentralised Procedure For BELKYRA®
04 July 2016
Allergan plc, a leading global pharmaceutical company, today announced that it has received a Positive Opinion from the Swedish Medical Products Agency (MPA) for BELKYRA® (deoxycholic acid). BELKYRA® will be the first prescription medicine to be licensed in Europe for the treatment of moderate to severe convexity or fullness associated with submental fat (often called double chin) in adults when the presence of submental fat has a psychological impact for the patient. BELKYRA® is being evaluated through the Decentralised Procedure, with the Swedish MPA acting as the Reference Member State for 20 other countries in the European Union.
Részletek...


Mennyire biztonságos lipolízis a Belkyra?A Belkyra egy felszívódó, zsírbontó (lipolízis) hatóanyag a deoxiklósav, amely nem emberi, állati kivonat, hanem egy szintetikus, de biokompatibilis variánsa ezeknek (deoxycolic acid /epesav). A Belkyrában lévő deoxikolsav zsírbontó hatását és biztonságosságát számos klinikai vizsgálattal igazolták (Allergan).
Valamint lásd alább magyarul!
Részletek angolul itt...

Időtartam:Egy alkalom kb. 30 perc, több kezelés között 4 hétnek kell eltelnie
Mellékhatás, szövődmény:Fájdalom nem érezhető a mezoterápiás tűszúrások alkalmával, csupán apró csípéseket érezhet a páciens. Az apró szúrások során tulajdonképpen egy kontrollált gyulladást hoznak létre a zsírszövetben, amely enyhe duzzanatot, viszketést, zúzódásérzést, kipirosodást idéz elő fájdalom nélkül. Ezek az enyhébb kellemetlenségek is maximum 1 hétig állhatnak fenn.
Ellenjavallat, kockázat:Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor, pajzsmirigy betegség, szója vagy benzylalkohol allergia, vérkeringési zavar vagy rossz állagú heges bőr a kezelt területen, a kezelt terület körüli fertőzés, Komolyabb általános betegség, autóimmun betegség, vagy 5mg/napnál magasabb dózisú szteroid szedése, cytostatikus kezelés, antikoaguláns kezelés, inzulin dependens diabetes, a páciens nem reális elvárásai a kezeléstől.
Eredmény:A toka csinossá válik, az arcél kirajzolódik, amely a fiatalosabb, szabályosabb arcvonásokat eredményez. A toka, nyak bőre is feszesedik. A Belkyra lipolízis igazi eredményét 4 hét után észlelheti a páciens, de igazán látványos toka csökkenést, feszesedést a kúra végére lehet elérni vele.


© 2010 szepsegbroker.hu | BELKYRA ® lipolízis - tokacsinosítás műtét mentesen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink