BEAVATKOZÁSOK

Bőrfeszesítés, arcfiatalítás, toka csökkentés Hexapolarral

Arcfiatalítás és toka megszüntetése egy újgenerációs rádiófrekvenciás-LED készülékkel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Bőrfeszesítés, arcfiatalítás, toka csökkentés Hexapolarral 1.kep
A Hexapolar, rádiófrekvenciás készülékkel látványos eredményeket lehet elérni számos esztétikai probléma esetén: ráncos, petyhüdt arcbőr; toka; zsírfelesleg; cellulit-cellulitisz; megnyúlt, striás bőrfelszín.

A Hexapolar kezelés során a koncentrált rádiófrekvencia és fényenergia (kétszeres tri-polar rádiófrekvencia + vörös-kék színű intenzív fényű LED fényforrás) szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A bőrfelszínen 40-42 °C, a mélyebb bőrrétegben kb. 60°C hőmérséklet érhető el a Hexapolar készülékkel.

A Hexapolar tokacsinosító hatása:
A kötőszövetben keletkező hő hatására a zsírsejtek szétesnek, illetve a zsírsejtekből szabad zsírsav távozik a sejt közötti térbe, valamint a felhalmozódott anyagcseretermékek (cellulit) a nyirok- és vénás rendszer közvetítésével kiválasztódik a szervezetből.

Bőrfeszesítő, arcfiatalító hatása:
A kontrollált RF és LED fényenergia hatására fokozódik a kötőszövet kollagén és elasztin termelődése, illetve a még jelenlévő kollagén rostok feszesebbé válnak.

Kezelési lehetőségek:
• Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
• Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
• Bőrfeszesítés, bőrszépítés
• Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció

A kezelőfejek optimális választási lehetőséget kínálnak a különböző test területek kényelmes kezeléséhez. A kezelőfejek méretei egyúttal meghatározzák a behatolási mélység tartományát is. Valamint a Hexapolar computere modulációs technológiája lehetőséget ad a behatolási mélység befolyásolására, így a készülék hatékonyságának növelésére.


Időtartam:A kezelés 10-40 perc, kezelési területtől függően. A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja.
Mellékhatás, szövődmény:A rendszer biztonsági funkciót tartalmaz, amennyiben a hőmérséklet túl magasra emelkedne, a berendezés automatikusan felfüggeszti a kezelést. A páciens-védelmi rendszer megakadályozza a nemkívánatos hőhatások létrejöttét. A tri-poláris módszerrel szemben nagyon ritkán fordul elő kellemetlen hőhatás.
Ellenjavallat, kockázat:Akut szív. ill. érrendszeri betegség, pacemaker, magas vérnyomás, fertőző betegségek, rosszindulatú daganat, terhes vagy szoptató kismama, bőr allergia, visszérbetegség, máj és vese betegség, protézis, pajzsmirigy betegség, hajszálér betegség, implantátum, nagyméretű tetoválás, vérzékenység, transzplantáció, esetén nem alkalmazzuk a kezelést. Minden kezelés előtt állapotegyeztető és kortörténeti lapot töltünk ki a vendégekkel. A kezelés napján nem ajánlott szoláriumozni, napozni, szaunázni.
Gyógyulás:Érdemes a kúra alatt többet mozogni, ez is segíti a méregtelenítést. Lúgos étrendet tartani. A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Kevés fehér hús, hal, zöldség fogyasztása javasolt. Kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és az édességeket, valamint az alkoholt. Tea, gyümölcslé mellett szükség van sok folyadék (3 liter), szénsavmentes víz fogyasztására a cél érdekében.
Eredmény:Az arcon azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez a Hexapolar kezelés, az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken. A toka mérete látványosan csökken 5-6 alkalom után.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfeszesítés, arcfiatalítás, toka csökkentés Hexapolarral
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink