BEAVATKOZÁSOK

Bőrfiatalítás Jan Marini kezelésekkel

Bőrfiatalítás, arcfiatalítás Jan Marini kozmetikai családdal a Gellért Dermánál


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mivel a bőr minősége a húszas éveink végén romlani kezd akkor is, ha az egyén csak ritkán sütette magát a napon vagy a szoláriumban. Ez a hanyatlás a bőr mélyebb rétegeiben megy végbe, míg az elhalt sejtek és hámréteg, a bőr külső felszínén mutatkozik,(amit stratum corneumnak hívnak). A fiatal bőrön, ezek az elhalt hámrétegek rendezett, tömörített rétegekben helyezkednek el, mint a pikkely a halakon. Ezek az elhalt rétegek összefüggő védő “réteget” képeznek és megvédik a bőrt a környezet hatásaitól, mialatt segítik a hidratálódását. A stratum corneum megállás nélkül bocsát el milliónyi elhalt sejtet, amiket újabb, fiatalabb sejtek pótolnak. Ez a természetes folyamat egyre lassabb lesz a kor előrehaladtával. Ennek eredménye, hogy egy idő után az elhalt hámréteg úgymond odaragad a bőr felszínéhez,(nem válik le), mintegy ragasztó szerű réteget képezve. Emiatt a bőr állaga romlik, a pórusok kitágulnak, ráncok keletkeznek, és a bőr színe sárgás-szürkévé változik.

Amíg a krémek és pakolások nem helyettesíthetik egy kozmetikai műtét eredményét, nagymértékű javulás és hosszan tartó eredmény érhető el a megfelelő bőrápolással és kozmetikai termékek használatával.

A Jan Marini kutatócsoport San Jose,Californiából , (Jan Marini börgyógyász vezetésével), már a kilencvenes évek közepétöl vezetö szerepet játszik az amerikai és európai szépségápolásban. Jan Marini az elsök között volt, aki használta termékeiben a gyümölcssavat,(AHA) és a C vitamint.

Jan Marini kozmetikai család tagjai:

  • Vitamin C (C-ESTA) család- ráncok ellen, a fiatalos bőrért C-ESTA termékek (mindegyik tartalmaz DAE komplexumot)
  • Bőröregedést gátló család

A bőr öregedését gátló család egy áttörést jelent a ráncok ellen küzdő nők körében. Ezek termékek kettő kritikus részt céloznak meg: a hormon szintet és a bőr napfény által okozta roncsolódását. Ahogy öregszünk, úgy csökken a hormonszintünk. A kevesebb ösztrogén csökkenti a bőr vízmegtartó képességét és növeli a ráncok képződését. A túl sok napozás pedig a szabad gyökök elszaporodását segíti.A bőr öregedését gátló család olyan különleges összetételt tartalmaz amely megnöveli a bőr képességét hogy az képes legyen rendbe hozni a megrongálódott felületet és megakadályozni bizonyos gyulladásokat.

  • Factor-A és Faktor-A plusz család (A vitaminos)
  • Bioglycolic család- AHA-val (gyümölcssavval)
  • Clean Zyme család- hámlasztás
  • Bőr transzformáló család-(TGF Beta-1-Átalakulást segítő faktor)
  • Antioxidáns család – Öregedés ellen
  • Benzoyl-Peroxide család – pattanásos bőrre

A bőr aktuális állapotának felmérése után a szükséges hatóanyagot tartalmazó Jan Marini kezeléseket Dr. Zubek Krisztina és Dr.Melegh Éva bőrgyógyász szakorvosok állítják össze.

Időtartam:A kezelésektől függően eltérő


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfiatalítás Jan Marini kezelésekkel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink