BEAVATKOZÁSOK

Bőrmegújulás, bőrfeszesítés 40+

Arcszobrászat művészien: bőrmegújulás és finom kontúrok


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Bőrmegújulás, bőrfeszesítés 40+ 1.kep

Bőröregedés 40 év felett40 év felett a bőröregedés folyamata felgyorsul:
- hangsúlyosabbá válik a szaruréteg megvastagodása
- és az alatta lévő 2 réteg elvékonyodása.
- A sejtszintű változások és keringési viszonyok tovább romlanak,
- amelyhez még társul a pigment-termelés zavara és egyenetlen eloszlása.
- A folyamatot súlyosbíthatja a napfény okozta bőröregedés.Bőrmegújulás, bőrfeszesítés 40+ 2.kep

Egy 40+-os nő arcaA változások eredményeként megjelennek a mély, karakteres ráncok, barázdák. Az egyenetlen pigment-eloszlás öregségi foltok kialakulását eredményezi. A felszínen felhalmozódó elhalt hámsejtek vaskos réteget alkotnak, mely fokozza az arcbőr fakóságát és fénytelenségét. A vízvesztés és a bőr rugalmasságát biztosító rostok mennyiségi és minőségi változása tovább rontja a bőr megereszkedését.

Bőrregenerálás otthonNagyon fontos, hogy a mindennapi, bőrtípusnak megfelelő tápláló ápoláson túl kellő figyelmet fordítsunk a fényvédelemre 40 év felett is.
Természetes és hatékony módszerek kombinálásával felépülési idő nélkül élvezhetjük vonásaink fiatalodását .

Bőrmegújulás, bőrfeszesítés 40 év felett1. Peeling: A kezelést 30%-os, stabil C-vitamint tartalmazó peelinggel indítjuk, mely antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a külső, káros hatásokat, erősíti bőrünk immunrendszerét és meggyorsítva az elhalt hámsejtek leválását megújítja bőrünk felszínét.

2. Bőrfeszesítés: Ebben az előkészített, káros hatásoktól mentesített „környezetben” kerül sor a mikrofókuszált ultrahangos kezelésre, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását három különböző mélységben a bőrben és az izmokat fedő SMAS hártyarendszerben. Különlegesen eredményes a bőrfiatalítás és feszesítés terén, valamint az egyik leghatékonyabb műtétmentes arcemelő beavatkozás. A beavatkozás segítségével saját regenerációs folyamatokat indítunk be a szervezetben, melynek kiteljesedése annál tökéletesebb, minél ideálisabb külső és belső feltételeket tudunk megteremteni.


3. Bőrmegújulás, bőrregenerálás: Azonban a helytelen életmód, a külső környezeti ártalmak és a korból fakadó érrendszeri változások a szervezeten belül oxigénhiány kialakulását eredményezhetik, melyek ronthatják a regeneráció hatékonyságát. Az oxigénterápiával biztosítjuk a jobb szöveti oxigenizációt, mely katalizátorként felgyorsítja a szöveti megújulás folyamatait, elősegíti a toxinok hatékonyabb kiürülését, valamint erősíti a bőr védelmi rendszerét. A szabadgyökök mennyiségének csökkentésével optimálisabb feltételeket tudunk biztosítani a mikrofókuszált ultrahangos kezelés hatásának kiteljesedéséhez: bőrünk feszessé, ragyogóvá és letisztulttá válik, eltűnnek az apróbb foltok és ráncok.

A kezelés eredményei fantasztikusak: műtét nélkül érhetjük el az arckontúr határozottabbá válását és ezzel egy időben élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét.

Mindezt műtétmentesen, hosszú távon, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg!

Csomagár a teljes arcon/ Hattyú Klinika: 420 000-, Ft

Időtartam:A bőrmegújító, bőrfeszesítő kombinált kezelés 60-80 percet is igénybe vehet. A bőr állapotától függően a látványos és tartós hatás érdekében 2-3 alkalmat ajánlunk igénybe venni.
Mellékhatás, szövődmény:A bőrmegújító, bőrfeszesítő 40+-os kezelés alatt minimális fájdalom, égő érzés jelentkezhet, illetve a kezelést követő napokban enyhe égő érzés maradhat, illetve kis zsibbadás, vagy izomgyengeség-érzet jelentkezhet.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikáció: aktív bőrbetegség, aktív gyulladás, heges bőrelváltozás, illetve bizonyos esztétikai beavatkozások fél éven belül a kórelőzményben.
Érzéstelenítés:A beavatkozás érzéstelenítést és speciális előkészítést nem igényel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrmegújulás, bőrfeszesítés 40+
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink