BEAVATKOZÁSOK

Carboxyterápia/ VENUSIAN kezelés cellulit és stria eltávolítására

CO2-terápia, carboxyterápia helyi alakformáló, cellulit csökkentő


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Carboxyterápia/ VENUSIAN kezelés cellulit és stria eltávolítására 1.kep
A carboxyterápia egy teljesen új eljárás (1999-ben dolgozták ki), amely valójában igen egyszerűen képes látványosan javítani a cellulitos bőrfelszínt azáltal, hogy fokozza a helyi cirkulációt és metabolizmust.
Carboxyterápia/ VENUSIAN kezelés cellulit és stria eltávolítására 2.kep
A kezelés gyors, kényelmes és hatékony is a páciensek nagy százalékánál. CO2 orvosi gáz bőr alatti alkalmazásával ( Venusian) cellulitises-, striás-, heges területek, helyi zsírlerakódások, megereszkedett bőr kezelését vállalja. A non-invazív (sebészi beavatkozást-műtétet- nem igénylő) carboxyterápia alkalmazása során az orvos egy vékony tűvel (d=0,3mm ) juttatja be a széndioxidot (CO2) a bőr alatti rétegbe, ami könnyedén diffundál a kötőszövetbe.
Carboxyterápia/ VENUSIAN kezelés cellulit és stria eltávolítására 3.kep
A széndioxid-terápia során kettő, egymást segítő folyamat ötvöződik: a beáramló CO2 mechanikusan lebontja a zsírsejteket, és a CO2 erős értágító hatása révén fokozza a helyi metabolizmust (salakanyag eltávolítását, tápanyag és az O2 leadását). A kezelés eredményeként egy vékonyabb zsírrétegű, cellulit-mentes, rugalmas bőrfelületet kapunk a carboxyterápia -sorozat végeztével.

A carboxyterápia vezető eljárás az alakformálásban, bőrfeszesítésben és a striák eltüntetésében:- zsírbontás
- cellulitos bőr kisímítása
- az idősödő bőr feszesítése (felkar, toka, dekoltázs, térd környéke)
- bőrszakadások (striák) megszüntetése, elhalványítása


A carboxyterápia/ VENUSIAN egyéb alkalmazási területei- akár hajproblémák gyógyításában is,
- a különleges, új felhasználási területe az intim rejuvenáció!

Az idő előrehaladtával ugyanis a vérkeringés lelassul, melynek révén kevesebb oxigén jut a sejtekhez. Ennek következtében lelassul, vagy megáll a regenerációs folyamatok összessége.

Carboxyterápia menete/ VENUSIA CO2 orvostechnikai eszközzelA kezelés során vékony tűk segítségével, ellenőrzött körülmények között, meghatározott pontokban CO2-t injektálunk a bőr meghatározott rétegébe, amely kifejezett mikrokeringés-élénkítő hatása mellett jótékonyan befolyásolja a kollagéntermelést és a sejtmegújulás folyamatát. Ezt követően már tűk nélkül, egy speciális technológia segítségével, a bőr károsodása nélkül tudjuk bejuttatni a 98%-os tisztaságú oxigénmolekulákat a bőrbe, amely tovább fokozza a kötőszövet szerkezeti stabilitását új kollagén-és elasztikus rostok képzésével, növeli a hyaluronsav stabilitását és fokozza az érképződést.

Már egyetlen kezelés is jelentős változásokat eredményez: üde, fiatalosan ragyogó, feszesebb lesz bőrünk, mérséklődik a szem körüli aláárkoltság és elszíneződés!

VENUSIA CO2, carboxyterápiás orvostechnikai eszköz jellemzői:- ellenőrzött tisztaságú és mennyiségű gáz bejuttatására alkalmas az adott régióba
- a beadás sebessége is szabályozott, egyenletes a szoftver révén
- a szoftver elemzi a szöveti ellenállás mértékét, így annak mértékéhez igazodó hőmérsékletű CO2 gázt juttat be a kezelendő területre, ezzel a carboxyterápiával járó fájdalom elkerülhető
- szabványosított, biztonságos és hatékony terápiás programokkal ellátott
- a gáz bejuttatása speciálisan kialakított, steril injekciós eszközökkel történik: 30 G tű (13 vagy 4 mm hosszú)

A természetes gázokkal végzett regenerációs kezelés egy olyan természetes gyógymód, amely mentes mindennemű kockázattól és mellékhatástól, önmagában is alkalmazható kezelés, de nagyon jól kombinálható a biostimulációs anti-aging, bőrfiatalító terápiákkal.


Időtartam:Alkalmanként 10-25 percet vesz igénybe a carboxyterápiás kezelés a kezelt terület nagyságától függően. A hatás tartósságának fokozására a kezelések ismétlése szükséges. Általában heti 1-2 kombinációs kezelést javaslunk 2-4 hónapon át.Mellékhatás, szövődmény:Néhány páciens beszámolt enyhe feszülés érzésről a tű beszúrási helyénél, amely néhány másodpercen belül megszűnt. A kezelt bőrfelület környékén érezhetően meleggé és pirossá válik 10-20 percig.
Ellenjavallat, kockázat:Nem ismert. A Carboxyterápia/ VENUSIAN kezelés után 4 órahosszáig nem ajánlott meleg fürdő, uszoda és a szauna használata.
Eredmény:Az 5. kezelés után a kezelt bőrfelület láthatóan egészségesebbé válik. 8-10 alkalom után már vékonyabbá válik a bőr alatti zsírréteg, a cellulitos bőr kezd teljesen simává válni, ami a carboxyterápia sorozat végére teljesen el is tűnik.
Érzéstelenítés:Nem igényel
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Carboxyterápia/ VENUSIAN kezelés cellulit és stria eltávolítására
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink