BEAVATKOZÁSOK

Cellulit eltüntetése aromaterápiás fáslizással

Karcsúsítás - Cellulitisz megszüntetése - Méregtelenítés - Feszesítés - cellulit eltávolítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Cellulit eltüntetése aromaterápiás fáslizással 1.kep
Az aromaterápia és a fáslizás kombinációja egy teljesen természetes és hatékony módszer arra, hogy a test körvonalából jó pár centimétert lefaragjunk. Ideális megoldás arra, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, és egyúttal megszépüljön és megfiatalodjon a bőrünk.
Az aromaterápiás fáslizás Európa szerte igen kedvelt eljárás a cellulit eltávolítására és a cellulitisz megszüntetésére.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén bokától a mell alatti területig végezzük, 3 - 4 darab speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó kezeléssel négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott, fölösleges tápanyagok a problémás területekről. Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja.

Az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az úgynevezett szauna hatás. A méretek emiatt nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.
Cellulit eltüntetése aromaterápiás fáslizással 2.kep

Kinél alkalmazható az aromaterápiás fáslizás?Mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá a cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. Emellett kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint a böjt-kúrák kiegészítő kezeléseként.

Mit kell tenni a megfelelő hatás érdekében, mikre kell odafigyelni?- Három-négy órával az aromaterápiás fáslizás előtt nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
- Fogyasszon legalább 2,5 liter folyadékot naponta! Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó, méregtelenítő teákat. A megfelelő folyadék mennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen le tudja bontani a tárolt zsírokat. Alkoholt és szénsavas italokat ne igyon!
- Szolárium vagy szauna használata a fáslizás előtt javasolt.
- Közvetlenül a fáslizás után azonban ne napozzon vagy szoláriumozzon!
- A fáslizás után 3 - 5 óráig ne tusoljon vagy fürödjön le!
- Amennyiben teheti, a testsúlycsökkentést segítse elő egy Önnek megfelelő, egészséges diétával. Tanácsért bátran forduljon a szalon szakembereihez!
- Ne feledjenek magukkal pólót és váltás alsóneműt hozni, melybe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a kezelés során nyirkosak lesznek.


Ellenjavallat, kockázat:Az aromaterápiá sfáslizást nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, terhesség és szoptatás, valamint a menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.


© 2010 szepsegbroker.hu | Cellulit eltüntetése aromaterápiás fáslizással
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink