BEAVATKOZÁSOK

Csípő- és fenékformálás multipoláris rádiófrekvenciával
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Csípő- és fenékformálás lehetséges a multipoláris rádiofrekvenciás készülékkel
Csípő- és fenékformálás lehetséges a multipoláris rádiofrekvenciás készülékkel
A multipoláris rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésben, a testformázásban, a zsírbontásban valamint a bőr regenerációban és feszesítésben. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A rádiófrekvencia alkalmas az arc, toka, nyak, a háton lévő zsírpárnák (melltartó vonala) valamint a testen a has, csípő, fenék, comb, térd környék, kar és a láb kezelésére.

A rádiófrekvenciás zsírbontó technológiát több mint 30 éve alkalmazza az orvostudomány. A módszerrel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények lehetővé tették, hogy az alakformálás és esztétika területén is az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb piacvezető technológiává váljon.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulit látványosan javul, a bőr megújul. A legfejlettebb rádiófrekvenciás zsírbontó technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. Ennek segítségével rövid idő alatt látványos eredményeket és tartós hatást tudunk biztosítani pácienseinknek.

A legújabb fejlesztésű csúcskészülék a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálása, regenerációja révén látványos és tartós bőrfeszesítést biztosít. Ezt az összetett hatását lehet kihasználni a csípő- és fenékformálás során is. Mialatt lebontja a felesleges zsírmennyiséget a petyhüdt, közben a lógó fenéket feszesíti, illetve meg is emeli.


A has, csípő, fenék, comb, térd, kar és hát régiója alakformálás szempontjából kritikus területeknek számítanak, hiszen gyakran diéta és mozgás együttes bevetése mellett is elmarad a várt átalakulás. Látványos, gyakran azonnal látható, tartós eredmények érhetők el ezeken a kritikus testrészeken is a rádiófrekvencia zsírbontó és cellulit-csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén. A helyi kezelés tekercseléssel, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval egészíthető ki.

Kezeléseinket egyénre szabott orvosi konzultáció előzi meg, mely során megvizsgáljuk azt, hogy a páciens általános állapota lehetővé teszi-e a módszer alkalmazását. Döntünk arról is, hogy a páciens számára melyik a legideálisabb kezelés, esetleg a hatás fokozása érdekében milyen kezeléssel kombináljuk a módszert. Ezentúl a páciensünket a táplálkozásra és életmódra vonatkozó tanácsokkal is ellátjuk.

Időtartam:6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal csípő- és fenékformálás céljából, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.


© 2010 szepsegbroker.hu | Csípő- és fenékformálás multipoláris rádiófrekvenciával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink