BEAVATKOZÁSOK

Csípő- és fenékformálás VelaShape -pel

Alakformálás, körméret csökkentés VelaShape-pel a kritikus területeken: köldök körül, csípő, fenék, felkar, hát, térd


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Csípő- és fenékformálás VelaShape -pel 1.kep
A VelaShape (ELOS technológia) olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredménye a látványos körméret (5-10 cm!) és cellulit csökkenés a test problémás zónáin. Talán ezért is visszhangzik tőle az amerikai média, felsorakoztatva mellette számos hírességet, mint pl. Kim Kardashian, Britney Spears, vagy Rachel Ray-t, sőt, talán egész Hollywood erről beszél.

A VelaShape (ELOS technológia) fájdalommentes, biztonságos és hatékony eljárás a test formálására (zsírbontás) és a cellulit (és nem a cellulitisz) csökkentésére. A VelaShape egyedülálló komplex testformáló rendszere 4 technológiát egyesít: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A felfokozott zsírsejt anyagcsere eredményeképpen a zsírsejtek drasztikusan zsugorodni kezdenek, tehát a kezelt test körfogata csökken. A vákuum és a görgők gyengéden masszírozzák a bőrt így az ott felgyülemlett anyagcsere maradványt és lebontott zsírsejteket a sejtközi folyadék által segítik eljuttatni a nyirokrendszerbe.
VelaShape kisebb és nagyobb kezelőfejének megfelelő alkalmazásával igen jó megoldásnak számít a csípő- és fenékformálásra, valamint egyéb, más eljárásokkal nehezen formálható testfelületek kezelése is: has, köldök körül, comb, fenék, csípő, felkar, hát, melltartó vonal és a térd.

A ValeShape-pel azonnali és tartós eredmények érhetők el a kritikus testrészeken is, ahol egyéb alakformáló és bőrfeszesítő módszer eddig nem vált be, illetve sem a diéta, sem a rendszeres mozgás nem hozta meg a kívánt eredményt.

A Velashape kezelés a következő cél esetén vezethet eredményre:

  • alakformálás, körméret csökkentés
  • cellulit (és nem cellulitisz) kezelés
  • zsírleszívás utókezelése
  • szülés utáni bőrregenerálás, bőrfeszesítés
  • hízási, bőrszakadási csíkok (stria) kezelése


  • Alakformálás a Fehérhajó Revital Centerben

    A VelaShape (ELOS technológiával működő, FDA által engedélyezett eszköz) alakformáló kezeléseit egyénre szabott konzultáció előzi meg. A vizit során megvizsgálják a vendég általános állapotát, és javaslatot tesznek rá, hogy melyek a legideálisabb alakformáló kezelések a vendég számára. Valamint táplálkozási és életmódbeli tanácsokkal látják el a karcsúsodni vágyó vendégeket.

Időtartam:Terület nagyságától függően 30-50 perc, amely kúraszerűen javasolt, területenként 4-6 kezelés (hetente 1x). A kúra után fenntartó kezelések havonta egyszer elegendőnek bizonyultak.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe izomlázszerű érzés a VelaShape kezelést követő első napon.
Ellenjavallat, kockázat:Visszérbetegség esetén nem javasolt. Amennyiben hajszáleresség figyelhető meg a vendég combján, úgy a vakuum funkciót kikapcsolja, illetve mérsékli annak kapacitását a kezelést végző szakember.
Eredmény:Már az első kezelés utáni napon látható a cellulit csökkenése, a bőr feszességének javulása. A cm-ekben mérhető csökkenés (2-4 cm!)már a második kezelés után megtapasztalható, de a még szembetűnőbb (4-10 cm!) változást a 4-6 alkalommal érhető el a VelaShape, ELOS technológián alapuló készülékkel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Csípő- és fenékformálás VelaShape -pel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink