BEAVATKOZÁSOK

DuoLifting /vékonyszálas és COG- szálas kontúrterápia

Arcemelés, arckontúrozás felszívódó biofonalakkal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


DuoLifting /vékonyszálas és COG- szálas kontúrterápia 1.kep

COG és a vékonyszálas kontúrterápiaAz esztétikai bőrgyógyászat vezető műtétmentes eljárása a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőr minden eddiginél hatékonyabb megemelésére és feszesítésére a vékonyszálas és a COG -szálas kontúrterápia, mely néhány éve került a figyelem középpontjába. A klasszikus anti-aging eljárásokon túl, illetve azokkal kombinálva egy új, hatékony lehetőséget nyit meg a műtétmentes arcfiatalítás terén az esztétikai dermatológiában.
DuoLifting /vékonyszálas és COG- szálas kontúrterápia 2.kep

DuoLifting - a bioaktív, multifil szálak kollagén regenerációs hatásaAz eljárás során vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat, melyek a bőr rögzítésén túl a kollagéntermelés fokozódását is biztosítják, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat a bőr kötőszöveti rétegében. A fonalak hosszának, vastagságának, funkciójának sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a kezelés maximálisan egyénre szabottan történjen: előtérbe helyezhetjük akár a regenerációt, szükség esetén a lifting hatást, de a két hatás egyidejű megvalósítására is lehetőség nyílik.

Hónapról-hónapra jelennek meg új típusú, funkciójú és hosszúságú fonalak, valamint behelyezési technikák, melyek segítségével a bőrfiatalító-és emelő hatás még kiteljesedettebbé válik. Kifejezett emelő hatást érhetünk el, ha a vékonyszálas technikát kiegészítjük a COG szálak alkalmazásával. A forradalmian új, műtétmentes, kombinált arcemelő eljárást, amely voltaképpen a kétféle szálas technikának az ötvözését jelenti, DuoLifting -nek neveztük el.
DuoLifting /vékonyszálas és COG- szálas kontúrterápia 3.kep

DuoLifting eredményességeAz arc megjelenését fiatalossá és üdévé teszi. Az arcélek, az eredeti vonások visszatérnek. Minimális felépülési idő mellett a hatás 2-3 hónap alatt teljesedik ki és 1,5-2 éven keresztül marad tartós. Az eredmény és a kezelés hatásának időtartama függ a páciens életkorától, a szövet lazaságának mértékétől és a felhasznált szálak mennyiségétől.

A DuoLifting alkalmazható:
- az arc
- és a nyak fiatalítására
- a test egyéb területein (has, felkar)
- vagy a fogyókúra következtében megereszkedő hasi bőr feszesítésére is


Kinek ajánlott a DuoLifting?A kezelés javasolt minden olyan, elsősorban 35 év feletti páciens számára, akiknél a kor előrehaladtával a bőr lazává vált, az arc kontúrja elvesztette határozottságát, de nem szeretnék ezt sebészeti úton korrigálni. A pácienssel való személyes konzultáció során döntünk arról, hogy milyen egyéb anti-aging kezelések szükségesek: a COG- és vékonyszálas kontúrterápia kombinálható mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel, PRP-, vagy lézerkezeléssel, amennyiben a bőr általános minőségjavítása, a felszíni és színbeli egyenetlenségek korrigálása szükséges, de az izomrelaxáló hatású botox és a volumenpótló töltések is az egyénre szabott kezelés részei lehetnek.

DuoLifting ÁRA (Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika)
Függ a kelendő terület nagyságától, a bőr állapotától és a felhasználásra kerülő COG- és vékonyszálak számától: 120.000 Ft-tól / AKTUÁLIS engedményes ajánlatunkat lásd fent jobbra!

Mellékhatás, szövődmény:A DuoLifting, mint az egyedülálló, biztonságos bőrfiatalító eljárás minimális, pillanatok alatt múló fájdalommal járhat a kezelés során. A sterilitás szabályainak betartásával a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A DuoLifting -et követő néhány napban enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg 1-2 bevérzéssel számolhatunk. Allergia lehetőségével nem kell számolnunk. Néhány héten keresztül a páciens tapasztalhat húzó hatást, illetve érezheti a COG szálakat is, de ez az érzet idővel elmúlik. A COG- és a vékonyszálak teljes felszívódása következtében a késői szövődmények esélye csekély.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallatai között szerepelnek az akut, gyulladásos, lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, vérzékenység, terhesség és szoptatás.
Gyógyulás:Kifejezett utókezelést nem igényel. Javasoljuk a kezelt terület fizikai behatásoktól, hőtől és fénytől való védelmét 2 héten keresztül. Az esetleges bevérzések és oedema kezelésében nagyon hatékony a terület hűtése, valamint árnika tartalmú krémmel való kezelése.
A látszólagos gyógyulást követően a bőr regenerációja még 2-3 hónapon keresztül zajlik, tehát folyamatokat indítunk be, melyek lezajlásához idő szükséges. A DuoLifting és más bőrfeszesítő, ránctalanító módszerek egymással kombinálhatók és így a végeredmény tovább fokozható. A bőr minőségi előkészítését követően – mely történhet mikrofókuszált ultrahanggal, frakcionális lézerkezeléssel, PRP terápiával- a volumenhiányt térfogatpótló feltöltőanyagokkal korrigálhatjuk, vagy az izomműködés blokkolására szükség szerint alkalmazhatunk botulinum toxin kezelést. Ez a stratégia különösen igaz a kezelés szempontjából problémásabb területeken: az arc alsó harmadában, a nyakon és a szemkörnyéken. Viszont mindig haladjunk lépésről-lépesre: legyünk türelmesek, várjuk meg egy-egy DuoLifting vékonyszálas kezelés hatásának kiteljesedését és ennek ismeretében döntsünk a kezelés további lépéseiről.
Eredmény:Az arcélek, az eredeti vonások visszatérnek. Az arc megjelenését fiatalossá és üdévé teszi a COG- és vékonyszálas technika kombinált alkalmazása. A hatás 2-3 hónap alatt teljesedik ki és 1,5-2 éven keresztül marad tartós. Az eredmény és a DuoLifting kezelés hatásának időtartama függ a páciens életkorától, a szövet lazaságának mértékétől és a felhasznált bioaktív szálak mennyiségétől.


© 2010 szepsegbroker.hu | DuoLifting /vékonyszálas és COG- szálas kontúrterápia
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink