BEAVATKOZÁSOK

Fájdalommentes fogszuvasodás-kezelés ózonnal

Fogszuvasodás-kezelése HealOzone készülékkel fájdalommentesen


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


HealOzone kezelőfeje és mőködési elve
HealOzone kezelőfeje és mőködési elve
Ugye, Ön is szorongani szokott a fogorvosi kezelés előtt? Felejtse el az injekciót, a fogfúrást, a kellemetlen zajt és fájdalmat! A forradalmi újdonságnak számító HealOzone berendezés segítségével a fogszuvasodás természetes úton, fájdalommentesen, gyorsan és biztonságosan megszüntethető.

A HealOzone készülék oxigén molekulákból O3 molekulákat, azaz ózont állít elő. Az ózon egy oxigénbázisú, erősen oxidáló anyag, ami különösen hatékonyan pusztítja a szuvasodást okozó baktériumokat a fogban és a fog felszínén. Az ózon áthatol a szuvas foganyagon, így mindössze 20 másodperces kezelés elegendő a fogszuvasodást okozó baktériumok elpusztításához. Az ózonkezeléshez nincs szükség érzéstelenítő injekcióra, fúrásra és tömésre.

A fogszuvasodás ilyen módon végzett kezelése teljesen veszélytelen, nincs semmiféle kockázata és mellékhatása. A készülék konstrukciója garantálja, hogy az ózon kizárólag a fog kezelt felületére hat, a kezelés végén pedig a HealOzone az ózont ártalmatlan oxigénné alakítja. A HealOzone az egyetlen biztonságos készülék a fogorvosi praxisban történő ózonfelhasználásra.
Fogszuvasodás kezelése ózon- készülékkel/ HealOzone
Fogszuvasodás kezelése ózon- készülékkel/ HealOzone

A HealOzone kezelés rendkívül sokoldalúan alkalmazható a szájüregben lévő különféle betegségek gyógyítására:1. Fogszuvasodás kezelése: simafelszíni, barázda- és fognyaki szuvasodás, nehezen hozzáférhető fogak közötti szuvasodás.
2. Fognyaki érzékenység kezelése.
3. Gyökérkezelés megelőzése: a fogbélüreghez közeli, nagyon mély szuvasodás esetén.
4. Fertőzött gyökércsatornák sterilizálása.
5. A barázda sterilizálása barázdazárás előtt.
6. Fogfelszínek sterilizálása: a fogfelszín (csonk) sterilizálása tömések, betétek és fogpótlások behelyezése előtt.
7. Olyan vírusos megbetegedések lehetőleg korai, már az első jelek jelentkezése esetén történő kezelése, mint a herpesz és az afták.

A HealOzone kezelés hatására a fog felületén és a fogban található szuvasodást okozó baktériumok elpusztulnak, így a fog sterilizálódik. Ezután fluoridot és a gyógyuláshoz elengedhetetlen létfontosságú ásványi anyagokat tartalmazó oldattal kezeljük a fogat.© 2010 szepsegbroker.hu | Fájdalommentes fogszuvasodás-kezelés ózonnal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink