BEAVATKOZÁSOK

FOCUS HIFU bőrfeszesítés 30 pluszosoknak

Kozmetikai HIFU már 30 éves kortól


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


FOCUS HIFU bőrfeszesítés 30 pluszosoknak   1.kep

FOCUS HIFU bőrfeszesítő már 30 évesen isA dinamikus ráncok akár már 30 éves korban kifejezettek lehetnek, amelyekre a kozmetikai FOCUS HIFU tökéletes megoldást nyújthat.

A kozmetikai FOCUS HIFU 3 mm mélyen dolgozik, ahol a bőr feszességéért, rugalmasságáért felelős kollagén rostok és elasztin szálak termelődnek. Az e feletti rétegben található apróbb ráncokat, szarkalábat, a száj körüli ráncokat és az esetleges pigmentfoltokat hámlasztással és/vagy dermapen (mezoterápia) kezeléssel lehet megszüntetni.

FONTOS: a 4,5 mm mélyen kezelő HIFU-s készülékeket csak orvosok használhatják, és azt is csak az arc bizonyos területein, mert fájdalmat okozhatnak vele a csontos felületen, vagy kifejezett kollagén- és zsírlebontást végezhet a gép. Az így túlkezelt arc beesetté válhat, a bőr turgora jelentősen csökkenhet.

A kozmetikai HIFU-val biztonságosan lehet kezelni a fiatalabb és vékonyabb arcbőrt is. A technológiája ugyanaz, mint az orvosi HIFU-é, termikus hőenergiával dolgozik, amely elérve a kívánt hőmérsékletet a 3 mm mélységben, beindítja a kollagén és elasztin képződését.

A tartós hatás érdekében 2-3 kezelés ajánlott, de már az első kezelés után látványos a bőrfeszesítő hatása. Mivel a kollagén termelődése igen lassú folyamat, így a végső és tartós hatás eléréséhez 2-3 hónapra is szükség lehet. Ne legyél türelmetlen, ha az első hetekben még nem a várt hatást tapasztalja arcán. A végső hatás akár 1 évig is eltarthat, de negyed-fél évenként 1-2 emlékeztető HIFU kezelésekkel több évre is biztosítható a látványos bőrfeszesítő hatás.

FOCUS HIFU ára

/ Jenőfi Réka kozmetikus:
teljes arcra 55.000 Ft/alkalom,
arc-nyak dekoltázsra 70.000 Ft/ alkalom

Időtartam:20 perc/ alkalom X 2-3 kezelés/ havonta 1 alkalommal.


© 2010 szepsegbroker.hu | FOCUS HIFU bőrfeszesítés 30 pluszosoknak
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink