BEAVATKOZÁSOK

Fogyókúra és alakformálás orvosi kontrollal a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán

Személyre szabott komplex alakformáló kúrák a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fogyókúra és alakformálás orvosi kontrollal a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 1.kep

Alakformálás és fogyókúra személyre szabottan


A Hattyú Klinika egyedi kombinált megoldásai

Az alakformáló eljárásokat a diéta kiegészítéseként alkalmazhatjuk önállóan, vagy akár kombinációban is egy személyre szabott kezelési terv keretében.
Gyakorlatunknak megfelelően kezeléseinket mindig orvosi konzultáció előzi meg, melynek keretében a páciens megismeri a választott kezeléseket, annak hatásmechanizmusát, várható eredményét, lehetséges mellékhatását, a hatékonyságát befolyásoló tényezőket és választ kap minden felmerülő kérdésére.
A konzultáció során derül fény arra is, hogy a páciens esetében nincs-e egészségügyi ellenjavallata a kezelésnek, illetve, hogy teljesíti-e azokat a kritériumokat, mellyel ideális alanya lesz a kezelésnek. A konzultáció során további életmódbeli és táplálkozási tanácsadás is történik. Amennyiben a konzultáció során felmerül, hogy a súlyfelesleg valamilyen betegség következményeként alakult ki, vagy gyanú támad, hogy az elhízás talaján alakult ki valamilyen egészséget veszélyeztető szövődmény elindítjuk a páciens kivizsgálását is.
Kiemelt figyelmet fordítunk arra a Hattyú Klinikán (Dr. Kriston Renáta), hogy pácienseink számára olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek egyénre szabottak, hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják és utókezelést nem igényelnek.

Az alakformálás és a fogyókúra tekintetében a páciensek számára az a fontos,
hogy olyan megoldásokat találjunk problémáira, amelyek
- hatékonyak,
- egészségüket nem károsítják,
- biztonságosak,
- mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják,
- utókezelést nem igényelnek és
- a gyógyulási periódus nem tart tovább néhány napnál.


Fogyókúra és alakformálás orvosi kontrollal a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 2.kep
Az egészséges diétát kiegészíthetjük már a kezdetektől Ultratone kezeléssel, amely hatékonyan támogatja a fogyókúrát a kezdeti szakaszától anyagcserét-fokozó, méregtelenítő és keringést élénkítő hatása révén.
A kezelés során az izmok eredésének és tapadásának megfelelően elhelyezett elektródákon keresztül ingerárammal izom-összehúzódásokat hozunk létre, mely hat az izmokon túl a zsírszövetre és a bőrre is: az izmok feszesebbé, tónusosabbá válnak és fel tudjuk őket készíteni a későbbi, természetes mozgás bevezetésére. Az izmok aktiválása révén fokozódik a zsírszövet mobilizálása, mely akár centikben mérhető körfogat-csökkenést is eredményezhet. Az Ultratone kezelés során bőrünk feszesebbé, tónusosabbá válik és a cellulit tünetei is mérséklődnek.
Az Ultratone kezeléseket személyre szabott programokkal végezzük. Hetente 2-3 alkalommal javasoljuk a 40 perces kezeléseket, melyet akár a fogyókúra egész idején alkalmazhatunk. Nemcsak a test, hanem az arc kezelésében is fantasztikus eredmények érhetők el a módszer alkalmazásával.
Fogyókúra és alakformálás orvosi kontrollal a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 3.kep
A súlycsökkenés kapcsán az egyik legnagyobb gondot a bőr feszesség vesztése szokta jelenteni. A legproblémásabb területeken akár a fogyás kezdetétől is bevezethetjük a Venus Legacy kezelést, mely vákuum, radiofrekvenciás energia és pulzáló mágneses mező kombinált hatását alkalmazva újítja meg a kötőszövet feszességet, rugalmasságot és tartást adó rostjait a keringés- és anyagcsere élénkítésével párhuzamosan. A bőr feszessé, fiatalossá, üdén ragyogóvá válik és képes alkalmazkodni a zsírszövet térfogatcsökkenéséhez. A radiofrekvenciás energia alkalmazásával felgyorsítható a zsírbontás, mely centikben mérhető körfogat csökkenést eredményez és rövidebb időn belül látványossá teszi a diéta eredményét. Az eljárás a körfogat csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a cellulit mérséklésére is kifejezetten alkalmas.
A Venus Legacy kezelés fájdalommal nem jár, a kezelt területtől függően fél- másfél óra időtartamot vesz igénybe és kúraszerű alkalmazása javasolt 6-8 héten keresztül, heti 1 alkalommal. Nemcsak a test problémáinak orvoslására alkalmas eljárás, de az arcot is kezelhetjük vele, mely frissebb, üdébb, fiatalosabb megjelenést eredményez és kifejezetten jó a kontúrozó hatása.


Fogyókúra és alakformálás orvosi kontrollal a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 4.kep
Amennyiben a diéta során elértük ideális testsúlyunkat, de a problémás területeken (általában hason, csípőn, belső combon, tokán, háton) maradt még lokalizált zsírtöbblet, mely már diétával vagy természetes mozgással nem ledolgozható, bevezethetjük a CoolTech zsírfagyasztásos eljárását, mely -8 C hűti le a zsírszövetet és az adott területen a zsírsejtek szelektív elhalását és kiürülését eredményezi. Mivel az adott területen csökkent a zsírsejtek száma, így csökkeni fog a terület zsírmegkötő-kapacitása is, mely 6-8 hét alatt 5-10 centiméteres körfogat csökkenést eredményez. A kezelés egy területen 3 alkalommal ismételhető meg 6-8 hetes időközökkel.


A tökéletes alak kialakítása mellett az arcunkról se feledkezzünk meg!


Sokak számára jelent problémát a súlycsökkenés során az arcot érintő feszesség-és térfogat-vesztés. Megelőzésként már a diéta kezdetétől alkalmazhatjuk az arcon is az Ultratone kezelés és a Venus Legacy kombinációját. Jelentős kötőszöveti lazaság és kontúrvesztés esetén a vékonyszálas kontúrterápiát alkalmazhatjuk, mely egyedülálló módon adja vissza a fiatalos arcra jellemző kontúrozottságot a saját vonások megőrzése mellett és egyidőben a bőr minőségét is jelentősen javítja tömörebbé, tónusosabbá, fiatalosan ragyogóvá téve az arcot. Szükség szerint a fogyás során az arcon az elvesztett térfogatot hyaluronsavas töltéssel pótolhatjuk a vékonyszálas kontúrkezelést követően.
© 2010 szepsegbroker.hu | Fogyókúra és alakformálás orvosi kontrollal a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink