BEAVATKOZÁSOK

Fokozott izzadás /hiperhidrózis megszüntetése "Sweat Off" módszerrel

Hónalji izzadás tartós megszüntetése TQE, azaz kvantált energiaközléssel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fokozott izzadás /hiperhidrózis megszüntetése

Mi a hiperhidrózis?A hiperhidrózis a túlzott/ fokozott hónalj izzadás orvosi neve. Kialakulásának lehetnek genetikai (öröklött) vagy lelki okai, de a hormonrendszer, a táplálkozás és a stressz is befolyásolják. A rohanó életmódot folytatók, jelentős felelősségnek és stresszes helyzeteknek kitett vezető beosztásban dolgozók, rendszeresen aggódó típusok érintettebbek lehetnek az átlagosnál.

A fokozott hónalji izzadás nem csupán esztétikai, hanem munkahelyi, párkapcsolati és társadalmi problémát is okozhat. Az izzadás teljes megszüntetése semmiképp nem javasolt, hisz a verejtékmirigyek fontos hőháztartás-szabályozó és méregtelenítő funkcióval is bírnak. Viszont túlműködésüknek leszabályozása jelentősen megkönnyíti a fokozott izzadással küzdők mindennapi életét.
Fokozott izzadás /hiperhidrózis megszüntetése

Mit várhatunk el az új, nem injekciós eljárástól?Az innovatív TQE eljárást klinikailag tesztelték, mely során a tesztalanyoknak egyik hónalját kezelték, míg a másikat nem. A TQE kezelés után a kezelt személyek tapasztalatai szerint a kezelt hónalj már napok elteltével:
- sokkal szárazabb volt és a ruhákon nem látszott folt
- nem volt szükségük napi többszöri dezodorálásra
- és a testmozgások során kevésbé izzadtak

A két TQE kezelést követően az elért eredmény tartós, akár élethosszig is eltarthat, hisz a verejtékmirigyek nem tudnak regenerálódni.
Fokozott izzadás /hiperhidrózis megszüntetése

Hogyan működik a TQE eljárás?TQE, azaz kvantált és célzott energiaközlés történik a verejtékmirigyek anatómiai szintjén (TQE technika), mely során a molekulák közti súrlódási energiát használja ki. Megnöveli a sejtek közötti súrlódást, a keletkező energia pedig blokkolja a verejtékmirigyek működését. Lényegébenegy precíz, célzott, verejtékmirigyek szintjén ható hőenergiáról van szó. Az eljárásnak nincs káros mellékhatása. A verejtékezés a TQE kezeléstől nem szűnik meg teljesen, hanem csak drasztikusan lecsökken.

Miért válassza a "SWEAT OFF"/ TQE eljárást a fokozott izzadásának megszüntetésére?


Mert...
- orvos által végzett kezelés;
- gyors és kényelmes megoldás: csak 2 x 1 óra;
- napokon belül érezhető az izzadás csökkenése
- kíméletes, nem károsít feleslegesen;
- hatása örökre szól!

Időtartam:Egy alkalom TQE, kvantált energiaközlés kb. 30-45 percet vesz igénybe az előkészületekkel. A kezelést 30 nap elteltével megismételjük, az eredmények véglegesítése miatt. Azaz az eljárás összesen 2 db, 1 órás kezelésből áll.
Mellékhatás, szövődmény:Hónalji érzékenység „vastag bőr” érzet, csökkent érzőképesség a hónaljban, duzzanat, véraláfutás, zsibbadás átmenetileg. A TQE megoldásnak maradandó mellékhatása nincsen.
Ellenjavallat, kockázat:Seb, dermatitisz, bőrgyulladás a kezelendő területen; Terhesség, szoptatás; Autoimmun betegségek; Epilepszia; Erős diabétesz; Keloid sebhely, hiperplázia; Bőrbetegség a kezelendő területen; Érzékelési rendellenesség; Szisztémás v Krónikus betegség; Vérzékenység, vérzési rendellenesség; véralvadásgátló szerek használata; Fém implantátum, idegen anyag a kezelendő területen; Pacemaker vagy más elektromos szerkezet a szervezeten belül; Szteroid vagy immunszuppresszív kezelés
Neurotoxin kezelés 6 hónapon belül; Sebészeti beavatkozás egy éven belül; Lézeres vagy E-Light, SHR (fény alapú) szőrtelenítés 3 hónapon belül
Eredmény:A HHDSS skála (önértékelő túlzott verejtékezési skála) szerinti 1 vagy 2 szint csökkenés várható.
Amennyiben Önnek állandó vagy rendszeres gondot okoz a mindennapi életében a túlzott izzadás, akkor ez a kezelés Önnek való. A túlzott izzadás okozta szorongás megszűnik a kezelés hatására. A hónalji izzadás mértéke normalizálódik, az élettani mértékűre csökken. Az izzadás azonban nem szűnik meg teljesen, hiszen az a normális szervezeti működés része. Fontos, hogy a kezeléssel csak túlzott izzadást érdemes kezelni, normális szintűt nem, hiszen azon már nem lehet és nem is kell 2 szintet csökkenteni.
A TQE eredménye élethosszig tart.
Érzéstelenítés:A TQE eljárás előtt a szakorvos helyi érzéstelenítést alkalmaz. Az érzéstelenítés módját a pácienssel történt konzultáció után választja ki. A kezelés közben meleg, pár ponton szúró érzés tapasztalható.


© 2010 szepsegbroker.hu | Fokozott izzadás /hiperhidrózis megszüntetése "Sweat Off" módszerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink