BEAVATKOZÁSOK

Genesis Arclifting - fókuszált elektromágneses hullámok arcfiatalításra

Fókuszált elektromágneses hullám az orvos-esztétika szolgálatában a világon először


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Genesis Arclifting -  fókuszált elektromágneses hullámok arcfiatalításra 1.kep

Genesis Elektromágneses orvosi arcfiatalító technológiaA több mélységben ható, a SMAS réteget elérő, ugyanakkor fájdalommentes eljárás rendkívül eredményes, ugyanakkor kíméletes a bőrhöz és nincsenek mellékhatások és kockázatok. Az orvosi gép nem hat az idegekre, ugyanakkor széles hőzónáival több szinten éri el a bőr szerkezetének javulását és az azonnali feszesedést. A textúra látványos javulása szintén az egyedülálló technológiai megoldásnak köszönhetően.

A Genesis 180°-os arc-újraformázó- és lifting kezelés átformálja az arckezelésekről alkotott eddigi elképzeléseinket. A kezelés után közvetlenül tapasztalható egy azonnali hatás, amely egy feszesebb, simább, egyenletesebb tónusú bőrt eredményez, valamint megindul egy hosszú távú folyamat, amely során a stimulusok hatására az arc feltölti magát kollagénnel, így a ráncok halványulnak, az arckontúr pedig látványosan javul.

Genesis Arclifting -  fókuszált elektromágneses hullámok arcfiatalításra 2.kep

A Genesis elektromágneses technológiárólA Genesis 180°-os arc-újraformázó kezelés legfontosabb és korszakalkotó újítása, hogy fókuszált elektromágneses hullámmal (FEW) fejti ki kettős hatását a bőrre. Az elektromágneses hullám hő leadás során elnyelődik a szövetek közt, amely stimulálólag hat bőrünk sejtjeire, fokozódik a kollagén és elasztin termelése, végső soron pedig egy tömöttebb, dúsabb, simább bőrhöz jutunk. A technológia forradalmi újítása, hogy az elektromágneses hullám nem diffúzan nyelődik el a szövetekben, hanem fókuszáltan, ami azt jelenti, hogy teljesen egységes hő- zónákat hozhatunk létre a bőr általunk választott mélységeiben. A kezelés során a titánium kezelőfej által kibocsájtott meghatározott energiájú elektromágneses hullám a lapockák közé felhelyezett földelő elektróda segítségével fókuszálható a kezelőorvos által kiválasztott bőrmélységben. Mivel arcbőrünk vastagsága akár centinként is eltérő lehet, nagyon fontos ORVOS által meghatározni, hogy az adott területen mely mélységben kezelhetünk a legnagyobb hatékonysággal és biztonsággal.

Fontos technológiai újítása a piacon eddig elérhető legmélyebbre ható HIFU-technológiához képest, hogy hatását nem pontszerű hő leadással fejti ki, hanem széles hatósugárban, egységnyi területre kumulálódó energia leadással. Azon kívül, hogy így a HIFU-tól eltérő bőrmélységekben kezelhetünk, elérhető a lifting hatás mellett az egyenletes bőr textúra javulás és a homogén bőrfeszesítés.
Mivel a fókuszált elektromágneses hullám szélesebb szövet-rétegben hat, így egyetlen alkalommal csak egyetlen mélységben kezelhetünk. Azonban a megfelelő eredmény eléréséhez és a teljes újraformázásához mindhárom réteg érintése szükséges, ezért a kezelés 2 hét különbséggel 3 alkalmat tartalmaz, a három mélységben (1.5mm/ 2.5mm/ 4.0mm). Így lesz minden bőrréteg teljeskörűen érintve és így indul be a teljes szöveti újrastruktúrálódás.
Genesis Arclifting -  fókuszált elektromágneses hullámok arcfiatalításra 3.kep

A GENESIS 5 fő hatása a bőrre:1. Arclifting: a bőr megemelkedik, az arckontúr élesebbé válik
2. Bőrfeszesítés, bőrtömörség javulása
3. Ráncok kisimítása
4. Bőrtónus javítása: a pórusméret csökken, csökkennek az egyenetlenségek, a bőr simább hatásúvá válik
5. Arc újraformázása: a lifting hatás valamint a bőrtónus javulás kombinációja fiatalítja a tekintetet, simább, egyenletesebb, sugárzóbb arcbőrt kölcsönöz

Miért válasszam a GENESIS-t?A Genesis 180° arc-újraformázó kezelés a piacon elérhető legújabb eljárás, amely kombináltan képes elérni az arc feltöltését és megemelkedését valamint a bőr textúrájának javulását és kisimulását. A kezelés során az eddig elérhető egyik legmélyebb bőrmélységig lehatolunk, így garantáltan mélyreható hosszú távú változásokat érünk el. Az arc különböző területein különböző mélységekben dolgozunk, hogy így minden területen a maximális hatást érhessük el. A kezelés fájdalommenetes, és a bőrmélységnek megfelelő maximális hatás elérése érdekében ORVOS végez minden kezelést, így a teljes eljárás kockázat és mellékhatás-mentes! Amennyiben kíváncsi rá, hogy az Ön bőrtípusához ez-e a legmegfelelőbb kezelés, vegye igénybe ingyenes orvosi konzultációnkat ahol orvosaink készséggel kiválasztják az Ön bőrének és igényeinknek legmegfelelőbb kezelést.

Időtartam:Egy Genesis kezelés időtartama kb. 20-40 perc, de a teljes és tartós hatás eléréséhez 2 hét különbséggel 3 alkalommal szükségszerű kezelni (1-1 alkalommal más-más bőrmélységben: 1.5mm/ 2.5mm/ 4.0mm)


© 2010 szepsegbroker.hu | Genesis Arclifting - fókuszált elektromágneses hullámok arcfiatalításra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink