BEAVATKOZÁSOK

GenXskin arcfiatalító kezelés 40 év felett a bőr anti-aging folyamataiért felelős gének felébresztésével

Ericson Laboratirie Paris anti-aging bőrkontroll kezelése - bőrfeszesítés, bőrfiatalítás a bőrregenerációért felelős gének aktiválásával, hidrodermabrzióval és ultrahangos hatóanyagbevitellel,


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


GenXskin arcfiatalító kezelés 40 év felett a bőr anti-aging folyamataiért felelős gének felébresztésével 1.kep

Bőröregedés 40 év felettAz életkorral bőrszövetünk károsodik és ez felgyorsítja az öregedés folyamatát. Ez a folyamat teljes mértékben egyéni, nincs két egyformán öregedő bőr. Ez számos kiváltó okra vezethető vissza. Az egyik legfontosabb, a gének, amelyek egész életünkben elkísérnek.

A 21. század egyik legnagyobb géntechnológiai kihívása ezért, a genetikai adottság okozta károsodások és a géneket károsító környezeti tényezők kutatása.
Az Ericson Laboratoire Paris kutatórészlege a legújabb tudományos eredményekre alapozva olyan anti-aging kontroll programot fejlesztett ki, amely az extracelluláris mátrixban található 14 gén aktiválásával újjáépíti az arc formáját meghatározó kötőszöveti állományt, így látványos anti-aging hatást garantál 14 napon belül.

A bőr öregedését többek között az ún. „alvó” állapotban levő kódoló gének aktiválásával és a dermisben található strukturális molekulák (elasztin, kollagén, hyaluronsav) szintézisének fejlesztésével lehet befolyásolni.

A 40 év feletti arc szépség háromszöge megfordul, az orca beesik, a tónusát veszítő arcbőr lenyúlik az arcél vonalán és így az arcél fiatalos vonalai elmosódnak. Lásd jobb oldali képet!

Igazi innováció:
a GenXskin eljárás serkenti a génekben rejlő potenciális lehetőségeket és bizonyos gének aktiválásával javítja a bőrszövet minőségét.


GenXskin arcfiatalító kezelés 40 év felett a bőr anti-aging folyamataiért felelős gének felébresztésével 2.kep

GENXSKIN kezelés menete1. arctisztítás hidrodermabrázióval
2. GenXskin Lifting szérum UH-os hatóanyagbevitele
3. Lifting arcmasszás
4. GenXskin High Density Mask – arctömörséget, bőrfeszességet és hidratáltságot biztosító lifting arcmaszk felvitele + 10 perc
5. Bőrtápláló hatóanyagokban gazdag zárókrém felvitele
6. Kiegészíthető az arcél kiemelő Biolifting orvos-esztétikai kezeléssel

Lifting szérum főbb komponensei:
Két hatást kombináló azonnali face-lifting hatású koncentrátum, az arckontúr helyreállítására: bőrtömörséget biztosító restrukturálás és azonnali ránckorrekciós feszesítés.

GenXskin arcfiatalító, az arcélt és a bortömörséget rekonstruáló kezelés főbb hatóanyagai:GenXskin arcfiatalító kezelés 40 év felett a bőr anti-aging folyamataiért felelős gének felébresztésével 3.kep

- hylauronsav – a bőr normális hidratáló faktorainak alappillére (NMF)
- lizin/ aminoasavak/ aminoacidok – szintén a bőr normális hidratáltságának fenntartásán, a sima, hidratált bőrfelszín kialakítása dolgozik és az aquagen csatornák átjárhatóságának őrzőjeként működik
- kollagén – a bőrtömörség és a feszesség előfeltétele
- tápióka kivont- a bőrfelszín egyenletességét, egészséges hidratáltságához járul hozzá
- élesztő kivonat: flavonoidok, cukrok, vitaminok, aminosavak keveréke, amely magas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat is, így képesek semlegesíteni a környezetben jelenlévő káros szabadgyököket. A bőr védőmechanizmusának növelése mellett fokozott hidratáltságot és nyugtató hatást is biztosít.
- barna alga (Undaria pinnatifida) – tengeri moszat igen nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, flavonoidokat, amely által megvédi a bőrt a külső oxidatív hatásokkal szemben, és gátolja a gyulladást miatti kóros pigmentációt. A poliszacharidjai révén bőrnyugtató hatásai is van.
- barackmag olaj - könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros érzetet. Zsírsavakban gazdag olaj, mely különösen az érett, száraz bőr számára hasznos. Gyulladáscsökkentő hatása is van.

4-6 alkalmas kezelési sor hatására az arcbőr visszanyeri feszességét, a bőrtömörség fokozódik, a szépségháromszög visszafordul az eredeti helyére, és az áll vonala újra fiatalosan kirajzolódik.

GenXskin kezelés alap ÁRA

(hidrodermarbázióval + ultrahangos hatóanyagbevitellel + arclifting masszázzsal): 28.000 Ft

AKCIÓS ÁR ITT, vagy fent jobbra!Időtartam:45-60 perc/ alkalom. Ajánlott 2 hetente 4 kezelés a tartós hatás érdekében
Eredmény:4-6 alkalmas kezelési sor hatására az arcbőr visszanyeri feszességét, a bőrtömörség fokozódik, a szépségháromszög visszafordul az eredeti helyére, és az áll vonala újra fiatalosan kirajzolódik.


© 2010 szepsegbroker.hu | GenXskin arcfiatalító kezelés 40 év felett a bőr anti-aging folyamataiért felelős gének felébresztésével
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink