BEAVATKOZÁSOK

Hajnövesztés, hajhullás kezelése mezoterápiás módszerrel

Hajhullás megállítása a mezoterápia módszerével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hajnövesztés, hajhullás kezelése mezoterápiás módszerrel 1.kep

Hajhullás, kopaszodás okaiA korai kopaszodásnak gyakran genetikai magyarázata van, de egy jelentős mértékű hajhullás okai között a következőket szerepelhetnek: vérszegénység, lappangó betegség, gyógyszeres terápia (nem csak onkológiai készítmények esetében!), hormonális zavar, terhesség, vagy épp egy hosszabb ideig tartó stresszes állapot.

Eddig is sok fejtörést okozott a kóros hajhullás kezelése, de a mezoterápia újabb perspektívát nyújtott a bőrgyógyászok számára is. A mezoterápia egy régóta elfogadott injekciós technika, amely során az orvos egy igen vékony és rövid tűvel, un. mikroinjekciókkal juttat be hatóanyagot a kezelendő bőrterületbe.
Az eljárásnál nem csak a szúrás technikája és a beszúrás pontjai, hanem a bevitt hatóanyagok is jelentős szereppel bírnak.

Hajhullás megfékezésére és a hajnövekedés elősegítésére a következő mezterápiás hatóanyagok jelentősek:


kóros hajhullás jelei női fejbőrön
kóros hajhullás jelei női fejbőrön

Rézpeptid: gátolja az 5-reduktáz aktivitását, így a hajhagymákban zavartalan maradhat az új hajszál növekedése, táplálása. A rézpeptid aktiválja a növekedési faktorokat is. A hormonális alapú hajhullás (adrogen alopecia) esetében ez a hatóanyag különösen jelentős lehet, hiszen képes megfékezni a gyors kopaszodást, és megerősíteni a hajszálak vastagságát, de az eredeti dús hajkoronát ettől sem lehet elvárni.

Növekedési faktorok: IGF-1 (inzulinszerű növekedési faktor): megerősíti a hajat és stimulálja a hagymákat az egészségesebb hajkorona kialakulásához. BFGF (fibroblaszt növekedési faktor): elősegíti a hajas fejbőr vérkeringését, revitalizálja a hajhagymákat. VEGSZ (vaszkuláris endotheliális növekedési faktor): elősegíti az új érhálózat kialakulását a hajhagymák között, amely biztosítja a megfelelő tápanyag utánpótlást.

Hyaluronsav: a magas vízmegkötő kapacitása révén támogatja a haj növekedési folyamatát.

Koenzim Q10: nagy fehérjemolekula, amely elősegíti a sejtek energiafelhasználását és fenntartását. Ezen kívül javítja a hajas fejbőr vérkeringését, így elősegíti a vastagabb hajszálak növekedését és a dúsabb hajkorona kialakulását.

Egyéb hatóanyagok lehetnek: tápláló vitaminok, antioxidáns hatású növényi eredetű anyagok

Hajhullás kezelése a MEZOTERÁPIÁS módszerrel a Mátyásföld Klinikán/

Dr. Stehlich Gábor

Mezoterápia from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

A beadott hatóanyagok javítják a haj minőségét, a hajszálak már néhány kezelés után vastagabbak lesznek, fényesebbé válnak és felgyorsul a növekedésük is. Így kb. 2-3 hónap múlva már egy dúsabb és egészségesebb hajkoronával büszkélkedhet a páciens.

Időtartam:A hajhullás megfékezésére és a hajnövesztésre alkalmas tűs mezoterápiát kúraszerűn ajánlott végezni 10-14 naponként 4-6 alkalommal, majd havonként ismételni összesen 4 alkalommal.
Eredmény:A mezoterápiás módszerrel beinjektált hatóanyagok javítják a haj minőségét, a hajszálak már néhány kezelés után vastagabbak lesznek, fényesebbé válnak és felgyorsul a növekedésük is. Így kb. 2-3 hónap múlva már egy dúsabb és egészségesebb hajkoronával büszkélkedhet a páciens.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hajnövesztés, hajhullás kezelése mezoterápiás módszerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink