BEAVATKOZÁSOK

Hydra Beauty bőrmegújító kezelés

Hydrodermabrázió, bőrmegújító rendszer; három technológiát integrál: AquaClean hidrodermabráziót + LED fényterápiát + elektroporáció


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dobai Esztella / Sztella kozmetikus - Beauty4U • kozmetikus
    Kedvezmény: INGYENES bőrdiagnózis, és 20% kedvezmény a kezelés árából DEC. 31-ig!

Hydra Beauty bőrmegújító kezelés 1.kep

HYDRA BEAUTY: 3/1-ben AquaClean hidrodermabrázió, LED fényterápia + elektroporációA HYDRA BEAUTY bőrmegújító rendszer teljesen új dimenziókat nyit meg a kozmetikai bőrmegújítás, bőrfiatalítás és tisztítás területén. A Hydra Beauty az egyik legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás.
Hydra Beauty bőrmegújító kezelés 2.kep
A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyíthat a vendégeinél. Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért. Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet. A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazhatja tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz.
Hydra Beauty bőrmegújító kezelés 3.kep
Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. A kezelés lezárásaként pedig antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe. Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra, varakra számítani. A Hydra Beauty minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

A Hydra Beauty kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül.
Hydra Beauty bőrmegújító kezelés 4.kep

Miért jobb a Hydra Beauty-val végzett arctisztítás a hagyományos, gőzölős-nyomkodós tisztításnál?● Nincs forró gőz, a speciális folyadékok végzik a felpuhítást
● A szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kitisztítja a gép a pórusokból
● Manuális tisztításnál csak a szennyeződések kb 10%-át tudjuk kitisztítani a pórusokból
● Nincs fájdalom, a vákuum kellemes, masszírozáshoz hasonló érzést ad
● Sokszorosára nő a bőr hatóanyag felvevő képessége, mert az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket teljesen eltávolítja a gép
● Nem lesznek varak, sebek a kezelés után, így az aknés hegeket megelőzzük
● Keveset kell nyomkodni, vagy egyáltalán nem is kell
● A bőr gyorsan regenerálódik
● A savak antibakteriális, bőrparaziták elleni hatása miatt az aknés bőr megszépül, az érzékeny bőr irritációja csökken


Milyen bőrproblémákat kezel a Hydra Beauty?


● Szeboreás, aknés bőr
● Tág pórusok
● Ráncok
● Érdes bőr
● Megereszkedett bőr
● Pigmentfoltok
● Száraz bőr
● Gyulladt bőr

Ha nem szereted a hagyományos, nyomkodással, fájdalommal járó bőrtisztítást, akkor a Hydra Beauty kezelés a megoldás! Orvosok, bőrgyógyászok, plasztikai sebészek kedvenc gépével végzem a kezelést.Hydra Beauty bőrfelszín megújító kezelés meneteAz arcbőr letisztítása – A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket.
Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.
Hydra Beauty első lépés – A speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzek a Vortex TM technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.
Hydra Beauty második lépés – Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, komedókat és a gyulladásos képleteket a bőrről.
● Amennyiben szükséges, manuális tisztítással is kiegészítem a kezelést, amely, az előkészítő folyamatoknak köszönhetően gyors, kíméletes és fájdalmatlan. Nem maradnak piros foltok a kezelés után a bőrön.
Hydra Beauty harmadik lépés – A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat, hyaluronsavat, gamma-polyglutamin savat, mely a hyaluronsavnál 10X több vizet képes megkötni a bőrben. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha, sima tapintású és feszes lesz.
ClinicCare magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk – bőrtípustól és bőrproblémától függően választom ki a megfelelő fátyolmaszkot. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.
Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felvitele.


Időtartam:80-90 perc/ alkalom a bőr állapotától függően. A tünetek alapján lehet eldönteni, hogy szükség van-e ismétlésre, vagy elég a havi egy tisztító kezelés.
Mellékhatás, szövődmény: Nincs, nem kell számolni vele.
Ellenjavallat, kockázat:Lázas állapot, herpesz, aktív bőrbetegség a kezelendő területen.
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő, a mindennapi tevékenység a kezelés után azonnal folytatható.
Eredmény:Már az első kezelés látványos eredményt biztosít, a pórusok kitisztulnak, a gyulladásos tünetek csökkennek, a bőr üdévé, hidratálttá válik, tisztább, szebb, teltebb lesz. A tartós eredmény érdekében legalább havonta egyszer ismételni kell a kezelést.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hydra Beauty bőrmegújító kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink