BEAVATKOZÁSOK

INKONTINENCIA megoldása műtét nélkül IncontiLase lézerterápiával

IncontiLase kezelés stressz inkontinencia esetén


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


INKONTINENCIA megoldása műtét nélkül IncontiLase lézerterápiával 1.kep

Női inkontinenciaA húgyhólyag izmos falú tömlő, a szeméremcsont mögött, a kismedencében helyezkedik el, nőknél a végbél és a méh előtt. A Felnőttkori vizelettartási zavarok (stressz és „urge” inkontinencia) túlnyomó többségben nőknél fordul elő. A stressz inkontinencia enyhébb formájában a nevetés, a tüsszentés, a nehéz tárgy emelése közben egy-egy csepp vizeletet ürít a páciens, míg az előrehaladottabb stádiumban már a hasprés fokozódására is jelentős vizeletürítés történhet.
A női stressz inkontinenciát anatómiai elváltozások, mégpedig a hólyag- és a hüvelyfal süllyedése, valamint a záróizmok gyengülése okozza. Ezért a kismedence és a hüvely kötőszövetének megerősítése megoldást jelenthet a normális vizelettartási funkció helyreállításához.
INKONTINENCIA megoldása műtét nélkül IncontiLase lézerterápiával 2.kep

IncontiLase lézeres megoldás inkontinencia eseténAz IncontiLaseegy szabadalmaztatott, nem-invazív Er:YAG lézerterápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia (vizelet elcsepegés) kezelésére, mely a kötőszövet újraképződésének fototermikus stimulációján, a hüvelyfal és a kollagéndús kismedencei kötőszövet feszesítésén és a kollagén zsugorításán alapul, ennek eredménye a húgyhólyag alap javuló alátámasztása.
Az IncontiLase kezelés javallata enyhe és középsúlyos, kevert és stressz inkontinencia esetén állhat fenn. Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyen elvégezhető és biztonságos eljárás.


Miért jobb megoldás az IncontiLase a műtétnél? Erről kérdeztük Prof. Dr. Bánhidy Ferencet - lásd alábbi videót!


IncontiLase technológiájaA Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatást fejt ki a hüvely szöveteire. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződését és az új kollagén képződését a hüvelybemenet és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.
A kollagén újraképződése a hüvelyhám és a kismedencei kötőszövet feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel a páciens normális vizelettartási funkciói visszatérnek, az inkontinencia megszűnik.

INKONTINENCIA megoldása műtét nélkül IncontiLase lézerterápiával 3.kep

IncontiLase kivételes klinikai eredményei:Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLase kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési lehetőség enyhe és középsúlyos stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.
A klinikai tanulmányok tudományos eredményei kiváló eredményekről számolnak be enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia kezelés tekintetében.
• a páciensek csaknem 70%-a 120 nap elteltével teljesen tünetmentes
• 120 nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
• minden mérhető stressz inkontinencia paraméter javult
mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem

Az inkontinencia lézeres megoldásának előnyei:A kezelés legkiemelkedőbb előnye, hogy műtét nélküli szike- és gyakorlatilag fájdalommentes megoldás. Emellett szövetkárosodás, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra, vagy antibiotikum kezelésre. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Azonnal folytatható a mindennapi tevékenység.
• Biztonságos, gyors, fájdalommentes eljárás – altatás nélkül
• A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
• Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.
• Az IncontiLase lézeres kezelés után rövid idővel pedig már élvezhető újra a szexuális élet.
• Az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére már két kezelés elegendő a probléma megoldására.

Az IncontiLase lézeres inkontinencia kezelés videóbemutatója:

Az inkontinencia kezelés IncontiLase-zel (2 kezelés) ÁRA: 450.000 Ft
Az ár tartalmazza a citológia szűrés díját is (25.000 Ft)!
Aktuális ajánlatot lásd fent, középen!


Időtartam:1 alkalom inkontinencia lézeres kezelése előkészülettel együtt 15-20 percet vesz igénybe. A tartós és eredményes hatás eléréséhez 2 alkalom ajánlott 3-4 héten belül.
Mellékhatás, szövődmény:Fájdalom és vérzésmentes kezelés.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs, az inkontinencia megszüntető lézeres eljárás elvégezhető, amennyiben a páciens igazolni tudja az 1 éven belüli NEGATÍV citológiai vizsgálat eredményét (PAP-teszt).
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő, a kezelés után azonnal folytathatja mindennapos tevékenységét.
Eredmény:A kollagén újraképződése a hüvelyhám és a kismedencei kötőszövet feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel a páciens normális vizelettartási funkciói visszatérnek, az inkontinencia megszűnik.© 2010 szepsegbroker.hu | INKONTINENCIA megoldása műtét nélkül IncontiLase lézerterápiával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink