BEAVATKOZÁSOK

Kényeztető arcfiatalító csomag férfiak számára

Arctisztító, bőrfeszesítő professzionális arckezelések féfiaknak


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Kényeztető arcfiatalító csomag férfiak számára 1.kep

„Az ápolt külsejű férfiak nem csak munkahelyükön, hanem a hölgyek körében is sikeresebbek”.Bizonyára ezzel magyarázható, hogy napjainkban egyre több férfi ügyel kilói kordában tartására és használ arcápoló termékeket, illetve bátran szakemberhez, ha problémás az arcbőre (zsíros bőr, akne, heg, stb.), vagy ha duzzadt, karikás, beesett szemén már nem egy kiadós alvás sem segít.

Milyen kezelések jöhetnek számításba a férfiaknál?

- csakis a kényeztető, fájdalmatlan megoldások
- a hagyományos kozmetikai gőzölős-nyomkodós kezeléseket helyettesítő eljárások
- a ragadós, tapadós maszkok helyett a gyorsan felszívódó hatóanyagok
- látványos és gyors eredménnyel járó kezelések
- professzionális, innovatív, és inkább az orvosi megoldások
- exkluzív környezet, minimális várakozás
Mindezen elvárásokat teljesíti a Medios Orvosi Centrum Kényeztető férfi arckezelő csomagja, melynek tartalma:

HdyraFacial arctisztítás 2 alkalom (30 perc)
(Mattew Mc Conaghey is ezt a kezelést használja) +
Pellevé szemkörnyék bőrfeszesítő kezelés 3 alkalom (30 perc)
Mattew Mc Conaghey is a HydraFacial arckezelés híve
Mattew Mc Conaghey is a HydraFacial arckezelés híve

HydraFacial- a kényeztető arctisztító és bőrtápláló eljárásA HydraFacial TM a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydrafacial az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a következő 6 arckezelést:
1. arctisztítás
2. pórus-felszabadítás
3. kíméletes kémiai savas hámlasztás
4. gyulladáscsökkentés
5. vákuummal végzett nyirokmasszázs
6. hidratálás, bőrtáplálás

A megtisztított felhámon könnyen bejuttatja az antioxidánsokat és a bőrtápláló hatóanyagokat (vitaminok, hyaluronsav). A kezelés eredményeképpen az arcbőr tisztább, ápoltabb, üdébb és teltebb lesz. A HydraFacial remekül helyettesítheti a kozmetikákban megszokott gőzölés utáni kellemetlen és olykor fájdalmas tisztítási technikát, a kéz általi mittiszer-nyomkodást vagy a tűs komedófeltárást is. Így ez az eljárás teljesen fájdalmatlan, bármi kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül. Minden igényes férfinak ajánlott arctisztító és regeneráló kezelés.

Csomagon kívüli HydraFacial kezelés díja: 40.000 Ft/ alkalom

Pellevé- a forradalmi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő rendszer az eredeti arcvonások megtartásával


Az amerikai Ellman International cég 1959-ben fejlesztette ki az első, rádiófrekvenciás technológián alapuló orvosi berendezést, és azóta is piacvezetők a rádiófrekvenciás műszerek piacán. Gépeiket világszerte számtalan orvosi területen (sebészet, plasztikai sebészet, fül-orr-gégészet, fogászat, stb.) alkalmazzák, kihasználva a rádiófrekvenciás eljárások által nyújtott előnyöket: minimál-invazivitás, gyors gyógyulási idő, kíméletes, vérzésmentes sebészi és nem sebészeti, esztétikai eljárások.
A Pellevé forradalmi megoldást kínál a bőr öregedési jeleinek visszafordítására sebészi kés, tű, idegen anyag beadása nélkül, az eredeti arcvonások megtartásával.

A Pellevé rádiófrekvenciás készüléke által generált nagyfrekvenciájú hullámokat egy speciális kezelőfej segítségével vezetjük be a bőrbe. A kozmetikai felhasználású rádiófrekvenciás készülékekhez képest az orvosi Pellevé technológia kíméletes, de intenzív és kontrollált felmelegedést eredményez a bőr tónusa és a ráncok kialakulása szempontjából érintett legfontosabb rétegben, az irhában: a kontrollált felmelegedés a bőr tartóvázának rétegében a kollagén és elasztin rostok összehúzódását okozza, ez eredményezi a páciensek legnagyobb részénél már azonnal érzékelhető feszesítő hatást. A tartós hatás azáltal jön létre, hogy a kollagén rostok összehúzódása regenerációs folyamatokat indít be a bőrben: a szervezet újra kezdi termelni az összehúzódott tartóváz rostokat, így a bőr tónusa fokozódik, a felszíni ráncok kisimulnak. A kezelés tulajdonképpen teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítést nem igényel, nincs gyógyulási idő, nem szükséges mellette semmilyen életvitelbeli korlátozás.
Pácienseink visszajelzései alapján a Pellevé olyan érzés, mint egy meleg arcmasszázs.
Már egy Pellevé kezelés is látványos lehet, optimális és tartós eredmény bőrtípustól, a ráncok mélységétől függően 3-4, egymást 2-6 hetes időközönként követő kezelési ciklustól várható. A kezelések között eltelt idő a kollagén rost felépülési ideje alapján határozódik meg. A regenerációs időn belül ismételt kezelés eredményesség fokozó hatású.


Kényeztető ARCBŐR MEGÚJÍTÓ csomag férfiak számára:3x HdyraFacial arctisztítás (kb. 40 perc) 3x Pellevé szemkörnyék kezelés (kb. 30 perc)
Engedményes csomag ára MOST 150.000 Ft (210.000 Ft helyett), mely alkalmanként is fizethető: 50.000 Ft / alkalom


A férfi arckezelő csomag kezeléseit 2-3 hetes időközönként ajánljuk igénybe venni.

Időtartam:30-70 perc/ alkalom


© 2010 szepsegbroker.hu | Kényeztető arcfiatalító csomag férfiak számára
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink