BEAVATKOZÁSOK

Komplex kézfej fiatalítás: pulzáló fényterápia és hialuronsavas feltöltés

Komplex Kézfej fiatalítás: bőrfeszítés, pigmentfolt eltávolítás, ráncfeltöltés pulzáló fényterápiával és hialuronsavas feltöltéssel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Kézfej fiatalítás BBL lézeres kezeléssel
Kézfej fiatalítás BBL lézeres kezeléssel
Az arcbőr után a kézfej bőre árulkodik a legjobban az eltelt évek számáról. Az időjárás viszontagságainak kitett kézfejen megjelennek a pigmentfoltok, a hámrétege elvékonyodik, majd az erek kiemelkednek és áttűnnek a vékony bőrrétegen.

A kézfej fiatalítása összetett feladat, amelyre igen hatékony és biztonságos megoldást nyújtanak a lézerek megfelelő kombinálása.

1. A világ legnagyobb teljesítményű pulzáló fényterápiás készüléke, a BBL lehetővé teszi a finom ráncok és napfényhatásra kialakult foltok eltüntetésére.
A BBL a szelektív termolízis elvén alapuló beavatkozás, mely a BBL pulzáló fény technológiáját felhasználva felmelegíti a bőr mélyebben fekvő kollagén rostjait, így részleges denaturációt, valamint a kollagén rostok összehúzódását eredményezi. A hőhatásra beindul a szervezet természetes gyógyulási folyamata is, mely új kollagén termelődését, így hatékony bőrfeszesítést idézi elő. A BBL kezelés eredménye: láthatóan feszesebb kézfej bőr, a fiatalosabb összhatás már másnap, de a végső eredmények sokszor akár csak négy hónap után látszanak, mivel a bőr kollagén hálózatának újraépüléséhez és megerősödéséhez idő kell. 2-4 hetes időközökkel végzett kb. 4 kezelés elegendő lehet a kívánt változás eléréséhez.
Komplex kézfej fiatalítás: pulzáló fényterápia és hialuronsavas feltöltés 2.kep
2. A kézfej elvékonyodott hámtétege szinte rátapad a kézfej csontjaira, és a vénák láthatóvá, majd áttűnve a kézfejen, lilás elszíneződést okoz. Mindezt jól és tartósan megszüntethetjük a keresztkötött hialuronsav (nagy viszkozitású HA termékkel) feltöltéssel.
Komplex kézfej fiatalítás: pulzáló fényterápia és hialuronsavas feltöltés 3.kep
Mivel itt valóban nagyon vékony a bőrfelszín, így biztonságosabb kanüllel végezni a beavatkozást és a kezelés előtt Lidocain injekciós érzéstelenítést kérni, amennyiben maga a készítmény nem tartalmaz ilyet. Azonban már a legtöbb dermalfiller gyártó rendelkezik olyan HA termékkel, amely a hialuronsavas fecskendőbe elegyíti a Lidocaint a mélyen a szövetek alá adandó hialuronsavval (Pl. Restylane SubQ Lidocaine; Emervel Volume Lidocain, Juvederm; stb.).
Hialuronsavas kézfej feltöltés azonnali eredménye
Hialuronsavas kézfej feltöltés azonnali eredménye
A kétféle kezelést két ülésben célszerű elvégeztetni, hisz a fényterápiás kezelés enyhe reaktív ödémája félrevezeti a szakorvost a szükséges hialuronsav mennyiségét illetően.


BBL kézfej fiatalítás ára / Alfamed:

1. alkalom 50.000 Ft
2. alkalom 40.000 Ft
3 alkalom 30.000 Ft
(az esetek 80%-ban 1-2 alkalomra van szükség)

Kézfej hialuronsavas feltöltése:

2 ml HA esetén: 120.000 Ft
majd minden további 1 ml esetén plusz 30.000 Ft

AKTUÁLIS AKCIÓS ÁR és online bejelentkezés ITT/ Dr. Kolat Zzuzsanna

Időtartam:BBL kezelés :20 perc/ alkalom
Kézfej feltöltés: 40 perc
Mellékhatás, szövődmény:BBL: enyhe, égő fájdalom a kezelést követően, amely a nyugtató krém hatására néhány órán 1-2 órán belül megszűnik
Kézfej HA feltöltés: ödéma, fájdalom, amely a kezelést követő napon jelentkezik, de 1-2 napon belül meg is szűnik. Ritkán bevérzés, amely kb. 2 hét alatt oszlik fel.
Gyógyulás:A gyógyulási, regenerációs folyamatot Trameel krémmel, vagy Arnigel-lel gyorsíthatjuk.
A BBL kezelést követően a pigmenfoltok színe mélyül, sötétedik, amelyek pontszerűen lehámlanak, illetve elhalványodnak 2-3 hét alatt. Majd 3-4 hét után tökéletesen egynemű, foltmentes, fiatalosan rózsaszín kézfej bőrszint kapunk vissza.


© 2010 szepsegbroker.hu | Komplex kézfej fiatalítás: pulzáló fényterápia és hialuronsavas feltöltés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink