BEAVATKOZÁSOK

Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal

SENTIREE Hair Master hajregeneráló oldat


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal 1.kep
A kutatók munkájának köszönhető az az új hajregeneráló oldat, amely megszüntetheti a fejbőr leggyakoribb problémáit: a korpásodást, zsírosodást, a seborrhoeat, és megnyugtatja az irritált, gyulladt fejbőrt.


A SENTIREE Hair Master hajregeneráló oldat egy új generációs hajgyógyászati készítmény


...amely természetes eredetű hatóanyagai segítségével képes helyreállítani a fejbőr egészséges állapotát és normák pH értékét. Ennek eredményeképpen megszüntetheti a fejbőr fokozott korpásodását, megnyugtatja az irritált és gyulladt, seborrheás területeket. Másodsorban, mivel ezen tünetek fennállása következtében gyakran túlzott hajvesztés is tapasztalható, képes a hajhullás mértékének normális szintre csökkenteni.
Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal 2.kep

Hajhagymák, hajas fejbőr regenerálása SENTIREE-velEz a megújítási folyamat nem egyik napról a másikra történik, 4- 8 hónapot is igényel.
A modern tudományos ismeretek segítségével kifejlesztett SENTIREE hatóanyagai, amelyek rendkívül hatékony lipohidrofll növényi peptidek hámszövet mélyebb rétegeibe kerülve serkentik a bőr újraképződésének természetes folyamatát. Míg ez a megújulási folyamat az életkor előrehaladtával jelentősen lelassul, addig a SENTIREE hajregeneráló oldat használatával ez a folyamat újra felgyorsul, és a fejbőrben található hajhagymák újra képessé válnak szép és egészséges hajszálak termelésére.
Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal 3.kep

A SENTIREE Hair Master Hajregeneráló oldat hatása kettős:Az első, hogy megtisztítja a fejbőrt a káros lerakodásoktól, védi és hidratálja azt.
A második, hogy újra működésbe hozza szervezetünk öngyógyítási képességét és ezzel megújulásra készteti a fejbőrt. így helyreállítva megfelelő vérkeringést, ami már biztosítja a folyamatos tápanyag és oxigén ellátást.

Aki úgy érzi, hogy rajta már csak a hajátültetés segíthet, azoknak is érdemes egy 4-6 hónapos kezelést végrehajtani a műtét előtt. Egyrészt azért, hogy a meglévő és részben átültetendő hajhagymáit tökéletes formába hozza. Másrészt a beültetendő terület egészségessé tétele is nagyon fontos, hisz egy kiégett, szikes talajba hiába is vetnénk a legjobb búzát, nem teremne semmi. A SENTIREE Hair Master Hajregeneráló oldat használata a beavatkozás után szintén ajánlott, mert különleges hatóanyagainak segítségével nagymértékben gyorsítja a műtéti hegek gyógyulását, segíti az átültetett hajhagymák beépülését, megmaradását és egészséges működését.


Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal 4.kep

A SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldat alkalmazása biztonságos!


Az egészségre ártalmas hatással nem rendelkezik. Nem tartalmaz parabéneket, szilikont és SLS-t (Sodium Lauryl Szulphate)!


Összetevők:
Aqua, Saccharomyces Lysate extract, Aesculus Hippocastanum Seed extract, Aloe Barbandensis Leaf extract, Betula Alba Leaf extract, panthenol, Hydrolízed Milk Protein, Fragrance (perfume), Coper (II) chloride, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin.

A SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldat alkalmazása biztonságos!Az egészségre ártalmas hatással nem rendelkezik. Nem tartalmaz parabéneket, szilikont és SLS-t (Sodium Lauryl Szulphate)!

Összetevők:
Aqua, Saccharomyces Lysate extract, Aesculus Hippocastanum Seed extract, Aloe Barbandensis Leaf extract, Betula Alba Leaf extract, panthenol, Hydrolízed Milk Protein, Fragrance (perfume), Coper (II) chloride, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin.
Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal 5.kep

Vélemények a SENTIREE használatáról"33 éves nő vagyok,és végtelenül elkeserített mikor múlt évben látványosan hullani kezdett a hajam. Egy hajgyógyász javaslatára kezdtem el használni ezt a terméket...csodát tett! Már két hónap után rengeteg új hajszál jelent meg,és a hajam is sokkal gyorsabban kezdett el nőni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a használatát!"
Ildikó

"Sziasztok!
25 éves vagyok és egy pár éve tűnt fel hogy hullik a hajam. A Sentiree-t egyik ismerősöm ajánlotta aki a szépségápolási szakmában dolgozik. Amit szeretek benne az az, hogy érződik rajta hogy tényleg csak természetes anyagokkal kezelem a fejbőrömet, és ami számomra különösen fontos szempont hogy nem tartalmaz hormonokat, így nem kell izguljak a káros mellékhatásoktól. Pár hetes használat után is érezhetően dúsabb a hajam, kevésbé száraz a fejbőröm és az illata is nagyon kellemes."
Zsolt

"Körülbelül 15 éve, vagyis nagyjából pubertás korom óta küzdök a zsíros hajammal.
Rengeteg mindent kipróbáltam, némely termék ideig-óráig megoldást nyújtott, de átütő eredményt semmivel sem tudtam elérni, kétnaponta mindig hajat kellett mosnom. Egy hónapja találtam rá a Sentiree oldatra, először igencsak kétkedve kezdtem el használni.
Két hét eltelte után már három napig bírta a hajam mosás nélkül, egy hónap után pedig már elég négynaponta mosnom! Most fog elfogyni, biztos újrarendelem, mert kíváncsi vagyok mit tud még ez a csodaszer."
Zsuzsa 29 éves

"Ha álltál már reggelente te is a tükör előtt úgy, hogy azt kérdezted magadtól: „Te jóóééég, hogy néz ki a hajam?!”, akkor ezt a szert neked találták ki.
A Sentiree hajregenerálóját több mint három hónapja kezdtem el használni. Hogy mit tapasztaltam a napi használat során?
A reggelente össze-vissza álló vékony szálú hajam, a rövid pár perces masszírozó bedörzsölés után, energiával telik meg, a kívánt frizura könnyen elkészíthető lesz és egész napra tartást ad. Nincs szükség többé, sem sprayre, sem lakkra, de még zselére sem, s a fejbőr sem károsodik ezek mellékhatásai miatt.
A hajhullásom teljesen megszűnt, ill. rendszeres használata gyorsabb növekedést idézett elő. (Emiatt gyakrabban kell vágatnom a fodrászom legnagyobb örömére, de legalább van mit vágni! :)
Szerinte a fejbőröm is tisztább lett (szerintem is) és a hajszálaim ruganyosabbak, energiával teltek a folyamatos kezelés hatására. Reggelente a hajam szabályosan követeli a napi adagját!
Csodaszerek márpedig nincsenek.., de ez közel jár hozzá! ”
Zoltán 41 éves

"Kedves Sentiree!
Nekem a fodrászom ajánlotta az Önök termékét, mert minden hajfestés után viszketett a fejbőröm.
Nem napi szinten, de rendszeresen használom a terméket. Azon felül, hogy a fejbőr viszketésem teljesen megszűnt, "babahajak" jelentek meg a homlokomon!!
Örülök, hogy megtaláltam a Sentiree-t.
Üdvözlettel, Klára"

"Ezt a szert kb. 3 hónapja kezdtem el használni. Előtte kipróbáltam mindent a professzionális samponoktól kezdve az összes csodaszerig, amik méreg drágák voltak! A hajam hosszú kezelés hátasára sajnos ugyan úgy hullott!
A hajgumim tele volt hajjal és a pulóvereim háta úgyszintén!! Elkezdtem használni a Sentiree-t és 2 palack használata után a hajgumimban, amikor kibontottam a hajamat, nem volt 1 szál haj sem!!!
Ma már hajmosás utáni fésülködésnél is a fésűben fele annyi haj sincs, mint ezelőtt!!! A többi szerre havi 24 000 Ft-ot költöttem, a Sentiree ára viszont csak a töredéke ennek az összegnek és 2 hónapig volt elég úgy, hogy sokat tettem a hajamra!!
Sajnos továbbra sincs sok hajam, de ami van, úgy néz ki, hogy megmenekül!! Köszönöm nektek, hogy a piacra dobtátok ezt a cuccot!"
Klári 34 éves


AKCIÓS CSOMAGÁRAK!KÍVÁNCSI CSOMAG:

A csomag 1 doboz 100 ml-es SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldatot tartalmaz., 11.990.-Ft
Megrendelés ITT!

BIZALOM CSOMAG:

A csomag 2 doboz 100 ml-es SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldatot tartalmaz. 23.380.- Ft helyett a csomag ára:

19.700.-Ft


Megrendelés ITT!

ELÉGEDETTSÉG CSOMAG:

A csomag 3 doboz 100 ml-es SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldatot tartalmaz. 35.070.- Ft helyett a csomag ára:

28.050.-Ft


Megrendelés ITT!

INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, utánvételes fizetéssel!További vélemények a SENTIREE Hair Master hajregeneráló oldatról
"Nagyjából 20 éves lehettem, amikor észrevettem, hogy a fejem tetején elkezdett ritkulni, és a korábban fénylő hajam száraz, fakó lett.
Elkezdtem használni a Sentiree terméket, levágattam rövidre a hajam, hogy egyszerűbb legyen alkalmazni és reménykedtem, hogy segítsen. 3 hónap használat után visszaállt az eredeti fénylése és a ritkulást is visszafordította. ”
Ferenc 21 éves

"A Sentiree hajápoló hatása igen pozitív. Egy komoly műtét után a hajam erősen elkezdett hullani.
Ez a szer egy hónapon belül rohamosan csökkentette a hajhullásomat és a kihullottak helyén apró hajak kezdtek el nőni. A fejbőrömre is nagyon jó hatással volt. Ahogy a fodrászom is megállapította, szépen letisztult a fejbőröm. Feltétlenül szeretném a jövőben is használni.”
Enikő 69 éves

"Körülbelül két éve vettem észre, mintha ritkulna a hajam.
Ezt leginkább abból láttam, hogy egyre nagyobb lett a homlokom, továbbá a szokásos férfi kopaszodó csíkok is elkezdtek megjelenni.
Nagy szerencsémre hamar rátaláltam a Sentiree-re, aminek köszönhetően már három hónap használat után megnyugodhattam, hogy lesz hajam.
A fodrász ismét használja a ritkító ollót, én sem vagyok már rosszkedvű, amikor video skype-olok a húgommal, és a képernyőn visszanéző fejemen ismét több a haj. Három hónap használat után már megnyugodhattam, hogy nem fenyegetnek a kopaszodás veszélyei "
Gábor, 34 éves

"Hajgyógyászom tanácsára kezdtem el használni a hajszeszt. Két hét után, ugyan nem lett derékig érő hajam :), viszont nem korpásodik a fejbőröm, dúsabbnak érzem a hajam, van fénye, tartása, és ami számomra a legfontosabb, NEM HULLIK A HAJAM!!!!!! Viszont ebből az következik, hogy még lehet derékig érő hajam! :) Örülök, hogy használhatom, mert tényleg jó!!! ”
Tünde

"Mielőtt elkezdtem használni a Sentiree készítményt sokat böngésztem a netet, mi lehetne megoldás. Sok helyen találkoztam a hajbeültetéssel, de megmondom őszintén kicsit félek tőle ezért más alternatív utakat szerettem volna találni. Fodrászom ajánlotta a Sentiree hajregeneráló oldatot és mivel úgy gondoltam nincs mit veszteni elkezdtem használni. Elmentem hajvizsgálatra, hogy legyen egy előtte- utána képem, valóban használ-e a készítmény. Az első alkalommal amikor használni kezdtem a nagyon jó illata fogott meg a készítménynek. Nyugtató, gyógynövényes illat. Aztán kb 2 doboz elhasználása után, olyan emberek jelezték számomra, – Én mit csinálok a hajammal? – mert messziről úgy tűnik mintha több hajam lenne. Ezt olyan ember mondta aki körülbelül fél éve nem látott már és nem is tudta hogy bármit is elkezdtem használni. Aztán a végső lökést az adta amikor a kedvesem egyik este megjegyezte, hogy mintha baba hajakat látna a fejemen. 2 doboz használata után tovább használom, mert napi rutinná vált a használata és az eredmények is kézzel foghatóak."
Dávid

"Hosszas keresés után találtam rá a Sentiree oldatra. Elsősorban a gyorsan zsírosodó és az utóbbi időben sajnos nagyon ritkuló hajamra szerettem volna végre megoldást találni.
A hajam olyan mértékben zsírosodott, hogy már a mosás másnapján szárazsampont kellett használom. A Sentiree egy hetes használata után vettem észre, hogy már nem kell a száraz sampon.
Jelenleg 3 naponta mosok hajat, ami nálam szép eredmény, szárazsampont már egyáltalán nem használok. A hajhullásom, mint kiderült, valószínűleg hormonális eredetű volt. Mára minimálisra csökkent.
Körülbelül 4 hét használat után észrevettem, hogy erős babahajak jelentek meg a homlokomon. Régebben a mosást követő második napon is nagyon erősen viszketett a fejbőröm, a Sentireenek köszönhetően mára ez is megszűnt.
Jelenleg a második flakon közepénél tartok, hosszú hajamra kb. 5 hétig elegendő egy flakon, napi kétszeri használattal. Csak ajánlani tudom!"
Marianna; 2016. március 16

Időtartam:SENTIREE HAIR MASTER Hajregeneráló oldat alkalmazási javaslata:
A készítményt minden használat előtt alaposan rázza fel, majd permetezzen belőle egyenletesen, közvetlenül a haj tövénél a fejbőrre. Ügyeljen arra, hogy a kezelni kívánt területen mindenhova jusson az oldatból. Ezt követően néhány percig gyengéd mozdulatokkal masszírozza el. Rövid száradási idő után már gondtalanul a szokásos módon készítheti a frizuráját. A hatóanyagok felszívódásához idő szükséges, ezért a haj mosása a használatot követően három órán belül nem ajánlott, a kezelés előtt viszont nyugodtan megteheti. A terméket száraz és enyhén nedves felületre egyaránt felviheti.
Minden nap használja a készítményt, a gyorsabb javulás érdekében lehetőleg naponta kétszer, reggel és este, amíg a kívánt eredményt el nem éri. Ezt követően az állapot megőrzéséhez már elég naponta egyszer alkalmazni.

A SENTIREE HAIR MASTER Hajregeneráló oldat tárolása:
Közvetlen napfénytől védet helyen, 7-27 Celsius fok között tárolandó.


Mellékhatás, szövődmény:Figyelmeztetés: A SENTIREE HAIR MASTER Hajregeneráló oldat esetenként az őszülő vagy festett hajszálak felületét enyhén elszínezheti. A hatóanyagaira fokozottan érzékenyeknél enyhe bőrpír keletkezhet, ezért használata előtt a következő bőrteszt elvégzését javasoljuk. Permetezzen a termékből egy keveset a fül mögötti területre, majd néhány óra múlva vizsgálja meg a bőr állapotát. Amennyiben irritációt vagy fokozott érzékenységet észlel, ne használja a terméket.
A készítmény kizárólag külsőleg alkalmazható!Amennyiben véletlenül a szemébe került, bő vízzel öblítse ki onnan. Lenyelése esetén forduljon orvoshoz. Nyílt sebre ne használja!


© 2010 szepsegbroker.hu | Korpás, zsíros, hulló haj regenerálása otthon, SENTIREE oldattal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink