BEAVATKOZÁSOK

LipoHIFU - Ultrahangos Zsírbontás,

fókuszált ultrahangos zsírbontás és bőrfeszesítés; LipoSonix


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


LipoHIFU - Ultrahangos Zsírbontás, 1.kep

LipoHIFU- az ultrahangos zsírbontás és bőrfeszesítésA LipoHIFU olyan nem sebészi beavatkozás, amely a has és a csípő környékén megragadt, makacs pár centi zsírfelesleget képes eltávolítani, mialatt a bőrfelszínt is feszesíti. A LipoHIFU ultrahangos zsírbontás tudományosan igazolt nem-invazív eljárás, amely segítségével karcsúbbak és formásabbak lehetnek a nők és férfiak is.
Más nem-invazív alakformáló kezelésekkel szemben a LipoHIFU kezelést arra fejlesztették ki, hogy szelektíven a zsírsejtekre hatva elpusztítsa a zsírsejteket, hasonló hatást elérve ezzel, mint a sebészi zsírleszívás során.

A fejlett, fókuszált ultrahangos (HIFU) technológiát alkalmazva a LipoHIFU mintegy egy órás kezelés alatt elpusztítja a bőr alatti zsírsejteket. Ezt követően 8-12 hét alatt a test természetes folyamatai segítségével pedig eltávolítja az elhalt zsírsejteket és a bennük felhalmozódott zsírt.
LipoHIFU - Ultrahangos Zsírbontás, 2.kep

Hogyan működik a LipoHIFU?A LipoHIFU a bőr alatt meghatározott mélységbe hatolva fókuszált ultrahang segítségével létrehozott magas hő által kettős szöveti hatást vált ki: egyrészt a hő elpusztítja a megcélzott zsírsejteket, másrészt pedig a bőr alatti kollagén összehúzódását váltja ki, ezáltal feszesítve a bőrt is. A kezelőfejben előzetesen beállított rendszer meghatározott mintázatban kontrollált módon szállítja az energiát a célhelyre anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. A megcélzott és véglegesen elpusztított zsírsejteket, valamint a bennük lévő zsírt a szervezet természetes folyamatai a keringési rendszer segítségével távolítják el mintegy 8-12 hét alatt.

Egyszeri kezelés hatására már átlagosan egy mérettel kisebb nadrágra lesz szükségünk. A klinikai tanulmányok azt mutatták, hogy egyszeri LipoHIFU kezelés eredményeképpen a derékkörfogat átlagosan 2,6 cm-rel lett kisebb.

Melyek a LipoHIFU tulajdonágai és előnyei?Már egy órás kezeléssel is jelentős eredmény érhető el, így elkerülhetők a gyakori vizitek, jobban illeszkedve ezzel az elfoglaltabb emberek életstílusához
Az amerikai egészségügyi hatóság (FDA) által is elismert nem-invazív eljárás segítségével a has, derék, lágyék körfogata már egy kezeléssel is mintegy 2,5 cm-rel csökkenthető
A biztonságos fókuszált ultrahangos kezeléssel ott érhetünk el kedvező eredményt, ahol azt a legjobban szeretnénk
Klinikailag igazolt, eredményes HIFU technológia a bőr alattin zsír elbontásához
10 év alatt tudósok és ultrahang-mérnökök által kifejlesztett, világszerte alkalmazott eljárás

Milyen eredményre számíthatok a LipoHIFU kezelés után?Klinikai tanulmányok azt igazolták, hogy átlagosan 2,6 cm-rel csökkent a haskörfogat egy kezelés után, ami megfelel egy nadrágméretnek.

Milyen gyorsan lesz látható a LipoHIFU eredménye?A legtöbb páciens esetében a maximális hatás általában 8-12 hét alatt jön létre. Ez az idő kell a szervezetnek a lebontott zsírsejtek és zsír természetes úton történő eltávolításához.

A LipoHIFU kezelés biztonságos?

Ön megbízhat a LipoHIFU rendszer mögött álló tudományos eredményekben. A kezelési eljárás kifejlesztése és tesztelése évtizedeket vett igénybe, mielőtt azt engedélyezték és bevezették.


Időtartam:A LipoHIFU kezelés általában egy órát vesz igénybe. Ez természetesen függ a kezelt terület nagyságától.
Gyógyulás:Nincs szükség semmi rendkívülire a LipiHIFU kezelés után, nincsenek speciális előírások, amiket be kellene tartani. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet a helyes táplálékozás és rendszeres testmozgás előnyeire, amelyeket ez a kezelés nem helyettesíthet.


© 2010 szepsegbroker.hu | LipoHIFU - Ultrahangos Zsírbontás,
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink