BEAVATKOZÁSOK

Narancsbőr megszüntetése 3 hét alatt

Háromhetes intenzív narancsbőr megszüntető kúra – 3 támadásponttal egy problémára - Narancsbőr ellen 3 fajta kezeléssel 3 hétig - 3/3-as cellulit- megszüntető kezeléssor


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Narancsbőr megszüntetése 3 hét alatt 1.kep
Ezt a bőrproblémát a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a sejtközötti állományba lerakódott anyagcsere termékek (salakanyagok) és a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése idéz elő.
A narancsbőr folyamatosan alakul ki a helytelen táplálkozással, az inaktív ülő életmóddal, az elégtelen máj- és veseműködéssel, vagy az ideg- és hormonrendszerben beálló zavarokkal párhuzamosan. Kezdetben a narancsbőr csak akkor látható, ha a bőrredőt az ujjaink közzé csípjük, kifejlődött állapotban már állva és fekve is láthatóvá válnak a narancs héjára emlékeztető egyenetlenségek. A narancsbőr az esztétikai hátrányon kívül jelentősen rontja a vér- és nyirokkeringést is. Ezért rendkívül fontos, hogy a narancsbőr megszüntetése során különösen ügyeljenek a megfelelő víz, illetve folyadékpótlásra, hisz az intenzív komoly máj-, vagy vesekomplikációkkal járhat a kúra.

A Fehérhajó Revital Center folyamatosan bővíti az alakformáló eljárásainak tárházát. A több mint 2 éves tapasztalatikat összegezve kidolgozta speciális, gyors eredménnyel járó narancsbőr megszüntető kúráját.

UltraTone kezelés a Revital Centerben
UltraTone kezelés a Revital Centerben
A Fehérhajó Revital Center folyamatosan bővíti az alakformáló és cellulit megszüntető eljárásainak tárházát. A több mint 2 éves tapasztalatikat összegezve kidolgozta speciális, gyors eredménnyel járó narancsbőr megszüntető kúráját.

Az intenzív cellulit csökkentő kúra 3 hét alatt szinte teljesen megszüntetni a kellemetlen a narancsbőr tüneteit, az egyenetlen bőrfelszínt a combokon és lábakon.

A kezeléssor 3 fajta eljárást tartalmaz:
- VelaShape
- UltraTone
- Aromaterápiás tekercselés

A Revital Center intenzív narancsbőr megszüntető kúrája azoknak ideális, akik alakot szeretnének sima és feszes combokat és popót méghozzá rövid idő alatt. Ha valaki súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, akkor ez a program csak kiegészítője lehet a szigorú diétának.

A 3 hetes intenzív narancsbőr (cellulit) megszüntető kúra, mely tartalmaz 3 VelaShape kezelést az Ön által választott testtájon, valamint 12 teljes test UltraTone kezelést és 6 aromaterápiás tekercselést teljes ára 149 000 Ft.
DE ezt a Szépség Kuponnal 20% engedménnyel veheti igénybe = a 21 kezelést tartalmazó Revtal-intenzív alakformáló kúra kedvezményes ára: 120.000 Ft!

Időtartam:A Velashape kezelések a kezelt területtől függően 30-50 percet vesznek igénybe. Az Ultratone kezelés 1 óra, a tekercselés szintén.

A 3 hetes intenzív narancsbőr (cellulit) megszüntető kúra során heti 1 alkalommal javasoljuk a Velashape kezelést, mely előtt és után 1-1- Ultratone kezelést végzünk. Heti 2 alkalommal javasoljuk az aromaterápiás tekercselést, melyet 1 Ultratonnal kombinálunk. Ez 1 héten 3 nap megjelenést jelent Nálunk: ideális esetben hétfő-szerda-péntek javasolt, tehát 1-1 napot hagyunk ki a kezelések között. A tekercselős napon 2 órát vesz igénybe a kezelés ( tekercselés+ Ultratone), a Velashapes napokon a kezelt területtől függően 2,5-3 órát vesz igénybe a kezelés (Ultratone-Velashape-Ultratone).
Mellékhatás, szövődmény:A Velashape kezelést követően az érintett területen kipirosodást tapasztalunk és a páciens néhány órán keresztül érzi a szövetek felmelegedését. A kezelést követően bevérzések előfordulhatnak, mely általában gyorsan 2-3 nap alatt felszívódik. A folyamat feketenadálytő-krémmel gyorsítható és az ismételt kezelések alkalmával egyre kisebb mértékben jelentkezik. A kezelt terület ritkán néhány napig érzékeny lehet, esetleg izomlázszerű érzés jelentkezhet. Az intenzív narancsbőr (cellulit) megszüntető kúra során bő folyadékfogyasztás javasolt, különösen a kezelések előtt ( a jó szöveti melegedés miatt) és a kezelések után is ( a felszabadított salakanyagok távozásának meggyorsítása érdekében).
A tekercselés semmilyen kellemetlen érzéssel nem társul. Az Ultratone esetén - az alkalmazott ingeráram erősségétől és a programtól függően ) jelentkezhet izomláz.
Ellenjavallat, kockázat:A 3 hetes intenzív narancsbőr (cellulit) megszüntető kúra nem ajánlott akkor, ha valakinek súlyos szív-érrendszeri betegsége van, vese-vagy májbeteg, immunológiai kórképben szenved, vagy visszeres panaszai vannak a kezelendő területen. Ha valakinek pacemaker-e vagy fémimplantátuma van, illetve, ha vérhígítót, vagy koleszterinszint- csökkentőt szed.

Eredmény:Az intenzív narancsbőr megszüntető kúrával nagyon jó eredményeket lehet elérni. Akár az első Velashape után látványos javulás mutatkozhat a cellulitos területén. A kúra végére a bőr feszesebbé válik és cm-ekben mérhető a körfogatcsökkenés is. Az elért jó eredmény megtartásához 4-8 hetente érdemes 1-1 fenntartó Velashape kezelést csinálni. Érdemes odafigyelni a változatos, fehérjében, vitaminban gazdag, zsír-és szénhidrátszegény táplálkozásra, valamint a napi 3-4 liternyi folyadékfogyasztásra.


© 2010 szepsegbroker.hu | Narancsbőr megszüntetése 3 hét alatt
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink