BEAVATKOZÁSOK

Növényi őssejt kezelés

Rosalpine Regeneráló Őssejtes kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Növényi őssejt kezelés 1.kep
A növényi őssejtek életerővel töltik fel bőrünket, támogatják az új, egészséges sejteket, megvédik a környezet káros hatásaitól. Meghosszabbítják a fiatal hám- és kötőszöveti sejtek élethosszát, leállítják és visszafordítják a bőröregedés folyamatát.


A növényi őssejtek felfedezése és jelentőségükA növényi őssejtek (egy svájci zöldalmából nyerve - Malus Domestica) ötvözik a friss és az intelligens növényi sejtek tulajdonságait. A növényi intelligens sejtek, amelyeket un. sejtjavító komplexnek is neveznek, nem csak felismerik a sejthibákat, hanem képesek azokat ki is javítani. Ezért alkalmasak a túlérzékeny, károsodott bőr kezelésére. A friss növényi őssejtek képesek felgyorsítani a hámsejtek anyagcseréjét és növelni annak vízmegkötő képességét. Valamint javítják a bőr vérkeringését, az erek állapotát, és gátolják korai öregedését. A növényi őssejt terápia megoldást jelent a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rozáceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására.

A növényi őssejtekkel kezelt bőrfelület megújul és a ráncok feltöltődnek.
A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, a sejtek élettartama megnövekszik.
Növényi őssejt kezelés 2.kep

A kozmetikai iparág utóbbi 2-3 évének igazán innovatív lépése a növényi őssejtek alkalmazása bőrfiatalításraNövényi őssejteket már képesek kinyerni egy különleges almafajtából is, de a legújabb őssejt kutatások alpesi rózsára irányultak, annak magas ellenálló képességének és esszenciális, biostimuláló hatású organikus (bio) összetevőinek köszönhetően. Ezáltal a Piroche Costemiques család igazán egyedi organikus, növényi őssejt terépiát tudhat magáénak.


A Piroche Cosmetiques ROSALPINE növényi őssejt-terápiás eljárására jellemző:• 100%-ban természetes hatóanyagokból állnak
• aktivizálja az emberi bőr őssejtjeinek működését
• alátámasztja a bőr regenerálódását
• elősegíti a bőr védő barrierjét
• ellenállóvá teszi a bőrt a klimatikus változásoknak
Növényi őssejt kezelés 3.kep

A bőrfiatalító kezelés menete ROSALPINE növényi őssejt terápiás hatóanyagaival:A Piroche Cosmetiques Rosalpine növényi őssejt kezelése egy magas bőrfiatalító hatásfokú, kozmetikus által is végezhető kezelés. Nincs szükség drasztikus beavatkozásra, nem kell tűt használni, nincs bőrsérülés, vagy hámlasztás, és nem jelentkezhet semmilyen fájdalom a kényeztető kezelés alatt.
Az arcbőrt leradírozzuk a Rosalpine Phyto Staminal finomszemcsés radírral, majd a ultrahangkezelés következik, amely során a Rosalpine növényi őssejtes szérumot bevisszük a bőr megfelelő mélységébe. A magas technológiával előállított bio hatóanyag a nano méretének köszönhetően ultrahangos kezeléssel könnyen bejuttatható a bőr megfelelő rétegeibe. Ezt követi a Rosalpine Phyto Staminal pakolás, ami 10 perc alatt fejti ki hatását.

A kezelés végére a bőr csodálatos változáson megy keresztül: sugárzóan szép, homogén, fiatal és egészséges bőrt kapunk 100 %-ban természetes módon!

A kezelésben résztvevők bőre a rendszeres kezeléseknek (egy kúra= 3x 3 hetente) köszönhetően 70%-al kevesebbet öregszik.

A Rosalpine növényi őssejt kezelés nemcsak az arcbőr, hanem a teljes test kezelésére alkalmas. Ne feledjük, hogy a nyakunk, kezünk és a többi testrészünk sem áll ellen az öregedésnek! Ép ezért javasoljuk a növényi őssejt kúrát a napexpozíciónak kitett területekre is!

Alapárak:

Arckezelés: 50 perc/ 18.000 Ft
Arc-nyak-dekoltázs-kéz: 90 perc / 24.000 Ft
Teljes Test: 120 perc/ 32.000 Ft

Teljes test kezelés
A kezelés időtartalma: 90 perc/ 42.000,- Ft

AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES ÁR Szépség Kuponnal érvényes, klikk ide!

Időtartam:60-90 perc/ Ajánlott havonta egyszer, 35 év felett az érett, igénybevett bőrre hölgyek és urak számára egyaránt.


© 2010 szepsegbroker.hu | Növényi őssejt kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink