BEAVATKOZÁSOK

Nyak- és dekoltázsfiatalítás a kozmetikusnál

dermaroller, dermapen, mezoterápia, mezo-lézeres bőrfiatalítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


 Nyak- és dekoltázsfiatalítás a kozmetikusnál 1.kep
A bőr öregedése az élethez hozzátartozó természetes folyamat része, amit megállítani nem tudunk, de késleltetéséért sok mindent tehetünk. A nőiesség és szépség szimbólumának számító nyak és dekoltázs bőre nagyon vékony, hamar elveszíti rugalmasságát, feszességét és petyhüdtté válik. Ápolásával sajnos keveset foglalkozunk, pedig az arcápolás részét kéne képezze, mert hiába a megfelelően karbantartott arc bőre, a nyak és a dekoltázs egyből árulkodik az ember koráról, mert az öregedési folyamatok révén kialakult ráncok először a nyakon és a dekoltázson jelennek meg. A káros környezeti hatások, mint az UV-sugárzás, a szmog, a dohányzás mellett a túlzásba vitt fogyókúra, valamint a hormonváltozások, a várandósság, illetve a szülést követő időszak is megterheli a dekoltázst és a melleket. Ezért különös figyelmet kell fordítanunk erre a területre.
Számos kezelést lehet kozmetikában is igénybe venni, ami speciálisan erre a területre fókuszál, de otthon is sokat tehetünk a bőrünkért.

Először vegyük sorba, hogy milyen módszerek közül lehet válogatni a kozmetikákban:


 Nyak- és dekoltázsfiatalítás a kozmetikusnál 2.kep

Dermaroller- kollagén indukciós terápiaA kollagén felel bőrünk rugalmasságáért, ám az évek során a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd. A dermaroller használata során egy apró, de sűrű tűfelületű (6-8 sorban 160-192 db apró tű) hengert görgetnek végig az arcon, s ezzel 0,5-2 mm-es mélységű mikrosérüléseket okozva beindul a bőr természetes regenerációs folyamata. A dermis átalakul, a III.tipusú kollagénből (alacsony vízmegkötő képességű) I. típusú (hidratált) keletkezik. 3-4 hónap után újraépül a rugalmas kollagénháló, feszessé válik az arcbőr, valamint összeszűkülnek a tágult pórusok, a besüppedt hegek kiemelkednek, és így az egész arc fiatalossá, üdévé válik.

A dermaroller kezelés előnyei

- Nincs ismert mellékhatása
- Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.
-Költséghatékony (a lézeres kezeléstől eltérően nem igényel nagy befektetést)
-Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után
-Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)
-Nincs maradandó sérülés vagy heg
-Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció
-A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk
-Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés (kivéve vadhús, lupusz eritematózusz, stb.)
-Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül

Hány kezelés szükséges a dermarollerből?

Ez természetesen az adott bőrproblémától és az immunrendszer állapotától is függ.
A dermaroller 1-3 alkalmazását követően már látványos javulásról számolnak be a páciensek, de az igazi eredményre 2-3 hónapos kezeléssor után várható.
Amennyiben szükség van második kúrára is, akkor minimum 1-2 hónapot várni kell.
A dermarolleres kezelés után kb. 1-4 hónapot kell várni a végleges eredmény kialakulásához, de pácienseink már az első pár nap után látványos javulásról számolnak be.
A kívánt eredmény elérése érdekében a kezelést 10 naponta kell ismételni, ami az idő előrehaladtával kitolódik 2-4 hétre, majd a fenntartó kezelések még ritkábbra.
Maga a kezelés ideje mindennel együtt 1-1,5 óra

Dermaroller kezelés utóhatásai

A dermaroller kezelés után a leégéshez hasonló bőrpír jelentkezhet, mely a bőr regenerációs képességétől függően 1-3 napon belül általában teljesen elmúlik. Rendkívül érzékeny bőrűek esetében 1-2 napig tartó kisebb véraláfutások is jelentkezhetnek.
A kollagén kezelés után 6-8 hétig kerülni kell az erős napsugárzást.
A bőrt a kezelést követő hetekben min. 20 faktorú napvédő krémmel védeni kell az erős napfény ellen, napozás, szoláriumozás nem ajánlott.

Demaroller eredmények KÉPGALÉRIÁJA itt!A Dermaroller innovatív, fájdalmatlan változata a DermaPen kezelésA DermaPen/ MezoPen nem más, mint a kollagénindukciós hatásáról jól ismert és bevált dermaroller (mikrotűs henger) továbbfejlesztett, gépi változata, mely egyesíti a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag bevitel előnyeit. Használata a dermorallernél fájdalmatlanabb, biztonságosabb, gyorsabb és nem okoz bevérzést, haematomát sem.

DermaPen / MezoPen hatása a nyak- és dekoltázs bőrére


- látványos bőrfiatalodás, bőrminőség javulás, egyenletes bőrfelszín
- pigmentfoltok-, bőregyenetlenségek-, hegek eltűnése – egynemű, egészséges bőrszín
- finom ráncok számának és mélységének csökkenése
- általános bőrtónus javítás, feszesítés

DermaPen / MezoPen kezelési eredmények galériája ITT!Dr. Szabó Judit Anna anti-aging, dermaspecialista szakgyógyszerész és kozmetikus kezelése esetén:
DermaPen / MezoPen kezelés + 3 lépcsős bőrtisztítással és Hidroabrázióval + orvosi tisztaságú, steril BIO-hatóanyagokkal/ Díja:
- 1 alkalom ára az alkalmazott kozmetikai és orvosi hatóanyagok mennyiségétől függően/ teljes arc: 18.000- 24.000 Ft
+ nyak- dekoltázs masszázs: 4.000 Ft
+ gépi hatóanyagbevitel (Janssen) bőrfeszesítéssel/ CILVARIS Smart Beauty készülékkel (UH+RF+LED) 15 perc): 12.000 Ft
MezoterápiaA mezoterápia több évtizede alkalmazott eljárás, melyet az esztétikai orvoslásban és kozmetikában is egyaránt eredményesen használnak. Titka abban rejlik, hogy hatását sejtszinten képes kifejteni. A gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki a hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, maximális koncentrációban, ahol a várt eredményt szeretnénk elérni.
A bőrfelszínhez közeli struktúrák esetében ez a legbiztonságosabban és legegyszerűbben mikro injekciózással, vagyis mezoterápiával érhető el. Az eljáráshoz kifejlesztett pisztoly, ennek gépesített, automatizált változata.
A maximális eredmény elérése érdekében, a bőr típusától, bőr problémától függően a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás. A kezelést végző orvos egyedi receptura alapján állítja össze a különböző szinergiában lévő természetes hatóanyagokat minden páciensnél. A terápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik. A kezelésnek nincs gyógyulási ideje, ambuláns.

A mezoterápiának van egy tű mentes formája is, az elektroporáció. A módosított rádiófrekvenciás hullámokkal történő elektroporézis legyőzi a hám ellenállását, vagyis a bőr barrierét jelentő kettős lipidrétegen átmeneti szerkezeti átalakulás következik be. Az így megnyílt lipo-protein csatornákon keresztül könnyen átjuthatnak a nagyobb molekulasúlyú hatóanyagokat is és eljuthatnak a bőr mélyebb rétegeibe (akár 0,2-10 cm-re!).
További részletek...

A mezoterápiás bőrfiatalítás előnyei:
- Maximális hatékonyság. A kezelés során alkalmazott anyagok a közvetlen felhasználás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hatóanyag veszteség nélkül
- Személyre szabott kezelés a maximális hatékonyság érdekében
- Nem igényel semmiféle előkezelést (ellentétben például a lézeres bőrfiatalító kezelésekkel), illetve utókezeléssel sem kell számolni. A terápia után bőrünk enyhén pirospozsgás lehet, de pár óra múlva nyomtalanul eltűnik
- Nem teszi fényérzékennyé a bőrt más bőrfiatalító módszerekkel ellentétben, épp ezért az év bármely szakában elvégezhető
- Késleltethetjük, mellőzhetjük a plasztikai beavatkozásokat
- Nincs kockázata, szemben a műtétekkel, nem kell kompressziós kötést viselni és számolni az altatás veszélyeivel
- Nincs gyógyulási idő, a páciens azonnal visszatérhet a munkájához
- Bármilyen korban elvégezhető
- Nem allergizál
- A kezeléseket szakképzett orvos végzi (forrás:mezocenter.hu)

Mezoterápia + Dermaroller kezelés kombinációja = MezoTeRollerA tűs mezoterápiánál kisebb szúrt csatornákat hoz létre igen kicsi, de akár több száz, apró (0,5-1mm) tűkkel felszerelt mini-henger.
Apró tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr megfiatalodását a keratinociták (szarusejtek) és fibroblasztok (kötőszöveti sejtek) aktiválásán keresztül. A folyamat során fokozódik a bőr normális kollagén-termelése. A mesterségesen előidézett sebzés beindítja a sebgyógyulási mechanizmust, és a gyógyulási fázisában keletkező rostok hatására a dermis (bőr mély rétege) átalakul, következésképpen a ráncok elsimulnak (=Dermarollel eljárás).
Ezt a felépítő folyamatot fokozza, illetve támogatja a rollerezés után közvetlenül a bőrre helyezhető Dermis System hatóanyagok (=ezt a kezelési lépést nevezzük virtuális mezoterápiának). A hatóanyag bőrbe juttatása után erősen nyugtató pakolást helyezünk fel. További részletek...


Mezoterápia + Lézeres kezelés = Mezo-lézerEzek a típusú lézerek fénysugarai nem hatolnak mélyen a bőrbe, így nem okoznak hámsérülést, foltosodást, és nyugodtan elvégezhetők nyáron is. Azonban a bőrfiatalító hatásuk fokozása érdekében szükséges kiegészíteni különböző bőrtápláló és ránctalanító hatóanyagokkal, pakolásokkal, feszesítő maszkokkal és speciális masszázsokkal, melyek kozmetikákban elérhetőek. Ezeknek a legfőbb hatóanyagai a kollagén termelést serkentőek, vízmegkötők, algák, hidegen sajtolt növényi olajok, növényi botox, hialuronsav, melyeknek köszönhetően csökkennek az apróbb ráncok és feszesebb lesz a bőr.
Általában 4-6 kezelés szükséges az optimális eredmény eléréséhez.
Különböző hatóanyagú kezelések, .

DEKOLTÁZSFIATALÍTÁS - ÁRAK:
Mezopen kezelés: 3 lépcsős letiszítás + orvos-kozmetikai hatóanyag +Mezopen kezelés+ nyugtató maszk= 26.000 Ft
+ BIOLIFTING = 16.000 Ft

NYAKRÁNC kezelési ÁRAK
Mezopen: 3 lépcsős letiszítás + orvos-kozmetikai hatóanyag +Mezopen kezelés+ nyugtató maszk= 20.000 Ft
+ BIOLIFTING = 12.000 Ft

CSOMAG ÁRAKAt lásd fent jobbra/ szépségkupon!

Ellenjavallat, kockázat:A Derma Roller használata nem javasolt a következő esetekben:

aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma stb.; herpesz, krónikus bőrbetegség (pl. pikkelysömör), véralvadási problémák, gyenge gyógyulási képesség, rosszindulatú bőrelváltozások, arcpír (rosacea), komoly solar keratosis (tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok), kiemelkedő anyajegy, szemölcs, keloid képződésre való hajlam, terhesség és szoptatás, kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás, érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység), különböző fényérzékenységet okozó gyógyszerek (pl. A-vitamin származékok; Roaccutan), vérhígító és véralvadásgátló szerek(pl. heparin, aszpirin ) szedésekor, cukorbetegség


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyak- és dekoltázsfiatalítás a kozmetikusnál
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink