BEAVATKOZÁSOK

Orvosi Zsírbontás Műtét Nélkül: RF+ Aqualyx inj.+ hullámmasszázs

Zsíroldás epesavas injekcióval, bőrfeszesítés rádiófrekvenciával, nyirokkeringés javító hullámmasszázzsal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Orvosi Zsírbontás Műtét Nélkül: RF+ Aqualyx inj.+ hullámmasszázs 1.kep

Zsíroldás, zsírbontás orvosi módszere - Aqulayx inj.Hazánkban is megfigyelhető tendencia, hogy az elvégzett alakformáló beavatkozások száma évről-évre drámaian nő. A páciensek részéről fellépő igény eredményeként évről-évre modernebb, hatékonyabb megoldását lehetővé tevő, biztonságos eljárások jelennek meg.
Az Aqualyx injekciós zsírbontó eljárás az első klinikailag igazolt, hatékony műtétmentes alakformáló megoldás, amely biztonsággal és eredményesen semmisíti meg a zsírsejteket férfiak és nők esetében egyaránt. Segítségével a diétával és mozgással nem ledolgozható, lokalizált, hason, combon, derékon, csípőn, valamint a toka területén és a térdek belső felszínén felhalmozódó zsírpárnák hatékony és gyors kezelésére nyílik lehetőség.
Az Aqualyx egy olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan felszabaduló, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó hatású dezoxicholsavat tartalmaz. Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetünkben. Zsírbontó hatásán túl a bőr kötőszöveti rétegében létrehozott steril gyulladás révén bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. Így a zsírbontás során a zsírszövetben bekövetkező térfogatváltozást jól tudja követni a bőr is, nem válik esztétikailag zavaróvá meglazulása.
Multipolar RF az előkezeléshez szükséges
Multipolar RF az előkezeléshez szükséges

Aqualyx komplex zsírbontó kezelés menete a Hattyú klinikánA zsírfelesleggel rendelkező területen felszíni és vezetéses érzéstelenítést követően speciális szúrási technikával célzottan a zsírszövetbe injektáljuk és egyenletesen eloszlatjuk az epesavat, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. Az ily módon megsérült zsírsejtek nem képesek regenerálódni és felszívódnak: így az adott területen a zsírsejtek számának csökkentésével a zsírtároló kapacitást is mérsékeljük, a zsírréteg lecsökken. A kiáramló zsír és a szövettörmelék a vér-és nyirokkeringés révén a májba jut, ahol a máj enzimrendszere segítségével alakul át és 2 hét alatt kiürül a szervezetből a természetes anyagcsere utakon keresztül.
A fenti eredmények elő- és uzókezelés nélkül, csupán Aqualyx injekciók után készültek/ prof. Motolose / U.S.
A fenti eredmények elő- és uzókezelés nélkül, csupán Aqualyx injekciók után készültek/ prof. Motolose / U.S.
Tapasztalatok szerint kis zsírfelesleg éltüntetésére, például a toka területén akár 1-2 kezelés is elegendő lehet. Nagyobb zsírfeleslegnél általában 3 kezelés után látható jelentős javulás, de egyes esetekben 4-6 kezelésre is szükség lehet.
A kezelések között 21 napnak el kell telnie, de a legoptimálisabb eredményt úgy tudjuk elérni, ha a kezelést az azt megelőzőtől számított 23-25. napon végezzük el.

Komplex és tartós zsírbontás elő- és utókezeléssel lehetséges csakA kezelések előtt multipolaris radiofrekvencia és pulzáló mágneses mező hatását kombináló eljárással készítjük elő a zsírbontásra az adott területet.

A zsíroldást követően pedig a nyirok-és vérkeringés, valamint a méregtelenítés fokozására hullámmasszázs következik.

A beavatkozás a páciens részéről nem igényel semmilyen előkészítést és kényelmetlen utókezelést. Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a kezelés hatékonysága érdekében a bő folyadékfogyasztás mellett minimálisan csökkentsük a bevitt szénhidrát-és zsírmennyiséget. Ennek megvalósulását, valamint a zsíroldás hatékonyságát a szervezet bioelektromos ellenállásának mérésével követjük nyomon. A módszer a páciens aktív közreműködésével tartós, centiméterekben mérhető körfogat csökkenést adó eredményt biztosít.

Aqualyx komplex zsírbontó kezelések ÁRA (felhasznált amp. mennyiségtől függően) a Hattyú Klinikán:
50.000 Ft-tól 175.000 Ft
Elő- és utókezelések ÁRA: 20.000 Ft-tól-50.000 Ft-ig

Aktuális ENGEDMÉNYES ajánlat ITT!

Időtartam:Gyakorlatunknak megfelelően pácienseink kezelését orvosi konzultáció előzi meg igény- és állapotfelmérés céljából. Ennek keretében szakmai szempontból összeállítjuk legideálisabb kezelési tervet, akár több módszer együttes alkalmazásával.

A páciens megismeri a választott kezeléseket, annak hatásmechanizmusát, várható eredményét, lehetséges mellékhatását, a hatékonyságát befolyásoló tényezőket és választ kap minden felmerülő kérdésére. A konzultáció során derül fény arra is, hogy a páciens esetében nincs-e egészségügyi ellenjavallata a kezelésnek, illetve, hogy teljesíti-e azokat a kritériumokat, mellyel ideális alanya lesz a kezelésnek. A konzultáció során további életmódbeli és táplálkozási tanácsadás is történik. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pácienseink számára olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek egyénre szabottak, hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják és utókezelést nem igényelnek.

1 kezelés időtartama 40-60 perc a kezelendő terület nagyságától függően.
például a toka területén akár 1-2 kezelés is elegendő lehet. Nagyobb zsírfeleslegnél általában 3 kezelés után látható jelentős javulás, de egyes esetekben 4-6 kezelésre is szükség lehet.
A kezelések között 21 napnak el kell telnie, de a legoptimálisabb eredményt úgy tudjuk elérni, ha a kezelést az azt megelőzőtől számított 23-25. napon végezzük el.
Mellékhatás, szövődmény:Az injekciózott területen tapasztalhatunk átmeneti, néhány órán keresztül fennálló duzzanatot, kipirosodást, érzékenységet. Különösen a toka kezelése esetén gyakori a terület átmeneti megnagyobbodása. Beszámoltak néhány esetben a bőr alatt kialakuló csomósodásról a kezelést követően.
Az esetleges véraláfutásokat Arnica krémmel javasolt kezelni. Különösen a toka és az alhasi terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt szorító ruhák viselésével csökkenthetjük
Ellenjavallat, kockázat:A kezelést nem végezhetjük el lipodisztrófia esetén, lázas állapotban, bizonyos belgyógyászati és immunológiai kórképek fennállásakor. Várandósság és szoptatás,valamint 21 év alatti és 60 év fölötti életkorban szintén nem kezelünk. Az injekcióhoz lidocaint keverünk, így allergia esetén a kezelőorvos tájékoztatása szükséges .
Gyógyulás:Aqualyx zsírbontó kezelés után 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, kriokezelés a kezelt területen, illetve kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást, az extrem hő-és fényhatást.. Javasolt a megnövelt vízfogyasztás a kezelési kúra során, a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására, illetve kiegészítő kezelésként az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására. Az injekciózást követően 12 órán keresztül kerülni kell a kozmetikumok alkalmazását a kezelt területen.


© 2010 szepsegbroker.hu | Orvosi Zsírbontás Műtét Nélkül: RF+ Aqualyx inj.+ hullámmasszázs
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink