BEAVATKOZÁSOK

Oxygen Therapy Delux

Tápláló és relaxáló oxigén arckezelés 40+-os hölgyeknek, luxus oxigén kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Oxygen Therapy Delux  1.kep
Az Oxynergy Paris luxus színvonalú oxigén kezelése az oxigénes bőrfiatalítás alapjául szolgál: újra feltölti az oxigén- és energiaháztartást. A szérumok olyan aktív összetevőket tartalmaznak, melyek segítenek megfiatalítani a bőrt, látványosan feltölteni az mélyebb arcvonásokat és ráncokat.

Az eredmény nem csupán AZONNALI és LÁTVÁNYOS. Az oxigén kezelés hatása az alkalmazás után még sokáig tart, előidézve a sejtregenerálódást a feszesebb, fiatalosabb bőr eléréséért.

Mióta megnőtt a népszerűsége a nagy felbontású HD televízióknak, egyre több hírességnek okozott gondot, hogy milyen bőrrel jelenik meg a televízió képernyőjén, hiszen a HD TV minden apró kis részletet valósághűen megmutat. Emiatt, sok jól ismert személyiség - mint Madonna, Gwyneth Paltrow - fordult oxigén-terápiát végző kozmetikushoz, hogy arca azonnal feltöltődjön, bársonyos és sima legyen, kezelésről árulkodó vörös foltok nélkül.

Ez a 1 óra 20 perces luxus oxigén kezelés életre kelti a bőrt, tökéletes bőrtónust biztosítva. Az oxigénes arckezelés befejezéseként relaxációs masszázs biztosítja a teljes élvezetet. Az oxigén terápia kúraszerű alkalmazása látványosan javítja az arckontúrt, feszesít, tonizál, eltünteti a fakó bőrszínt. Kiváló kezelés "Nagy Alkalmak" előtt, ha elismerő pillantásokra vágyik.

1 óra 20 perces Oxynergy Delux/ oxigén kezelés díja: 15 500 Ft / alkalom
© 2010 szepsegbroker.hu | Oxygen Therapy Delux
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink