BEAVATKOZÁSOK

Pattanásos bőr őszi regeneráló kezelése a Hattyú Klinikán

Fényterápiás (ELOS), oxigénterápiás és frakcionált lézeres megoldások pattanásos bőrre


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Pattanásos bőr őszi regeneráló kezelése a Hattyú Klinikán 1.kep
A pattanásosság, az akné nem tekinthető súlyos betegségnek, mégis a megjelenése által okozott érzelmi stressz és a hegesedésre való hajlama miatt szükséges az időben elkezdett kezelése.

Pattanásos bőr őszi regeneráló kezelése a Hattyú Klinikán 2.kep
Pattanásosságban a faggyúmirigyek érintettek, így a tüneteket a faggyúmirigyekben gazdag területeken: az arcon, mellkason és a háton láthatjuk. Nemcsak a gennyes pattanások formájában jelennek meg, hanem gyakran látunk nyílt és zárt mitesszereket is. A súlyosabb esetben akár fájdalmas, gyulladásos, aknés csomók és ciszták kialakulása is előfordul.

Az a kezelés a leghatékonyabb, amely egyszerre és egy időben képes csökkenteni a faggyúmirigyek aktivitását , normalizálni a follikularis elszarusodást, gátolnia P. acnes elszaporodását és csökkenti a gyulladásos tüneteket is.
ELOS kezelés előtt és után
ELOS kezelés előtt és után

Gyógyszermentes megoldások a Hattyú Klinikán


Ha a pattanásos tünetek esetében a bakteriális gyulladásos jelenségek dominálnak, hatékonyan és biztonságosan alkalmazhatjuk az ELOS technológiát, ahol a villanófény optikai energiájának és a rádiófrekvenciás energia egymást erősítő hatásának köszönhetően hatékonyan tudjuk csökkenteni a faggyúmirigyek aktivitását és a természetes fotodinámiás hatás révén szelektíven tudjuk elpusztítani a P. acnes baktériumokat. 1 hónapon keresztül hetente 2 kezelést javasolt, majd fenntartó kezelésre állunk át.

Amennyiben már nem a gyulladásos tünetek dominálnak, hanem a korábbi elváltozások nyomaként ottmaradó hegek, barnás elszíneződések zavaróak, frakcionális CO2 lézeres kezeléssel végezhetjük el a bőr felületének színbeli és felszínbeli megújítását a kötőszövet egyidejű megerősítésével.

A pattanásos bőr természetes úton történő megújításához a lézeres és fénykezeléseket kombinálhatjuk oxygéninfúzióval, ahol az oxigént a bőr legmélyebb rétegeibe juttatjuk el fájdalommentesen. Az eljárás során a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, optimalizáljuk az anyagcsere-folyamatokat, javítjuk a keringési viszonyokat ezáltal a bőr feszesebb, üdébb lesz. A gyulladáscsökkentő, antibakteriális és a faggyúmirigyekre kifejtett direkt hatás révén felfrissül és megnyugszik a gyulladt, fakó arcbőr. Az oxygén regeneráló és sejtmegújító hatása leginkább azon alapul, hogy kompenzálja a szabad gyökök hatását.

Árak a Hattyú Klinikán:

ELOS alkalmanként 10 000-,
8 alkalmas bérlet 70 000-,

Frakcionalt CO2 lézeres kezelés teljes arcon: 80 000-,

Oxygénkezelés alkalmanként: 6 000-,
8 alkalmas bérlet: 40 000-,
Más kezeléssel kombinálva: 4000-,

Időtartam:A választott technikától függően 20-45 percet vesz igénybe egy kezelési alkalom. A pattanásos bőr állapotától függően és a lehetséges legjobb eredmény elérése érdekében több kezelési alkalomra van szükség.
Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti bőrpír, kezelés közben esetleges hőérzet a bőrön, melyek a beavatkozás után azonnal megszűnik.
Eredmény:Normalizálódik a faggyútermelés, a P. acne aktivitása vagyis a gennyes pattanások képződése leáll, a bőrfelület gyulladásos tüneti enyhülnek, majd a kezelési sorozat végére teljesen meg is szűnhet. A bőrfelszín egyenletessé és egészségesen üdévé válik.


© 2010 szepsegbroker.hu | Pattanásos bőr őszi regeneráló kezelése a Hattyú Klinikán
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink