BEAVATKOZÁSOK

Pigmentfoltos, heges, rosaceas arcbőr rejuvenálása Elos Plus SR/ SRA készülékkel

Bőrfelszíni egyenetlenség, foltok kezelése az elos Plus készülékkel: SR/SRA,


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Pigmentfoltos, heges, rosaceas arcbőr rejuvenálása Elos Plus SR/ SRA készülékkel 1.kep

Napfénykárosodott, akne-heges, pórusos, rosaceas bőrfelszínA túlzott vagy gyakori napozás, szoláriumozás sajnos gyakran jár együtt a bőr felfokozott pigmentációs reakciójával, amelynek a legdrágább vagy az otthoni "bio-csoda peeling krémekre" sem reagálnak. És ne feledkezzünk meg a hormonális változások (terhesség, menopauza), egyes gyógyszerek (pl. fogamzásgátlók) vagy épp gyógynövények (orbáncfű) hatására bekövetkező hiperpigmentációról sem, amelyek jelentős esztétikai problémát okoznak az ARCON, NYAKON, DEKOLTÁZSON, KAROKON-KÉZFEJEKEN.

A barna pigmenfoltok mellett az akne eredetű hegek, a pórusos egyenetlen bőrfelszín, de a teleangiektáziás, hajszáleres, rosaceas orca is jelentősen lerontja az arcbőr esztétikai összhatását.
Mindezen problémák kezelésre alkalmazható többféle elōs Plus kezelőfejjel önállóan vagy kombináltan egymással, szükség esetén kiegészítve, felgyorsítva hatásukat a bőranyagcserét rehabilitáló mezoterápiás hatóanyagokkal.
Elos rendszer - alacsony fényenergia + bipoláris rádiófrekvencia = hatásosabb és biztonságosabb, mint az IPL
Elos rendszer - alacsony fényenergia + bipoláris rádiófrekvencia = hatásosabb és biztonságosabb, mint az IPL

Rejuvenálás minden bőrtípusnál- elos Plus SR/SRAAz SR/ SRA elos kezelés biztonságos, komfortos, gyors, és a legtöbb bőrtípus esetén (kaukázusi , közép-északi, ázsiai) hatásos.
A kezelőfejben pulzáló fényenergia (Intenzive Pulse Light/ IPL) (580/470-980 nm) és a bipoláris rádiófrekvencia (RF) szinergikus hatása érvényesül.


Elos Plus SR/SRA kezelés menetének videobemutatója

Dekoltázs bőrének rejuvenálása - depigmentálás, bőrfelszín javítás elos Plus SR/ SRA-val
Dekoltázs bőrének rejuvenálása - depigmentálás, bőrfelszín javítás elos Plus SR/ SRA-val

Az elos Plus SR/ SRA kezelést alkalmazhatunk a következő bőreltérések esetén:- napfénykárosodott, hiperpigmentált, barna foltok
- májfolt halványítása vagy azok megelőzésére
- szeplők eltüntetése
- fakó, szürkés, élettelen, érdes bőr
- más genetikai és környezeti tényezők vagy gyógyszeres terápia által megviselt bőr
- vasculáris eltéréséket mutató bőrfelületeken: hajszáleres, teleangiektáziás, vörös, rosaceas orcára, orra


Ráncos, heges, pigmentált arcbőr rejuvenálása elos Plus SR/ SRA -val
Ráncos, heges, pigmentált arcbőr rejuvenálása elos Plus SR/ SRA -val

Rejuvenáció menete SR/SRA elos Plus kezelőfejjelA megtisztított bőrre átlátszó és színtelen (a színes gél elnyeli a fényt!) hidrogélt kenünk a kezelendő bőrfelületre.
A barna foltos, hiperpigmentált bőrön a kezelést követő néhány nap után a foltok némi sötétedését tapasztalhatjuk, amely jelzi, hogy a kezelés elérte a célsejteket, a melanint, amelyek szétesve a felszín felé tőrtetve lassan az elhalt keratinocytákkal együtt leválnak a bőrfelszínről.
Dörzsölni, erősen radírozni nem kell, a bőr hidratálása és fényvédelme szükségszerű a kezelési folyamat alatt és utána is egy hónapig (ajánlott 20-30 SPF számú, magas UVA védelemmel ellátott, cink-oxid vagy titán-dioxid tartalmú fényvédő krém használata!).

Elos SR/SRA pigmentfoltos bőr, májfolt kezelési ÁRAK alkalmanként:

homlok: 30.000 Ft; orr: 30.000 Ft; nyak: 40.000 Ft; 1 folt: 16.000 Ft, 2 db folt 20.000 Ft, 3 db folt 25.000 Ft -20-25.000 Ft teljes arc és a dekoltázs: 60-60.000 Ft; kézfejek: 50.000 Ft; alkarok 2x kézfej: 100.000 Ft/ alkalom

Elos SR/SRA rosacea kezelési ÁRAK:

orca: 25.000 Ft; orr: 25.000 Ft; teljes arc: 35.000 Ft

AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLAT ITT!

Időtartam:1 kezelési alkalom előkészülettel együtt, akezelendő terület nagyságától és kombinációs megoldásuktól függően 30-60 percet vesz igénybe. A látványosabb rejuvenáló, bőrfiatalító hatás érdekében a kombinát elos kezelés javasolt 3-4 hetente 3 alkalommal megismételni. Majd évente 1-2 emlékeztető kezelést igénybe venni.
Mellékhatás, szövődmény: Az SR/ SRA kezelőfej alkalmazása során enyhe csípő, szúró fájdalmi pontokat érezhet a páciens, amely a kezelőfej felemelésével azonnal megszűnik. A kezelés végén a bőrt hidratáló és tápláló hatóanyagokat tartalmazó maszkkal és a hideg gélt tartalmazó tasakkal nyugtatjuk meg a kissé kipirosodott, meleg bőrfelszínt.
Gyógyulás:Az SR/ SRA kezelés nem igényel gyógyulás időt, akár aznap folytathatja a megszokott tevékenységét, make-upot a kezelés utáni naptól már használhat.
Már az első kezelés után simábbá és feszesebbé válik a bőr.


© 2010 szepsegbroker.hu | Pigmentfoltos, heges, rosaceas arcbőr rejuvenálása Elos Plus SR/ SRA készülékkel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink