BEAVATKOZÁSOK

PowerShape 2 - alakformálás legújabb innovációja

Alakformáló gép a rádiófrekvencia, a soft-lézer és a vakuum ötvözésével a zsírszövet és cellulit csökkentésére


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa • WELLMED Beauty & Medical Spa alapító tagja és vezető kozmetikusa
    Kedvezmény: 45% engedmény AUG 25-ig elkezdve! I. bérlet (6 alkalom) 1 terület 30 perc 110.000 helyett 66.000 II. bérlet (6 alkalom) 2-3 terület 45 perc 138.000 helyett 83.000 III. bérlet (6 alkalom) nagy terület 60 perc 168.000 helyett 10.800

PowerShape 2 - alakformálás legújabb innovációja 1.kep

PowerShape 2 - 3 technológia innovatív ötvözése alakformálás céljábólAz utóbbi évek leginnovatívabb fejlesztése a PowerShape 2, amely a kombinált kezelőfejeknek köszönhetően egyedülálló sikereket ért el az alakformálásban. A berendezés ötvözi a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, a lipolézer technológiát és a vákuum szívóhatását a hatékony kezelés érdekében.

PowerShape 2 - alakformálás legújabb innovációja 2.kep

PowerShape 2 hatékonysága az egymást erősítő hatások kombinációjának köszönhető- A bipoláris- és a multipoláris rádiófrekvencia által a szövetekben keletkező hőenergia felgyorsítja a zsírsejtek anyagcsere-folyamatait, amely jelentős mértékű zsírlebomláshoz vezet. + A rádiofrekvenciás energia bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatású, a megereszkedett kötőszövetet rekonstruálja, revitalizálja.
Így az ARC feszesítésére, fiatalítására is alkalmas a PowerShape eszköz, amit a Thermage fejjel végeznek- részletek ITT!
- A lipolézer a zsírsejtek elfolyósítását és méretének csökkenését végzi, továbbá segíti a zsír távozását a szövetekből.
- A vörös fény fiatalítja a teljes bőrszövet állományt, továbbá segíti a zsír távozását a szervezetből.
- Mindehhez hozzáadódik a vákuum szívóhatása, amely a zsírszövetek vér- és nyirokkeringésének fokozásával, a bőrfelszín kisimításával, a zsírlerakódások és a narancsbőr csökkentését veszi célba.

Miért is került a PowerShape2 az alakformálás fókuszpontjába?- A PowerShape 2 fájdalommentesen juttatja a rádiófrekvenciás hőenergiát a bőr mélyebb rétegeibe, és a sejtanyagcsere-folyamatok serkentésével hatékonyan indítja be a zsírlebontást.
- Nagy előnye a többféle kezelőfejekkel való kialakításnak köszönhetően, hogy kisebb, nehezen hozzáférhető területeket is könnyedén kezelhetünk vele, mint belső comb, térd, vádli, toka, belső kar.
- A különböző technológiák szinergikus hatásának köszönhetően a korábbi alakformáló eljárásokhoz képest hatékonyabb, így már 6 kezelés is elegendő az igazán látványos és tartós hatáshoz.
- Rugalmas, sokoldalú alakformálást tesz lehetővé kisebb és nagyobb bőrterületen is.

PowerShape 2- a rugalmas, sokoldalú alakformáló készülék:

• Szinte az összes testterületen alkalmazható:
has, csípő, fenék, comb, vádli, felkar, hát, arc, toka
• Kiváló kezelési lehetőséget biztosít azoknak, akik a cellulit problémájával küzdenek, eltünteti a narancs-bőrt, kisimítja a bőrt
• Csökkenti a zsírpárnák méretét, ezáltal körtérfogat csökkenést eredményez
• Feszesíti a megereszkedett, rugalmatlan bőrt, így kiváló választás a szülés utáni vagy egy jelentős fogyás utáni kötőszövet javítására

PawerShape2 alakformáló kezelések ára/ Wellmed Beauty & Medical Spa:
1 terület 30 perc/ 20.000 Ft/ alk vagy 6 alkalmas bérlet 110 E Ft
2 terület 45 perc/ 25.000 Ft vagy 6 alkalmas bérlet 138 E Ft SZÉPSÉGBRÓKERES AKCIÓS BÉRLETÁR ITT!
3 terület 60 perc/ 30.000 Ft v 6 alkalmas bérlet 168 E Ft


Időtartam:Kezelendő testfelület nagyságától függően 30-45-60/ perc/ alkalom, általában 6 alkalom elegendő a látványos és tartós változáshoz
Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti, néhány perces bőrpír, bőrmelegség a kezelt bőrterületen, a nagyobb izmosabb területen másnap enyhe "izomláz" jelentkezhet, amelyet gyakori cukrozatlan folyadék fogyasztásával lehet kiküszöbölni.
Ellenjavallat, kockázat:Kérjük, igyon cukrozatlan folyadékot a kezelés előtt (2 dl) és utána is közvetlenül, majd az azt követő 1-3 napban min. 2-2,5 l/nap folyadékot fogyasszon el!


© 2010 szepsegbroker.hu | PowerShape 2 - alakformálás legújabb innovációja
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink