BEAVATKOZÁSOK

Ráncfeltöltés, mélyhidratálás és térfogatpótlás hyaluronsavval

Arcszobrászat, volumenpótlás, Liquid Facelift


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ráncfeltöltés, mélyhidratálás és térfogatpótlás hyaluronsavval 1.kep

Bőröregedésre felkészülni!A bőr idősödésének folyamatát két periódusra oszthatjuk:

1.Kezdődő bőröregedés, amely 30 éves kor körül indul be
A kezdeti stádiumban a bőrben bekövetkező változások eredményeként a bőr fakóvá, mattá válik, veszít fiatalos ragyogásából és kialakul a „ bőrfáradtság” képe. A csökkenő mennyiségű rostok miatt a bőr teltsége és rugalmassága csökken , megjelennek az első kisebb ráncok, főleg a szemkörnyéki szarkalábak, a homlok harántredői és mélyül az orr-ajak barázda. A bekövetkező vízvesztés még jobban fokozza a bőr tónusvesztését és mélyíti a ráncokat.
Ha valakinek száraz, érzékeny bőre volt, akkor a kezdeti stádiumban főleg a fakó bőrszín, a vízvesztés, a feszességvesztés és az apróbb ráncok dominálnak. A vegyes és zsíros bőr szürkés színűvé válik, gyakoriak a pattanások, vörös foltok, tágult pórusok.

2. Kialakult bőröregedés, amely nagyjából 40 éves korra tehető
A kialakult bőröregedésnél a változások eredményeként megjelennek a mély, karakteres ráncok, barázdák. Az egyenetlen pigmenteloszlás öregségi foltok kialakulását eredményezi. A felszínen felhalmozódó elhalt hámsejtek vaskos réteget alkotnak, mely fokozza az arcbőr fakóságát és fénytelenségét. A vízvesztés és a bőr rugalmasságát biztosító rostok mennyiségi és minőségi változása tovább rontja a bőr megereszkedését. A folyamatot súlyosbíthatja a napfény okozta bőröregedés.

Ráncfeltöltés, mélyhidratálás és térfogatpótlás hyaluronsavval 2.kep

Mélyhidratálás a "nem keresztkötött" hyaluronsavvalA kor előrehaladtával csökken a szervezetben a hyaluronsav termelése. A bőrtípusnak megfelelő krémek hatékony segítséget nyújtanak a bőrápolásban, ugyanakkor a bőr mélységében történő hidratációját nem tudják megvalósítani. Ezt a hatást csak közvetlenül a bőrbe injektált hyaluronsavval érhetjük el. A hyaluronsavval történő hidratálás és ráncfeltöltés az életkorból fakadó hyaluronsav hiányt pótolja, azonban a kezeléseket időről időre meg kell ismételni, mert az anyag lassan ugyan, de lebontódik.

Sokszor a nap és az életmódbeli tényezők: dohányzás, szoláriumozás az elsődleges okai annak, hogy gyorsabban ráncosodik a bőr, mert ezen hatásokra a bőr elveszíti ragyogását, hidratáltságát és kialakulnak az első finom ráncok. A keresztkötést nem tartalmazó, a bőrbe felületes micro-injekciók segítségével bejuttatott hyaluronsav egy támogató hálót képezve alkalmas a bőr fiatalítására, hidratálására és a ráncok kialakulásának megelőzésére az arcon, a különösen problémás szájkörnyéki területen, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken is. A nem keresztkötött hyaluronsav gyorsan felszívódik a bőrben, nem úgy viselkedik, mint a hagyományos töltőanyagok. Nem a ráncok feltöltésére szolgál, hanem segít, hogy tápláljuk és hidratáljuk a bőrt az arc teljes felületén, így a ráncok kialakulásának megelőzésében és a ráncfeltöltés kiegészítéseként a hidratáltság biztosításában van kiemelkedő szerepe. Az ily módon ápolt bőr hamar visszanyeri egészséges színét, ragyogását, rugalmasságát, fiatalosságát, természetes lágyságát.

Kezelés felszíni érzéstelenítést követően általában 15-20 percig tart: pici adagokban juttatjuk be a hatóanyagot micro-injekciók segítségével a bőrbe. és szükség szerint enyhe masszírozással segítjük elő az anyag egyenletes eloszlatását. A kezelést nyugtató maszkkal zárjuk.
A kezelést követően enyhe duzzanat, bőrpír esetleg minimális bevérzés jelentkezhet. 2 héten keresztül javasoljuk az extrém hőhatás mellőzését, a szauna és a szolárium használatát, valamint fényvédő alkalmazását.
Négy egymást követő hónapban, havonta javasoljuk a kezelés ismétlését. Hatása 12 hónapon át tart. Nagyon jelentős a szerepe a ráncok kialakulásának megelőzésében, de számos egyéb esztétikai beavatkozással kombinálhatjuk is egyénre szabottan, a kezelendő problémától függően.
Ez a természetes ragyogást, friss érzetet adó kezelés a bőrápolás egy új korszakának kezdetét jelenti.
Ráncfeltöltés, mélyhidratálás és térfogatpótlás hyaluronsavval 3.kep

Ráncfeltöltés különböző mértékben keresztkötött hyaluronsavvalA statikus ráncaink kezelésében kiemelkedő szerepe van a töltőanyagoknak. Ezen ráncok kialakulásának ugyanis a fő oka a gravitáció, valamint az idő előrehaladtával a bőr szerkezetében bekövetkező változások, a hyaluronsav mennyiségének csökkenése és az izomzatot, a csontozatot valamint a zsírszövetet érintő átalakulások.

Kinek ajánlott a ráncfeltöltés?

Leggyakrabban 30 év felett az orr-ajak barázda feltöltésére kerül sor, de nagyon gyakori, hogy az idő múlásával bekövetkező bőrszerkezeti, változások miatt „elfogy” az orcánk: pedig az elődomborodó, almácskának is nevezett orca mindig a fiatalos arc jellemzője. Szintén a kor velejárójának tekinthetjük az ajkak elvékonyodását- ami kifejezetten szigorú jelleget kölcsönöz az arcunknak-, illetve a száj körül sugárirányban megjelenő ráncokat, valamint a szájzugokból lefelé induló, az arcnak kifejezett szomorú jelleget adó redőket, a Marionett-ráncokat.
Ezen elváltozások korrigálására leggyakrabban keresztkötött hyaluronsavat alkalmazunk: különböző sűrűségű és más-más keresztkötést tartalmazó anyagot használunk a felszínes, illetve mély ráncok korrekciójára, a kifejezett térfogatpótlásra, vagy az ajak feltöltésére, hidratálására. Biológiai fermentációval előállított anyagokat alkalmazunk, melyek nem állati eredetűek, így előzetes allergiavizsgálatra nincs szükség. A szervezeten belül egy idő után teljesen lebomlanak.

30+-os nő arcfiatalítása különböző keresztkötött hyaluronsav készítmények kombinálásval
30+-os nő arcfiatalítása különböző keresztkötött hyaluronsav készítmények kombinálásval

Térfogatpótlás 40 év felettA kor előrehaladtával a már részletezett szerkezeti elváltozásokon túl csökken a kollagén rostjaink mennyisége is: fokozódik a lebontásuk és lelassul a termelésük, valamint az arc zsír "department"jei kiürülnek és a csontállomány leépülése is fokozza az arc beesését, az öreges arcforma kialakulását. Összességében arcunk elveszíti fiatalos volumenét, az arcbőrünk rugalmassága csökken, tónusát veszítve megnyúlik a gravitációs vonalnak megfelelően lefelé. Ezek a változások eredményezik a ráncok megjelenését arcunkon és a kontúrvesztést. Ilyenkor nem mindig jelet megoldást egyetlen ránc feltöltése passzív térfogatpótló anyaggal. Ebben az esetben már valódi volumenre van szükség ahhoz, hogy arcunk visszanyerje a fiatalosságra oly jellemző csúcsára állított háromszög formáját és ellenálljon a gravitáció hatásának.

Hyaluronsavas mélyhidratálás, ráncfeltöltés, térfogatpótlás meneteA beavatkozás előtt felmérjük a páciens arcának és arcbőrének állapotát, majd kiválasztjuk a különböző arcterületnek és ráncmélységeknek megfelelő nem és a keresztkötött hyaluronsav-készítményeket (egy komplex arcfiatalítás során akár 3-4 féle keresztkötésű hylauronsavat is alkalmazhatunk).

Az eljárás során vékony tűvel juttatjuk a hatóanyagot a bőr megfelelő rétegeibe, felszíni- szükség szerint vezetéses érzéstelenítést- követően. A hyaluronsav gélállagú természeténél fogva, illetve vízmegkötő-képessége révén passzívan tölti ki a térfogatot, azonnal látható a beavatkozás eredménye és életmódtól, valamint egyéni adottságtól függően 1-1,5 éven keresztül tartó hatást eredményez. Ezt követően, igény szerint a kezelés ismételhető, illetve kombinálható egyéb más esztétikai beavatkozásossal.Hylauronsav kezelések árai (2018. év)
a Hattyú Anti-Aging Klinikán/ Dr. Kriston Renáta

Hyaluronsav
1 ml 85 000 Ft
2 ml 160 000 Ft
3 ml 230 000 Ft

Radiesse
0,8 ml 95 000 Ft
1,5 ml 155 000 Ft

Biofiller
1 ml 60 000 Ft
2 ml 120 000 Ft


AKTUÁLIS engedményes ajánlat ITT!


Időtartam:A kezelendő terület nagyságától és a kombinációs kezeléstől függően 20-60 perc/ alkalom
Mellékhatás, szövődmény:A kezelést követően enyhe, esetenként néhány napon keresztül tartó duzzanat, bőrpír esetleg bevérzés, ritkán feszítő érzés jelentkezhet. Ezen tünetek enyhítésében bőrnyugtató maszk, esetleg jegelés segíthet. Gondos fertőtlenítéssel a fertőzés-veszély teljesen elkerülhető. A hyaluronsav természetében a szervezetünkhöz legközelebb álló töltőanyag, így hosszú távú mellékhatással az esetek túlnyomó részében nem kell számolnunk: ritkán csomós gyulladás jöhet létre a töltőanyag és a szervezet egyedi reakciója során.
Gyógyulás:A kezelt területen jelentkező esetleges szubjektív panaszok enyhítésére jegelést javaslunk, illetve Árnika gélt alkalmazhatunk. A terület fénytől és hőtől való védelmét (napozás, szoláriumozás, szaunázás mellőzését) javasoljuk 2 héten keresztül, valamint néhány napon át a jelentős fizikai megterhelés (izzasztó, teljesítményorientált sportolás) mellőzését kérjük.


© 2010 szepsegbroker.hu | Ráncfeltöltés, mélyhidratálás és térfogatpótlás hyaluronsavval
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink