BEAVATKOZÁSOK

Ránctalanítás fénysebességgel/ SilkLite

SilkLite hideglézeres ránctalanító kezelés, új dimenzió a ránctalanításban


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ránctalanítás fénysebességgel/ SilkLite  1.kep
Szeretné megfiatalítani az arcát, de nem szeretne kiesni a munkájából? Fél a tűszúrásoktól és a műtéti kockázatoktól? Ezt a kezelést Önnek találták ki!

SilkLite ránctalanító hatásának magyarázata:- Szórt lézerfénnyel dolgozik, ami azt jelenti, hogy a kezelőfej teljes felületén ugyanakkora energiát ad le, és
hatékonysága nem változik a kezelőfej középpontjától a szélei felé haladva.
- Alacsony energiát használ, de épp eleget, hogy az elöregedett sejtek a lézerfény hatására aktivizálódjanak.
- A SilkLite segítségével a sejtek belsejébe juttatja a hyaluronsav molekulákban, annak lebomlását gátló, és egyéb tápláló, ránctalanító anyagokban gazdag Beauty-Age szérumot.
- A Beuaty-Age bevitele után a SilkLite hideglézeres besugárzással záródnak a bőr pólusai, majd a hatóanyagok stabil keresztkötésekbe rendeződve lelassul a hyaluronsav lebomlása, és tartóssá válik a ránctalanító hatás.


Beauty Age szérum összetevői és hatásai:Hyaluronsav - egyedi tulajdonsága, hogy tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát.
• Aesculus Hippocastranum (vadgesztenye aescin tartalma) - javítja a mikrocirkulációt és erősíti a hajszálereket (rosace-nál különösen előnyös ez a hatás).
• Pseudoalteronas Ferment – antibakteriális hatású és fokozza a bőr kötőszövetének vízmegkötő képességét.
• Aloe Barbensis (aloe) - bőrnyugtató, fiatalító, sőt sejtregeneráló és immunerősítő hatása is van.
• Ruscus Aculeatus – szintén javítja a mikrocirkulációt és vízmegkötő tulajdonsággal bír.
• Centella Assiatica (madecassoside)- elősegíti a sebgyógyulást, így a hegek, enyhébb égési sérülések, vagy a napsugárzás okozta bőrgyulladást gyorsan gyógyítja. Ezenkívül fokozza a fibroblasztok kollagén- és elasztin termelő kapacitását, így képes a bőrt feszesíteni és ránctalanítani is.
• Troxerutin- (Vitamin P4) – természetes bioflavoniod, amelynek elsődleges szerepe a kapillárisok (hajszálerek) falai szilárdságának biztosítása és az azokon keresztül történő felszívódás biztosítása. Segíti a C-vitamint a kötőszövet (dermis) egészségesen tartásában. Csökkenti az ödéma képződést (pl. a szem körüli duzzanatot).
• Vitis Viniferae Leaf Extract (vörös szőlőlevél kivonat)- jelentős antioxidáns, fokozza a kötőszövet vízmegkötését, de az ödéma képződést gátolja a hajszálerek védelme által. Antibakteriális hatással is rendelkezik (pl. aknés bőr esetén különösen előnyös ez a hatása).
• Hedera Helix ( borostyán) – flavonoid és fahéjsav származékai miatt fokozza a bőr ellenálló képességét, csökkenti a duzzanatot és a gyulladást.
• Althea Officinalis – fokozza a fibroblasztok kötőszövet termelő hatását és sebgyógyító hatású.


SilkLite ránctalanító eljárás alkalmazási területei:Nem egy konkrét ránc kezelésére összpontosul, hanem a teljes ráncos bőrfelületre: - arc, nyak, dekoltázs, kéz.

A gyakorlat bebizonyította, hogy a SilkLite eredményes ránctalanító és a bőrmegújító eljárás.

A SilkLite kezelés teljesen veszélytelen, hisz egy 30 perces besugárzás során sem emelkedik a bőr hőmérséklete 1 Celsius foknál jobban, így nem okoz égési sérülés, vagy pigmentációs zavart sem. A SilkLite alkalmazása a napsütéses időszakban is biztonságos.

SilkLite ránctalanító kezelés díja Beuaty Age szérummal
Teljes arc: 25 000 Ft/ alkalom
Nyak: 25 000 Ft/ alkalom
Dekoltázs: 25 000 Ft/ alkalom
2 kézfej: 25 000 Ft/ alkalom

SilkLite ránctalanító kezelés díja szérum NÉLKÜL
3 000 Ft/ 5 perc

A kezelési dő függ a bőrprobléma kiterjedési nagyságétól!

A szérum nélküli SilkLite kezelés ajánlott a következő bőrproblémák esetén:
- rosacea (egy terület kezelési ideje 5 perc)
- akne ( kb. 5-15 perc/ alkalom)
- ekcéma (kb. 5-20 perc/ alkalom)
- keloidos heg ( kb. 5-10 perc/ alkalom)

Időtartam:Már az első SilkLite is látványos ráncfiatalító, de a tartós hatás érdekében egy hetente ismételt 6 alkalmas kezeléssor ajánlott. Egy kezelés a terület nagyságától függően 50-150 percet vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs semmilyen bevérzés, nem kell napokat várni az eredmény végleges kialakulására, nyárin is végezhető.
Eredmény:Látványos, gyors, fájdalommentes és tartós. Az eredmény folyamatosan még látványosabb lesz, ha a kezelések között és utána is sok folyadék fogyaszt, mert a bevitt hyaluronsav nagy mennyiségű folyadék megkötésére képes.


© 2010 szepsegbroker.hu | Ránctalanítás fénysebességgel/ SilkLite
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink