BEAVATKOZÁSOK

Revital-kombinált arcfiatalítás 2 lépésben

Er-YAG lézeres microhámlasztás és a rádiofrekvenciás bőrfeszesítés egyedi kombinációja


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Revital-kombinált arcfiatalítás 2 lépésben 1.kep
Az Er-Yag lézer energiája a bőr felső 2-3 sejtsorának vízrétegében elnyelődve felforralja, majd elpárologtatja azt, a beavatkozás után a kezelt bőr felületen steril gyulladás alakul ki. Ez nem mellékhatásként jelentkezik, ez a hatás része. A páciens arca így 2-3 napig vörös lesz és a folyamat elején égő érzés, esetleg minimális fájdalom kíséri. A kezelés napján, illetve az azt követő napon vizenyő is kísérheti a folyamatot, elsősorban a szem környékén. Seb, vérzés nem alakul ki, kötözést nem igényel. Ebben a gyulladt periódusban leginkább a hűtést és a hideg vizet tolerálja a bőr, de ha a bőrünk bírja, akkor tehetünk rá a kezelést követően egy speciális, növekedési faktorokat tartalmazó krémet, amely a gyulladt bőrfelületen beinduló regenerálódási folyamatok mellett még jelentősebb sejtmegújulást tesz lehetővé. A pirosság sminkkel jól korrigálható, a páciens akár folytathatja is mindennapi tevékenységét.
A gyulladt periódust követően 2-3 napos hámlás jelentkezik, amely szintén nem mellékhatás, hanem ilyenkor távozik a bőr felső, fáradt, szín-és felszínbeli egyenetlenségeit adó 2-3 sejtsornyi rétege. Ilyenkor javasolunk egy speciális nem irritáló, visszazsírozó krémet. Szűk egy héttel a kezelést követően már a frissebb, feszesebb, megújult bőrfelületet láthatjuk. Fényérzékenyítő kezelés, így fényvédő alkalmazása javasolt.

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítésnél a helyi kezelés különleges bőrfiatalító hatással rendelkező, luxus hatóanyagokat tartalmazó, a bőr mélyebb rétegeit is megújító nanoszómás technológiával egészíthető ki. Az egyedülálló hatóanyagok segítségével nemcsak arcbőrünk, nyakunk és dekoltázsunk, hanem a kifejezetten érzékeny szemkörnyék hidratálására, revitalizálására és megújítására is lehetőség nyílik: megszűnhetnek a szem körüli sötét karikák és szarkalábak. Ezek az anyagok hyaluronsav, nukleinsav, vitaminok, növekési faktorok, aminosavak, ásványi anyagok, antioxidánsok és őssejtkivonatok különleges, nanoszómákba csomagolt kombináció, amelyek nemcsak a bőrben a kor előrehaladtával csökkenő mennyiségben jelenlévő anyagok passzív pótlását végzik el, hanem hozzájárulnak a bőr saját regenerációs folyamatainak aktiválásához is a hosszútávú, kiemelkedően látványos eredményekért.
A Revital-kombinált arcfiatalítás látványos, hisz kezdünk egy olyan beavatkozással, mely eltávolítja a bőr felső, fáradt, megvastagodott, elhalt rétegét, ugyanakkor beindít egy kötőszöveti intenzív regenerálódási folyamatot, majd erre ráépítünk egy ugyancsak bőrfeszesítő, ránctalanító radiofrekvenciás kezelést, amelyet nagyon különleges, bőrtápláló hatóanyagokkal egészítünk ki.

Revital-kombinált arcfiatalítás 7 hetes kúrája tartalmaz: egy alkalom Erbium-YAG lézeres finomhámlasztás és öt rádiófekvenciás kezelést hatóanyagokkal. A kúra teljes összege: 145 000 Ft
A teljes kezelési csomagot a Szépség Kupon letöltésével 24%-os engedménnyel, 110 000 Ft-os áron veheti igénybe!

Időtartam:A lézeres hámlasztással indulunk, ez 1,5-2 órát vesz igénybe: fájdalomcsillapító gél 20 percig hat, majd kb .1 óra a kezelés. Ezt követően hűtjük a kezelt területet, speciális krémeket rakunk fel és sminkkel engedjük el a pácienst.
A lézeres kezelést követően 2 héttel indítjuk el a hatóanyagos radiofrekvenciás kezelést, mely az arcon 30 percig tart. Hetente 1x végezzük. A kezelés nagyon kellemes, semmilyen szubjektív panasz nem szokott jelentkezni. A kezelést követően minimális bőrpír látható, mely néhány órán belül visszahúzódik. Már a kezelést követően szembetűnő a bőr változása: frissebb, kisimultabb lesz. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, utókezelést nem igényel. A teljes kúra 7 hetet vesz igénybe
Ellenjavallat, kockázat:Nagy rendszerbetegségek (szív-, tüdő, vese-, májbetegségek), illetve fényérzékenyítő gyógyszer szedése esetén nem javasolt a kezelés, de egyébként kortól függetlenül mindenki igénybe veheti, aki bőrminőségét javítani szeretné.
Eredmény: A bőr feszesebbé, fiatalosan üdévé válik. Egy általános bőrminőség-javítást érünk vele.
A lézer fényérzékenyítő hatása miatt érdemes a téli-kora tavaszi hónapokban indítani a kezelést.


© 2010 szepsegbroker.hu | Revital-kombinált arcfiatalítás 2 lépésben
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink