BEAVATKOZÁSOK

Revital rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés

Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás luxus hatóanyagokkal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés
Rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés
A rádiofrekvenciás technológiát több, mint 30 éve alkalmazza az orvostudomány. A módszerrel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények lehetővé tették, hogy az esztétika területén a bőrfeszesítés legbiztonságosabb és leghatékonyabb piacvezető technológiává váljon.


Hatás mechanizmusa:


• Az elektromos impulzus hatására keletkezett hő élénkíti az anyagcsere-folyamatokat,
• Növeli a sejtek biokémiai aktivitását,
• Gyorsítja vér- és nyirokkeringést,
• Felszabadulnak a lerakódott méreganyagok,
• Javul az oxigenizáció,
• A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik.
Revital rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés 2.kep
A legfejlettebb radiófrekvenciás technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során látványos átalakul: a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik. Így rövid idő alatt hatékony kezelést, látványos eredményeket és tartós hatást tudunk biztosítani pácienseinknek.

Az arc, nyak, toka és dekoltázs érzékeny területének kezelését orvos végzi. A legújabb fejlesztésű csúcskészülék a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálása, regenerációja révén látványos és tartós bőrfeszesítő, valamint ránctalanító hatást biztosít.
A helyi kezelés különleges bőrfiatalító hatással rendelkező, luxus hatóanyagokat tartalmazó (növekedési faktorok, inositol, aminosavak, rézpeptid, B vitaminok, E vitamin, C-vitamin, K vitamin, D vitamin, hyaluronsav), a bőr mélyebb rétegeit is megújító nanoszómás technológiával, valamint a kezelés után tápláló arcmaszkkal egészíthető ki. Az egyedülálló hatóanyagok segítségével nemcsak arcbőrünk, nyakunk és dekoltázsunk, hanem a kifejezetten érzékeny szemkörnyék hidratálására, revitalizálására és megújítására is lehetőség nyílik: megszűnhetnek a szem körüli sötét karikák és szarkalábak.

Revital rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés 3.kep


ŐSZI bőrmegújító és bőrfeszesítő 3 alkalmas csomag a Fehérhajó Revital Centerben!3 alkalmas frissítő arckezelés kombinációnk segít regenerálni bőrünket, enyhíti a nap okozta károsodásokat és felkészít bennünket az őszi időszakra.

3 alkalmas arc kezelési csomagunk:

3 alkalom gyémántfejes mikrodermabráziós bőrcsiszolás
3 alkalom rádiófrekvenciás kezelés egyedi kombinációjú hatóanyagokkal
vagy
3 alkalom ultrahangos kezelés egyedi kombinációjú hatóanyagokkal

Kedvezményes arckezelés csomagár: 50.000 Ft / érvényesíthető letöltött kuponnal, ITT!

Időtartam:1 alkalom Revital rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés 30-45 percet vesz igénybe (a maszk felhelyezésével együtt), amelyet kúraszerűen 6-8 alaklommal heti 1 x javasolt elvégezni a kívánt eredmény eléréséhez, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.
Mellékhatás, szövődmény:Komfortos, fájdalmatlan, kényeztető bőrfeszesítő kezelés. A kezelés után közvetlenül sem észlelhető égő érzés, vagy feltűnő bőrpír .
Eredmény:A Revital bőrfeszesítő kezelés a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálja, regenerálja, így a egy látványos ránctalanító hatást biztosít. Az egyedülálló hatóanyagok segítségével nemcsak az arcbőr, nyak és a dekoltázs, hanem a kifejezetten érzékeny szemkörnyék mélyen hidratálódik, revitalizálódik és szinte megújul bőrfelszíne: megszűnhetnek a szem körüli sötét karikák és szarkalábak is.


© 2010 szepsegbroker.hu | Revital rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink